eve86 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Witamy witamy jesteśmy z wizytą :) Ale oglądniecie całej galerii zajeło mi czasu :crazyeye: :loveu: Ale warto było Miki jest cudowny i fotogeniczny :) Pozdrawiamy Quote
FREDZIU Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 My też odwiedzamy Mikiego, to znaczy ja pańcia i mój yorczek Fredzia. Galeria Mikiego rzeczywiście imponująca, a psinka cudowna.:multi: Quote
FREDZIU Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Fredzia dziękuje moderatorowi za odwiedziny i zrobienie porządku w galerii:lol::lol: D:lol:zięki temu doszłam do tego gdzie robie błąd ze wychodzą takie zdjęcia:roll::roll: Naprawde dzięki, pozdrowionka dla Mikiego.:smilecol: Quote
Magda Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Ludzie, ludzie dostałam się na UE do Poznania!! Aaaa!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dowiedziałam się w piątek, że przeszłam w I turze, ale byłam w takim szoku, że dopiero dzisiaj piszę:multi: Niech mnie ktoś uszczypnie! Możecie być dumni z forumowego dziecka, które idzie na studia hihi:evil_lol: PositiveThought napisał(a):Gratuluję wyników :loveu: Mikuchna jak zwykle lśniący błyszczący :loveu: Dzięki, dzięki:loveu: Aga76 napisał(a):No i co wyszło? Halo, halo :scream_3: Wyszło ładnie, ale bałam się użyć aparatu, bo nie wiedziałam jak będzie wyglądać hihi co się będę ośmieszać:eviltong: Mam za to zdjęcia z działki, ale to później z innego kompa. Kasia napisał(a):Władziu gratuluję wyników matury :Rose: i trzymam kciuki za dostanie się na wybrany kierunek!!! Miki sreberko nasze kochane :loveu: Kasiu dziękuję, kciuki się przydały i to bardzo:loveu: tofikyork napisał(a):Madziu piesek jest piękny :loveu: Bardzo fotogeniczny:cool2: Dzięki:p eve86 napisał(a):Witamy witamy jesteśmy z wizytą :) Ale oglądniecie całej galerii zajeło mi czasu :crazyeye: :loveu: Ale warto było Miki jest cudowny i fotogeniczny :) Pozdrawiamy No nie dziwię się, że zajęło trochę czasu. 4 lata pisania na forum...:lol: Zapraszamy częściej. FREDZIU napisał(a):My też odwiedzamy Mikiego, to znaczy ja pańcia i mój yorczek Fredzia. Galeria Mikiego rzeczywiście imponująca, a psinka cudowna.:multi: I znowu dzięki:eviltong: FREDZIU napisał(a):Fredzia dziękuje moderatorowi za odwiedziny i zrobienie porządku w galerii:lol::lol: D:lol:zięki temu doszłam do tego gdzie robie błąd ze wychodzą takie zdjęcia:roll::roll: Naprawde dzięki, pozdrowionka dla Mikiego.:smilecol: Nie ma sprawy. Szufelka i zmiotka zawsze mi towarzyszą przy okazji odwiedzin, to trochę posprzątałam ;) hihi No to teraz będzie... uff... Quote
Aga76 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 GRATULACJE MADZIU !!! :laola: Dawaj kończynę, zaraz cię uszczypnę :evil_lol: Quote
Magda Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Mogę dać się cała wyszczypać:loveu::evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Magda napisał(a):Mogę dać się cała wyszczypać:loveu::evil_lol: :evil_lol: nie wiem, czy później nie będziesz żałować Quote
Magda Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: nie wiem, czy później nie będziesz żałować No Ciebie to się chyba bać nie muszę... prawda?:nerwy: Quote
Aga76 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Magda napisał(a):No Ciebie to się chyba bać nie muszę... prawda?:nerwy: :evil_lol: spoko loko, nic a nic... Quote
Magda Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Aga76 napisał(a)::evil_lol: spoko loko, nic a nic... To bez obaw, jestem wasza! Co mam wypiąć najpierw?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Magda napisał(a):To bez obaw, jestem wasza! Co mam wypiąć najpierw?:evil_lol: Dobra :evil_lol: Potrafisz wypiąć lewy boczek? Quote
Magda Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 No ba! Lewy, prawy... nawet ten przedni boczek jakby ktoś chciał:evil_lol: oj... Quote
Aga76 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Magda napisał(a):No ba! Lewy, prawy... nawet ten przedni boczek jakby ktoś chciał:evil_lol: oj... Dawaj lewy! Gili gilili szczyp szczyp... Że przedni? Nie wierzę, nie może być :cool1: Quote
