Magda Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 I jeszcze trochę Mikuchna, którego nie udało mi się wczoraj wrzucić (Wam też szwankuje imageshack?) Taka radość codziennie czeka w domu - ogon o mało co się nie urwie, uszy do tyłu i najlepiej mieć coś w pyszczku. łapy do góry! - czyli powitalny taniec:evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Iiii.. domek boskii :loveu: Muszę mamie pokazać, żeby też w takim kolorze machnęła :razz: Jak dużą macie działkę? Miki faktiko-fajowsko się cieszy :loveu: Jess zawsze czeka na mnie na półpiętrze albo na tapczanie, żeby mieć wyzej :evil_lol::loveu: Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cze Władziu! Mikulec słodziutki :loveu: Domek cudowny!!!! Quote
Magda Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='tigrunia']Iiii.. domek boskii :loveu: Muszę mamie pokazać, żeby też w takim kolorze machnęła :razz: Jak dużą macie działkę? Miki faktiko-fajowsko się cieszy :loveu: Jess zawsze czeka na mnie na półpiętrze albo na tapczanie, żeby mieć wyzej :evil_lol::loveu: Działeczka ok. 700m, więc nieduża. On ma szajbę od małego. Cieszy się nawet jak wyjdę na chwilę do ubikacji:lol: Jak był malutki to przynosił kapcie w zębach. Hej Kasiu i Aguś! dzięki! Róże specjalnie dla Agi niektórzy nie wytrzymują przeciążenia:roll: Quote
Magda Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 M oczywiście też musiał wyjść się pokazać Quote
duszek01 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Madziu oczywiscie Miki piekny:loveu: ,domek świetny.Powiedz mi tylko co to za projekt,jezeli mozesz? Quote
Kasia_zg Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Piękny macie domek !! I ogród coraz bardziej okazały...jak to wszystko porośnie, zakwitnie bedzie cudnie.... Mikuś jak uroczo sie cieszy...słodziak:loveu: Quote
madziasto4 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ładny ten Wasz domek, taki zgrabny :loveu: Miki nie przełazi Wam przez to ogrodzenie? :lol: Quote
Kasia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 A Mikulec bez firankowy jaki fajny!!! :loveu: Quote
ewa2909 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Domeczek i ogrodeczek bardzo ladny.Kwiatuszki sliczne,tylko szkoda ze przez kompa nie da rady ich powachac.Mikusiowi slicznie bez tej firaneczki. Quote
Sara_i_Aris Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Cześć Madziu! Aaaa :mdleje: Mikuś bez firanki! Świetnie wygląda :multi: Jeny... ładnemu we wszystim ładnie. My dla Arisa mamy ograniczony wybór fryzurek :cool1: Quote
Magda Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Aga76']:loveu::loveu::loveu: delikatne i zwiewne Aha:p [quote name='duszek01']Madziu oczywiscie Miki piekny:loveu: ,domek świetny.Powiedz mi tylko co to za projekt,jezeli mozesz? Dziękuję! Domek to Rusałka z pracowni domna5;) [quote name='Kasia_zg']Piękny macie domek !! I ogród coraz bardziej okazały...jak to wszystko porośnie, zakwitnie bedzie cudnie.... Mikuś jak uroczo sie cieszy...słodziak:loveu: Ile to jeszcze lat potrzeba... tak z 10 i będzie super:multi: [quote name='madziasto4']Ładny ten Wasz domek, taki zgrabny :loveu: Miki nie przełazi Wam przez to ogrodzenie? :lol: :loveu: Między szczebelkami nie, ale jak się dobrze spłaszczy to potrafi dołem... ale tylko wtedy gdy bardzo chce do czegoś się dostać. Z reguły podchodzi tylko i merda ogonem:p Nie zostawiamy go tez samego w ogrodzie. Z resztą on nie lubi być sam, więc zawsze się pilnuje. [quote name='Kasia']A Mikulec bez firankowy jaki fajny!!! :loveu: Zaraz dam więcej fotek:razz: [quote name='ewa2909']Domeczek i ogrodeczek bardzo ladny.Kwiatuszki sliczne,tylko szkoda ze przez kompa nie da rady ich powachac.Mikusiowi slicznie bez tej firaneczki. hihi dzięki! [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu! Aaaa :mdleje: Mikuś bez firanki! Świetnie wygląda :multi: Jeny... ładnemu we wszystim ładnie. My dla Arisa mamy ograniczony wybór fryzurek :cool1: Pies jednak musi mieć firankę:lol: Poczekamy aż będzie miał taki meszek to wtedy będzie lepiej. Już do wiosny go nie ciacham. Trzęsie się jak galareta przez tą pogodę. Przyszliśmy się pożegnać. Jedziemy z M do Poznania i do Gniezna na tydzień. Zobaczymy kiedy wrócimy... może poniedziałek, może wtorek. Jeszcze nie wiem jak, ale najprawdopodobniej pociągiem. Kaganiec kupiony:diabloti: Wstawiam fotki, które mi zostały na kompie. Quote
ewa2909 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Mi osobiscie bardziej sie podoba po ciachnieciu.Slicznie mu w nowej fryzurce.Swietna ma Mikus figorke.Mogla bys podac jego wymiarki? Quote
Kasia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Mikiemu we wszystkim jest fajnie ale trochę firanki by nie zaszkodziło :loveu: :evil_lol: Cze Władziu zapracowana :loveu: Quote
Pegaza Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 No lulusia mu teraz widac ... Madzia przyklej mu ta firane spowrotem w te miejsce.. a domek i wokol domku masz pięknie.. aa kurde Miki to straszny chudzielec.. pozdrow Poznan i Browary piękne miasto.. Quote
Aga76 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Pegaza napisał(a):No lulusia mu teraz widac ... :evil_lol::evil_lol: Daria Ewa zniesmaczona :megagrin: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 HEHE Miki taki szeroki w barach a nie choody hihi:) calusy dla przystojniaka! Quote
Recommended Posts