Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Jejku, jaka cudna focia :loveu: Brak mi słów na określenie :loveu: Taka śliczna, że aż się napatrzeć nie mogę, a zarazem śmieszna :loveu:
Magda, super ujęcie, gratulacje :multi:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ooo...jaki duży kabanosik - prawie jak sam Miki :p Ile czasu zajęło mu skonsumowanie tego przysmaczka?

Słoneczne dzień dobry :multi: Pozdrowienia przesyłamy i o samopoczucie pytamy???

Posted

Yorkie napisał(a):
Jejku, jaka cudna focia :loveu: Brak mi słów na określenie :loveu: Taka śliczna, że aż się napatrzeć nie mogę, a zarazem śmieszna
Magda, super ujęcie, gratulacje :multi:

Dziekuje Sara!:loveu:
Fotka robiona przez calkowity przypadek, bo zamiast lampy nacisnelam spust migawki:lol:

Aga76 napisał(a):
Dzień dobry :loveu:
Ale mu dobrze :laugh2_2: i jaki ładny kabanosik

No a jak! Rozpracowywal go przez caly wieczor:p

fidelek2 napisał(a):

Ooo...jaki duży kabanosik - prawie jak sam Miki :p Ile czasu zajęło mu skonsumowanie tego przysmaczka?

Słoneczne dzień dobry :multi: Pozdrowienia przesyłamy i o samopoczucie pytamy???

Hmm....niech pomysle. Kupilam kabanoska w sobote, a wczoraj go skonczyl czyli jakies 5-6 dni:razz:

A czuje sie juz lepiej, dziekuje. Od poniedzialku meczyl mnie bol glowy i bylam strasznie senna... Dzisiaj jestem juz po drzemce i czuje sie swietnie:multi:

Teklunia napisał(a):
mam dużo, ale to wszystko jest tajemnica, wiec nie moge ;)

No tak... jak zwykle:eviltong:

Helen napisał(a):
hej xD

boski! :D

Szkoda tylko, ze te oczy mu tak swieca:mad: Niestety program nie wylapuje takich kolorow (tylko czerwone)

MAREA SHAPIRO napisał(a):
o rany ale kielbacha!
ona jest prawdziwa,....czy plastikowa
w deseczke doprawdy!:lol:

Kielbacha prawdziwa. Ma najprawdziwszego flaka, a w srodku jakies zmielone miecho i cos jeszcze:hmmmm: Pewnie jakies srodki na rozweselenie, bo pies ma tyle energii, ze nie nadazam sie z nim bawic:lol:

Asiaczek napisał(a):
A ja mam inny dylemat: ona, ta kiełabaska to ludzka czy psiowa, bo... tak smacznie wygląda...
Pzdr.

Haha, Asiu kielbacha kupiona w psiowym sklepie:evil_lol:

PositiveThought napisał(a):
łał, jaki kiełbasiany Mikul!
^^

Hej Beatko! Kielbasiany powiadasz:eviltong:

fidelek2 napisał(a):
Dzień dobry Madziu? :multi: Co u Was?

A u nas dzien pracy. Jutro szykuje sie impreza urodzinowa z okazji 50-tki mamy i szykujemy salatki, miecho i inne dania:p
Miki uwaznie pilnuje mamy, zeby cos wyludzic:evil_lol: Potem czeka go kapanie:diabloti: Pewnie sie jeszcze nie domysla.

Alka napisał(a):
Madziu, cieszę się ,że banerek się spodobał :multi:

Alu jeszcze raz dziekuje:loveu:

A ja biedna Madzia nie mam juz zdjec....:-( Skonczyly sie:placz:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Dziekuje Sara!:loveu:
Fotka robiona przez calkowity przypadek, bo zamiast lampy nacisnelam spust migawki:lol:

A ja biedna Madzia nie mam juz zdjec....:-( Skonczyly sie:placz:

Staraj się, żeby było więcej takich przypadków, bo wychodzą super :loveu: Ja też przez przypadek jak robiłam Arisowi zdjęcia, to jedno mi wyszło z zamkniętymi oczami i wygląda, jakby spał :lol: Jeszcze w galerii nie umieszczałam, może później :hmmmm:

To zrób jakieś foteczki Mikusiowi :loveu: On jest taki śliczny, że chcę więcej zdjęć :loveu:

Posted

Yorkie napisał(a):

To zrób jakieś foteczki Mikusiowi :loveu: On jest taki śliczny, że chcę więcej zdjęć :loveu:

Dzisiaj kapanie to moze jakies zdjecia beda:cool3: Czekam na naprawde cieple dni to wybiore sie na spacer z aparacikiem:p

Posted

fidelek2 napisał(a):
To na razie czekamy na fotki kąpielowe i po kąpielowe ;)

Dobra:p Najchetniej to juz bym go wykapala, bo troszeczke capi:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Dzisiaj kapanie to moze jakies zdjecia beda:cool3: Czekam na naprawde cieple dni to wybiore sie na spacer z aparacikiem:p

O, to super :multi:
U mnie dzisiaj było zimno, a ja wyszłam porobić foteczki :lol: Zmarzły mi ręcę i Aris :roll:

Posted

Yorkie napisał(a):
O, to super :multi:
U mnie dzisiaj było zimno, a ja wyszłam porobić foteczki :lol: Zmarzły mi ręcę i Aris :roll:

No dzisiaj to jest naprawde zimno. Do tego ten chlodny wiatr:mad: A tak ladnie juz bylo... Mam nadzieje, ze w swieta bedzie naprawde cieplo:loveu:

Posted

AlKil napisał(a):
dzień dobry!
Też się zanosi na kąpanko??? Czyściochy z nich będą...choć przez chwilę:mad:

No w koncu, bo juz nie moge na niego patrzec:mad: Nie wyobrazam sobie nie kapania yorka przez kilka tygodni...

Posted

madziasto4 napisał(a):
Madzia jesteeeem! :evil_lol:
Ooo u nas też się dziś kąpiel szykuje :lol:

No slysze, slysze... nie musisz tak krzyczec przeciez glucha nie jestem:evil_lol::evil_lol:

U ciebie to chyba podwojna:eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No slysze, slysze... nie musisz tak krzyczec przeciez glucha nie jestem:evil_lol::evil_lol:

U ciebie to chyba podwojna:eviltong:

:evil_lol:

Podwójna, ale za jednym zamachem :lol: