Magda Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 No dobra! Mozna was zliczyc na palacach dwoch rak:evil_lol::evil_lol: Nie bede tu robila spisu:lol: Quote
Figusia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 No dobra to od dzisiaj zostawiam tutaj 5 postów dziennie;) Jeszcze Ci się znudzimy hehe:eviltong: Quote
Magda Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 Figusia napisał(a):No dobra to od dzisiaj zostawiam tutaj 5 postów dziennie;) Jeszcze Ci się znudzimy hehe:eviltong: NIGDY!! mi sie nie znudzicie:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Hejka! :lol: Co tam u Was?:D U nas to dziś UPAŁ - 2 stopnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Figusia Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 hihi, ciepełko...nic, tylko się opalać:lol: Quote
Figusia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hihi........ no strasznie zly pies!! Juz sie z wami zegnam, bo pora juz na mnie:evil_lol: Postaram sie jutro zajrzec i wkleje zdjecia z kapieli:lol: Maly, mokry myszor:p Czekamy, czekamy;) :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Figusia napisał(a):Czekamy, czekamy;) :diabloti: My też, my też! :evil_lol: Quote
Magda Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Uff...nareszcie mam chwilke, aby do was zajrzec;) Wrocilam z treningu i jestem padnieta, ale spelnie obietniece. U nas tez jest cieplutko, tylko ta mgla:roll: Typowa angielska pogoda:lol::lol: Zaraz postaram sie nadrobic inne tematy i powklejam zdjecia:razz: Quote
Magda Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Dobra wklejam foty i uciekam, bo trzeba jeszcze sie pouczuc:angryy: Moja mokra mycha:loveu: I pokapielowy szal na dywanie HOP na lozko:evil_lol: Zmokla kura Szal na calego I wycieranie:lol: No i to by bylo na tyle. Zegnam was bardzo goraco i do jutra!!:multi: Quote
Pysia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dobra wklejam foty i uciekam, bo trzeba jeszcze sie pouczuc:angryy: Moja mokra mycha:loveu: I pokapielowy szal na dywanie HOP na lozko:evil_lol: Zmokla kura Szal na calego I wycieranie:lol: No i to by bylo na tyle. Zegnam was bardzo goraco i do jutra!!:multi: Ależta Twoja mokra mycha potrafi grać w klasy!!!!:multi: :loveu: Quote
Moniś Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Pysia napisał(a):Ależta Twoja mokra mycha potrafi grać w klasy!!!!:multi: :loveu: Tak zwinnie mu to wychodzi :evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Moniś napisał(a):Tak zwinnie mu to wychodzi :evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol: Racja... :loveu: Ależ on jest przystojny... :evil_lol: :loveu: Quote
marlena924 Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Fajny masz dywanik :multi: Wszystkie psy po kąpieli robią to samo :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Magda_Miki'] jejku, jakie chudziatko :-o Quote
Alex_i_Suzi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Magda, czy wy go w domu glodzicie :cool3: ? Quote
Figusia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Magda_Miki']Moja mokra mycha:loveu: I pokapielowy szal na dywanie :multi: Nooo, ale fajowa kąpiel:lol: Ale po kąpieli jak każdy porządny piesio trzeba się "ubrudzic" czyt. "uczesać" po swojemu hihi I jaki fajowy dywanik jest do tego czesania, taki do zabawy odrazu:p :p Quote
Magda Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Hihi.....ale komentarze:evil_lol: Dywanik jest w moim starym pokoju, na szczescie obecny mam bardziej mlodziezowy:razz: [quote name='Alex_i_Suzi']Magda, czy wy go w domu glodzicie:cool3:? Nie, no skad. On jest poprostu szczuplutki, a inna droga to nie lubi duzo jesc... Gdyby byl po kolacji mialby okraglejszy brzuszek:lol: Pysia No pewnie, ze potrafi, w koncu jaki pan taki kram:evil_lol::evil_lol: Gonia Przystojny:evil_lol:? O tak!:loveu::loveu: Figusia No pewnie, ze tak! Pierwsze co trzeba zrobic po kapieli to "czesanie" na dywanie:evil_lol: Monis, Marlena i Kasia Dzieki za takie komentarze:calus: Quote
g_o_n_i_a Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Madziu, a będą dzisiaj jakieś foteczki tego przystojnego chłopaczka? :D Quote
Magda Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Dziewczyny beda, beda;) Tylko musze pozmniejszac. Chwilke cierpliwosci. Quote
Magda Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Dobra wklejam na dowidzenia troche foteczek;) Oczywiscie kaczucha:evil_lol: Mordeczka:loveu::loveu: Isc, czy nie isc...... Nochalek dla was!! Mam przyniesc, czy nie? Ok, no to do jutra. Postaram sie wpasc po 10, bo jutro zawody i nie mam lekcji:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 widac ze Mikus jest swiezo po kapieli :) lsni sie jak marzenie :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 ale szczureczek cudowny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts