Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

O jeju, musze go koniecznie zobaczyc :crazyeye: Och, te nasze mamy, ja musze na mojego pycholka uważać, zeby mojemu tak nie zrobila (wczoraj pozwoliłam mamie wykąpać pieska) :-o Biedny Miki xD My na wiosne tez idziemy do fryzjerka a więc Miki nie bedzie sam (to juz bedzie jego trzecia wizyta w psim salonie piękności :-))

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='basiulka22tychy']A 1 i jedynym bliskiem kolega Safi ( towazyszem zabaw ) jest wlasnie York :) muszkieter (od Kinia_w)
napeno by sie polubily nasze psiaki :)

Ooo..... dawno muszkiego nie bylo widac, cos Kinia_w nas zaniedbala:mad:

Miki jest calkowicie potulny jak baranek, nie ma w sobie za grosz agresji:loveu:, wiec z pewnoscia by sie dogadaly;)

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
heheh z kinia widze sie codziennie bo to siostra mojego chlopaka pogonie ja do wklejania fotek :)

Jak tylko znajdę aparat, to mu porobię jakieś zdjęcia, obiecuję :)

Posted

qrcze Madziu jestem zszokowana :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tak bez uprzedzenia nic nie wspominajac wziela Twoja mama Mikiego i obcięła :crazyeye: :crazyeye:
U mnie by to chyba tak łatwo nie przeszło hihi. Ja to z poczatku mamie nawet uszek nie dałam do obcięcia :oops: :oops: już nie wspomnę o kąpaniu hihi
Jestem bardzo ciekawa jak wygląda :lol:

Posted

No to prosze bardzo!! Tak wyglada obciety pies (przez mame). Moze nie jest tak zle, ale te lapy!! Jak kikuty:placz::placz: I zostaly sciete ostatnie oznaki dziecinstwa (czarne wloski)
Przed:

Po:

C.D.K.N(ciag dalszy kiedys nastapi:eviltong:

Posted

I troche zdjec przed scieciem:roll:
Tak siedze znudzony kiedy pani jest na dgm:mad:

Pyszczek

Przyniose ci kaczke i idziemy sie bawic:razz:

A tak spelniam komende "siad"

Cos ucielo......

MAm cos czego ty nie masz!

No na dzis wystarczy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Wg. mnie nie jest tak źle :)

Co do szoku - jak ja odebrałam swoje maleństwo po obcięciu na bardzo, bardzo krótko, to go prawie nie poznałam, więc rozumiem zdziwnienie :)

Posted

Nie no wg. mnie jest fatalnie obciety! SZczegolnie te nogi.....:placz:

Ja tez przezylam szok jak bylismy pierwszy raz u fryzjera i tez go scinalismy na kilka milimetrow. Mama nie chciala nas wpuscic do domu (myslala, ze podmienilam psa....:roll:)

Posted

Teklunia napisał(a):
Madzia, nie placz :glaszcze:
MIkus caly czas slicznie wyglada. A kudelki na lapkach odrosna zanim si eobejrzysz :)

Musza odrosnac do wiosny!! Bo chce go sciac i zostawic ladne "dzwony" na lapach.
Jakos jak patrze na to zdjecie z przed to widze, ze jakos wlosy tak lsnily,a zdjecie nizej......:roll::roll:

Posted

Madziu ja też myślałam, ze bedzie duzo gorzej, ale wcale tragicznie nie wygląda.
A włoski na serio jakos tak lsniały przy dłuższych ale może to sprawa padania światła, może fotka inaczej zrobiona??

My na łapeczkach też zapuszczamy do zrobienia dzwonków. Już się nie możemy doczekać Oskarcia 3 mm :lol: :lol:

Posted

Dzieki dziewczyny! Alex&Suzi moze masz racje......:roll:
Jakos nie mam co robic to powklejam troche zdjec:lol:

Seria "zabawa z butelka"

Daga to widze, ze chcemy zrobic taka sama fryzurke?? My wlasnie tez mamy zamiar zrobic na kilka milimetrow (jeszcze nie wiem ile), dzwony na lapkach i troche skrocic pyszczek, ale nie za bardzo (moze na szczeniaka) zobaczymy u fryzjera;)

Posted

Madziu my będziemy się ścinać tak jak na lato, nie wiem czy widziałaś i czy pamiętasz. Mordeczka albo zapuszczamy albo na sceniorka, wygolony i sukieneczka zostawiona, żeby co nieco zasłonić :lol: :lol:

a butelka to to co Yorki lubią najbardziej hihi:lol:

Posted

Rowniez mam zamiar ostrzyc Alexa na kilka milimetrow, ale niestety trzeba jeszcze z tym poczekac ze wzgledu na pogode. A nad Suzi sie zastanawiam, moze lepiej zapuscic? Ona ma takie geste te wlosy :roll:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
a butelka to to co Yorki lubią najbardziej hihi:lol:

Tak to prawda!:evil_lol: Musialam nawet wymienic nakretke bo zostala szybko odkrecona i pogryziona. Ta druga zostala tak mocno zakrecona, ze nia da rady jej odkrecic:evil_lol::evil_lol:

Posted

Alex_i_Suzi napisał(a):
Rowniez mam zamiar ostrzyc Alexa na kilka milimetrow, ale niestety trzeba jeszcze z tym poczekac ze wzgledu na pogode. A nad Suzi sie zastanawiam, moze lepiej zapuscic? Ona ma takie geste te wlosy :roll:

Z suczka o tyle latwiej, ze nie brudzi swoich wloskow podczas siusiania.
Juz sie nie moge doczkeac wiosenki:multi: