marlena924 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 O jeju, musze go koniecznie zobaczyc :crazyeye: Och, te nasze mamy, ja musze na mojego pycholka uważać, zeby mojemu tak nie zrobila (wczoraj pozwoliłam mamie wykąpać pieska) :-o Biedny Miki xD My na wiosne tez idziemy do fryzjerka a więc Miki nie bedzie sam (to juz bedzie jego trzecia wizyta w psim salonie piękności :-)) Quote
Basia&Safi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 A 1 i jedynym bliskiem kolega Safi ( towazyszem zabaw ) jest wlasnie York :) muszkieter (od Kinia_w) napeno by sie polubily nasze psiaki :) Quote
Magda Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='basiulka22tychy']A 1 i jedynym bliskiem kolega Safi ( towazyszem zabaw ) jest wlasnie York :) muszkieter (od Kinia_w) napeno by sie polubily nasze psiaki :) Ooo..... dawno muszkiego nie bylo widac, cos Kinia_w nas zaniedbala:mad: Miki jest calkowicie potulny jak baranek, nie ma w sobie za grosz agresji:loveu:, wiec z pewnoscia by sie dogadaly;) Quote
Basia&Safi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 heheh z kinia widze sie codziennie bo to siostra mojego chlopaka pogonie ja do wklejania fotek :) Quote
kinia_w Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 basiulka22tychy napisał(a):heheh z kinia widze sie codziennie bo to siostra mojego chlopaka pogonie ja do wklejania fotek :) Jak tylko znajdę aparat, to mu porobię jakieś zdjęcia, obiecuję :) Quote
Basia&Safi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 cos mi sie wydaje ze aparacik jest u mnie :cool3: no ale moze Ci go przyniose hehehe :) :P :evil_lol: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 kinia_w napisał(a):Jak tylko znajdę aparat, to mu porobię jakieś zdjęcia, obiecuję :) No to czekamy!!:multi::multi: Quote
kinia_w Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 No właśnie, Basiek zabrała aparat i to wszystko jej wina :mad::mad::mad:Jak przyjdzie bez aparatu, to mój pies ją pogyrzie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 qrcze Madziu jestem zszokowana :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tak bez uprzedzenia nic nie wspominajac wziela Twoja mama Mikiego i obcięła :crazyeye: :crazyeye: U mnie by to chyba tak łatwo nie przeszło hihi. Ja to z poczatku mamie nawet uszek nie dałam do obcięcia :oops: :oops: już nie wspomnę o kąpaniu hihi Jestem bardzo ciekawa jak wygląda :lol: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 No to prosze bardzo!! Tak wyglada obciety pies (przez mame). Moze nie jest tak zle, ale te lapy!! Jak kikuty:placz::placz: I zostaly sciete ostatnie oznaki dziecinstwa (czarne wloski) Przed: Po: C.D.K.N(ciag dalszy kiedys nastapi:eviltong: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 I troche zdjec przed scieciem:roll: Tak siedze znudzony kiedy pani jest na dgm:mad: Pyszczek Przyniose ci kaczke i idziemy sie bawic:razz: A tak spelniam komende "siad" Cos ucielo...... MAm cos czego ty nie masz! No na dzis wystarczy:evil_lol::evil_lol: Quote
kinia_w Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Wg. mnie nie jest tak źle :) Co do szoku - jak ja odebrałam swoje maleństwo po obcięciu na bardzo, bardzo krótko, to go prawie nie poznałam, więc rozumiem zdziwnienie :) Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Madzia, nie placz :glaszcze: MIkus caly czas slicznie wyglada. A kudelki na lapkach odrosna zanim si eobejrzysz :) Quote
Magda Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Nie no wg. mnie jest fatalnie obciety! SZczegolnie te nogi.....:placz: Ja tez przezylam szok jak bylismy pierwszy raz u fryzjera i tez go scinalismy na kilka milimetrow. Mama nie chciala nas wpuscic do domu (myslala, ze podmienilam psa....:roll:) Quote
Magda Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Teklunia napisał(a):Madzia, nie placz :glaszcze: MIkus caly czas slicznie wyglada. A kudelki na lapkach odrosna zanim si eobejrzysz :) Musza odrosnac do wiosny!! Bo chce go sciac i zostawic ladne "dzwony" na lapach. Jakos jak patrze na to zdjecie z przed to widze, ze jakos wlosy tak lsnily,a zdjecie nizej......:roll::roll: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Moim zdaniem nie jest zle. A nawet lepiej wyglada bez tych czarnych wloskow. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Madziu ja też myślałam, ze bedzie duzo gorzej, ale wcale tragicznie nie wygląda. A włoski na serio jakos tak lsniały przy dłuższych ale może to sprawa padania światła, może fotka inaczej zrobiona?? My na łapeczkach też zapuszczamy do zrobienia dzwonków. Już się nie możemy doczekać Oskarcia 3 mm :lol: :lol: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Dzieki dziewczyny! Alex&Suzi moze masz racje......:roll: Jakos nie mam co robic to powklejam troche zdjec:lol: Seria "zabawa z butelka" Daga to widze, ze chcemy zrobic taka sama fryzurke?? My wlasnie tez mamy zamiar zrobic na kilka milimetrow (jeszcze nie wiem ile), dzwony na lapkach i troche skrocic pyszczek, ale nie za bardzo (moze na szczeniaka) zobaczymy u fryzjera;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Madziu my będziemy się ścinać tak jak na lato, nie wiem czy widziałaś i czy pamiętasz. Mordeczka albo zapuszczamy albo na sceniorka, wygolony i sukieneczka zostawiona, żeby co nieco zasłonić :lol: :lol: a butelka to to co Yorki lubią najbardziej hihi:lol: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Rowniez mam zamiar ostrzyc Alexa na kilka milimetrow, ale niestety trzeba jeszcze z tym poczekac ze wzgledu na pogode. A nad Suzi sie zastanawiam, moze lepiej zapuscic? Ona ma takie geste te wlosy :roll: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] a butelka to to co Yorki lubią najbardziej hihi:lol: Tak to prawda!:evil_lol: Musialam nawet wymienic nakretke bo zostala szybko odkrecona i pogryziona. Ta druga zostala tak mocno zakrecona, ze nia da rady jej odkrecic:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Alex_i_Suzi napisał(a):Rowniez mam zamiar ostrzyc Alexa na kilka milimetrow, ale niestety trzeba jeszcze z tym poczekac ze wzgledu na pogode. A nad Suzi sie zastanawiam, moze lepiej zapuscic? Ona ma takie geste te wlosy :roll: Z suczka o tyle latwiej, ze nie brudzi swoich wloskow podczas siusiania. Juz sie nie moge doczkeac wiosenki:multi: Quote
Alex_i_Suzi Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Magda_Miki To fakt. Zawsze podobaly mi sie obciete Yorki, ale ostatnio tak mi sie spodobala Miamka Edyty... Dlatego zastanawiam sie nad zapuszczaniem. Quote
g_o_n_i_a Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Madziu, przeciez Miki nie wygląda tak tragicznie. I tak nadal jest piękny i ma ten sam slodki pysiu... Buziaczki :buzi: Quote
Basia&Safi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 czyste sreberko :) pamietam muszkietora po 1 obcieciu 1 mysla jaka pamietam po jego zobaczeniu to bylo ze ma główke jak piłęczka ;) Quote
Recommended Posts