Arabeska^^ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Śliczniutki ten Twój Miki ;** Całuski dla niego <3 A, mam pytanie odnośnie Twojego pieska, ile miał tygodni kiedy go wzięłaś do siebie i jak się zachowywał przez pierwsze dni?? Martwię się, bo moja sunia praktycznie cały czas śpi. Raz wstała, powariowała trochę przez 20min, a potem znowu do łóżka :( Kiedy wstaje zazwyczaj bardzo się trzęsie, dopóki nie weźmie się jej na kolana.. :( Poza tym czasami piszczy przez sen lub nerwowo rzuca się w posłaniu.. Bardzo się o nią martwię, hodowca zapewniał mnie, że jest zdrowa, zresztą kiedy pojechaliśmy po niego, spędziliśmy z właścicielem i pieskami dobre dwie godziny i wszystko było w porządku.. Dodam, że na szczęście Phoebe je i pije normalnie, z załatwianiem się też nie ma żadnych problemów.. Czy to możliwe, że wszystkie te objawy są wywołane przez stres? Jutro zamierzam iść z nią do weta.. :( Quote
FREDZIU Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi: to naprawde super, ze będziesz studiować tam gdzie chciałaś.:sweetCyb::sweetCyb::cunao: Quote
Kasia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Gratulacje Studentko :loveu: Mądra się jakaś taka ta młodzież teraz robi, wyszkolona i wyuczona! Zmieniają się te czasy :p Quote
Magda Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Aga76 napisał(a):Dawaj lewy! Gili gilili szczyp szczyp... Że przedni? Nie wierzę, nie może być :cool1: Ała, ała hihi haha mam łaskotki:evil_lol: Zawsze miałam nadmiar skórki, ale ważne, że mój!:lol: Arabeska^^ napisał(a):Śliczniutki ten Twój Miki ;** Całuski dla niego <3 A, mam pytanie odnośnie Twojego pieska, ile miał tygodni kiedy go wzięłaś do siebie i jak się zachowywał przez pierwsze dni?? Martwię się, bo moja sunia praktycznie cały czas śpi. Raz wstała, powariowała trochę przez 20min, a potem znowu do łóżka :( Kiedy wstaje zazwyczaj bardzo się trzęsie, dopóki nie weźmie się jej na kolana.. :( Poza tym czasami piszczy przez sen lub nerwowo rzuca się w posłaniu.. Bardzo się o nią martwię, hodowca zapewniał mnie, że jest zdrowa, zresztą kiedy pojechaliśmy po niego, spędziliśmy z właścicielem i pieskami dobre dwie godziny i wszystko było w porządku.. Dodam, że na szczęście Phoebe je i pije normalnie, z załatwianiem się też nie ma żadnych problemów.. Czy to możliwe, że wszystkie te objawy są wywołane przez stres? Jutro zamierzam iść z nią do weta.. :( Dzięki:p Miki miał ok. 7 tygodni, nie pamiętam dokładnie. Nie znalazł się od razu u mnie w domu. Odebrałam go podczas podróży i pierwszą noc spędził ze mną u ciotki. Dużo spał w dzień, dobierał się do suczki ciotki, a nocą nie dawał mi spać... Cały czas się wiercił, wchodził mi na nogi i wychodził z koszyka, które stało obok łóżka:lol: Jak wróciliśmy do domu to było normalnie. Nie widziałam, żeby jakoś specjalnie się stresował. Cały czas latał po chałupie i się bawił:evil_lol: Był dosłownie wszędzie. Jeśli mała normalnie je to nie ma powodu do obaw. Daj się jej przyzwyczaić do nowego otoczenia, niech sama dawkuje sobie wrażenia ;) Zachęcaj ją do zabawy, niech nie czuje się samotna. FREDZIU napisał(a):Gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi: to naprawde super, ze będziesz studiować tam gdzie chciałaś.:sweetCyb::sweetCyb::cunao: Sara_i_Aris napisał(a):GRATULACJE :sweetCyb: Kasia napisał(a):Gratulacje Studentko :loveu: Mądra się jakaś taka ta młodzież teraz robi, wyszkolona i wyuczona! Zmieniają się te czasy :p Dzięki :p W tygodniu jadę zawieść papiery. Teraz czekam na resztę paczki i mam nadzieję, że wszyscy się dostaną. Nie chcę być sama w wielkim mieście :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Taa, Ty przynajmniej wiesz, co chcesz studiować, a ja nie! Madzia, 7-tygodniowy Mikuś dobierał się do suczki? :lol: Quote
Nati28 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Gratulaje :lol::multi: Ja startuje do Berlina ale jeszcze wynikow nie ma ... Quote
dzasta Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Gratulacje Madziu!!! Bardzo się cieszę że dostałaś się tam gdzie chciałaś!!! Super!!! A może jakieś zdjątka Ci się zaplątały np Mikulca :D Quote
eve86 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Gratulujemy sukcesu :multi: Życzymy sukcesów na studiach :cool2::Cool!: Quote
Jofka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Gratulacje!!!!:multi::multi:Powodzenia na studiach Quote
Pegaza Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 No to zamiast koszalinka bedzie z Ciebie poznanianka:evil_lol: gratuluje studentko:cool2: Quote
Recommended Posts