madziasto4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): Tyz mialam instraktora przystojniaka :loveu: To Ty traktorem jeździłaś? :grins: Quote
tigrunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 PositiveThought napisał(a):hej Madźka:loveu: a kiedy jest ta wystawa w Koszalnie? :hmmmm: Jakoś w pierwszy weekend lipca.. 7 ?? Anusia & Alutka napisał(a):J Mamuska jak siostra Twa wyglada. I do taty podobna jestes, o. No - ta tyż mowi,ze do obu :evil_lol: Cze Władka - pisze i sie boje czy mi sie wyśle :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 madziasto4 napisał(a):To Ty traktorem jeździłaś? :grins: Instraktor to z agielskiego instruktor :razz: Traktorem niet, ale za to maluchem hihi tigrunia napisał(a): No - ta tyż mowi,ze do obu :evil_lol: :shake: mowie ze do tata. Quote
madziasto4 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Instraktor to z agielskiego instruktor :razz: Traktorem niet, ale za to maluchem hihi Zapomniałam, że Ty piszesz jak się mówi, nie jak pisze :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 madziasto4 napisał(a):Zapomniałam, że Ty piszesz jak się mówi, nie jak pisze :cool1: No coby śiścy umieli wymowic :loveu: Quote
Kasia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Syscy nawet wtedy nie będą umieli wymówić...niektórzy znaczy się :cool1: Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://img225.imageshack.us/img225/7651/p5041637hz4.jpg sliczna rodzinna fota:loveu: i wiadomo kto najładniej na niej wyszedł - oczywiście M Quote
Magda Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Cześć dzioszki!:loveu: Mamy weekend! Dzisiejsze plany to kąpiel i cięcie zarośniętego już M. Jutro może morze... Zaraz wstawię jakieś fotki. Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Oj Baksa tez bym musiała już nożyczkami potraktować:shake: Quote
Magda Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Patikujek']Oj Baksa tez bym musiała już nożyczkami potraktować:shake: Szybko zarastają. Teraz boje się, że nie wyjdzie mi tak jak poprzednio:cool1: Firana już za długa, to samo z ryjkiem kaczkowo - działkowe Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ja troszkę uszka sama zrobię ale zawsze boję się ruszać pyszczka tym bardziej że Baks się strasznie wierci i odwraca, a nie chciałabym żeby wyglądał jak wypłoch Quote
Magda Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Patikujek napisał(a):ja troszkę uszka sama zrobię ale zawsze boję się ruszać pyszczka tym bardziej że Baks się strasznie wierci i odwraca, a nie chciałabym żeby wyglądał jak wypłoch To rzeczywiście masz trudniej. Miki na szczęście leży spokojnie:loveu: tigrunia napisał(a):Halo Madzia i Miki :loveu: Halo!:eviltong: Quote
tigrunia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Fajne fotaski :loveu: Ta biedrona to już tu kiedyś była :evil_lol: Quote
Magda Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Dobla następnym razem ja wytnę:eviltong: Zmykam Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 madziasto4 napisał(a): Ooo Miki z ptakiem :multi: :evil_lol: A widziałaś jaki ten ptak czysty? :evil_lol: Tam gdzie sięga pysek Mikowy jest czysty a reszta czorna! Quote
Magda Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 madziasto4 napisał(a):Ooo Miki z ptakiem :multi: :evil_lol: Noo... nie?:razz: Kasia napisał(a):A widziałaś jaki ten ptak czysty? :evil_lol: Tam gdzie sięga pysek Mikowy jest czysty a reszta czorna! Kurok przechodzi różne próby i szkoły przetrwania. Nie ma sensu go myć:diabloti: Cudna pogoda!:loveu: Od poniedziałku mają być ponoć upały nawet ponad 27 stopni:crazyeye: Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dobry :multi: Jak pogoda w Koszalinie ?? Marta sie chyba dzieś nad morzem opala bo caluśki dzień jej nie ma :shake: U mnie piękne zonko od rana :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Magda_Miki napisał(a): Cudna pogoda!:loveu: Od poniedziałku mają być ponoć upały nawet ponad 27 stopni:crazyeye: Cudna bylo bo slonko- czyli mła do Was przyjechalo :loveu: A tera juz ponoc nie tak ladnie. Doopowypinaczu! Quote
Magda Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Pogoda nadal ładna. Nawet po Twoim wyjeździe:eviltong: BE ja nie wiem... może na zdjęciach wygląda jakby miał gęste włosy, ale tak naprawdę to ma bardzo delikatne i nie mam żadnego problemu z czesaniem:roll: Teraz to wyczeszę go raz na jakiś czas i wystarczy. Obcięłam tylko mordkę i firanę, resztę zostawiłam tak jak było. Zostałam dzisiaj w domu, bo wyżyna mi się ósemka i wyglądam jak po walce bokserskiej:placz: Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Magda_Miki napisał(a): Zostałam dzisiaj w domu, bo wyżyna mi się ósemka i wyglądam jak po walce bokserskiej:placz: :turn-l: znaczy ojej biedna Wladzia :calus: Quote
Kasia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Mi jak się 2 ósemki na raz wyżynały to kilka nocy z bólu nie spałam :shake: Nic nie pomagło, żadne tablety. Cze Władziu :loveu: Quote
Recommended Posts