Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):
Kochana Balbino! Wyczytałam, że masz dziś imieniny! To ja Ci życzę, paróweczko, żebyś jak najszybciej trafiła tam gdzie masz trafić. I sobie też tego życzę!

I ja Wam też tego życzę!!!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbino - Skutkowe ludzie co go chciały się rozmyśliły, a mi ręce opadły. Tak myślałam, że może już w ten weekend się do nas ściągnie paróweczkę...
Szlag trafił. Ale co się odwlecze to nie uciecze - Balbinko, jeszcze chwilę. Poczekaj myszko jeszcze parę dni - będzie dobrze. Tu już czeka na Ciebie dom, kanapa i druga parówa do kompletu i reszta stada...

Posted

Andzike napisał(a):
W sumie Florentynka już miała więcej niż 4 psy ;)

Miała, miała. I ta opcja nie przejdzie :shake:.
Skutek zachowuje się w stosunku do Gjalpa paskudnie, a nie wyobrażam sobie co by się działo, gdyby do tego dokooptować Balbinę - przecież oba miałyby dodatkowy bodziec, żeby się popisywać. On musi najpierw pójść do swojego domu, mam nadzieję, że to szybko nastąpi.
Ja lubię mieć stado, ale w stadzie wszystko musi grać, a póki Skutek siedzi to będą zgrzyty, a nie harmonia.

Posted

Florentynka napisał(a):
ale w stadzie wszystko musi grać, a póki Skutek siedzi to będą zgrzyty, a nie harmonia.

to ja ci harmonię dam, taką starą po dziadku....:diabloti:

Posted

"Zapchajdziura" pojechała dziś wreszcie na czyszczenie zębów - tak jakoś umawialiśmy się i nie wychodziło, bo pani wet strasznie zajęta. Wreszcie ma te zęby zrobione i wychodzi na to, że jednak jest młodszy niż zakładano. Pies pełen tajemnic.
W każdym razie ma świeże allegro i pakiet ogłoszeń, a w poniedziałek go zamierzam płatnie ogłosić w gazecie.
To miła zapchajdziura, ale na dłuższą metę nie chcę nadużywać cierpliwości Gjalpa.
Najlepiej sprawdza się układ Jego Wysokość + babski harem.
Dla Skutka to też nie jest dobrze za długo u nas zalegać, bo się przywiązuje i będzie mu przykro ( już śpi w łóżku). Więc mam nadzieję, że to nie potrwa długo.
A Balbinę nam zarezerwujcie - jesteśmy absolutnie zdecydowani ją adoptować.

Posted

[quote name='Florentynka']"Zapchajdziura" pojechała dziś wreszcie na czyszczenie zębów - tak jakoś umawialiśmy się i nie wychodziło, bo pani wet strasznie zajęta. Wreszcie ma te zęby zrobione i wychodzi na to, że jednak jest młodszy niż zakładano. Pies pełen tajemnic.
W każdym razie ma świeże allegro i pakiet ogłoszeń, a w poniedziałek go zamierzam płatnie ogłosić w gazecie.
To miła zapchajdziura, ale na dłuższą metę nie chcę nadużywać cierpliwości Gjalpa.
Najlepiej sprawdza się układ Jego Wysokość + babski harem.
Dla Skutka to też nie jest dobrze za długo u nas zalegać, bo się przywiązuje i będzie mu przykro ( już śpi w łóżku). Więc mam nadzieję, że to nie potrwa długo.
A Balbinę nam zarezerwujcie - jesteśmy absolutnie zdecydowani ją adoptować.[/QUOTE]
Super brzmi:"Balbinka zarezerwowana dla Florentynki"...po roku spełniło się moje marzenie...a jednak...:lol:;)

Posted

[quote name='Florentynka']Romka, kubrak dla Kory w piątek został do Ciebie wysłany priorytetem poleconym, mam nadzieję że nie utknie w zaspach.
Niech już ktoś zadzwoni albo napisze w sprawie tego Skutka, no proszę![/QUOTE]
Bardzo dziękuję...zaraz dam znać jak tylko dostanę...

Posted

To co, odnawiać allegro, czy już sobie darować?

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1343800432[/URL]

"Skutek, bujaj się :cool3:"

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_ER2aN-8C988/TNBqbzHUxGI/AAAAAAAAAcw/4E2XLCjY1CI/DSC00848.JPG[/IMG]

:-) :-) :-)

Posted

Nieee!!!! Nie odnawiać! Wiecie jak to jest - pies może czekać na dom latami, ale jak ktoś go zechce raz a dobrze to robi się efekt lawiny, nagle pojawiają się tłumy chętnych.
No chyba, że uważacie że dla dobra Balbiny lepiej jej dać więcej opcji do wyboru.
Znaczy nie chcę, żeby wyszło na to, że ja sobie jakieś prawo do decyzji uzurpuję - to Wy decydujecie co z Balbiną - ale my ją na pewno chcemy!

Posted

[quote name='Florentynka']Nieee!!!! Nie odnawiać! Wiecie jak to jest - pies może czekać na dom latami, ale jak ktoś go zechce raz a dobrze to robi się efekt lawiny, nagle pojawiają się tłumy chętnych.
No chyba, że uważacie że dla dobra Balbiny lepiej jej dać więcej opcji do wyboru.
Znaczy nie chcę, żeby wyszło na to, że ja sobie jakieś prawo do decyzji uzurpuję - to Wy decydujecie co z Balbiną - ale my ją na pewno chcemy![/QUOTE]
Ja chcę,żeby była u Ciebie od zawsze...i zabrzmi to może ckliwie ale jestem szczęśliwa,ze to właśnie u Ciebie...nikt tak jak Ty nie doceni jej parówkowego uroku...;)
i nikt nie będzie jej tak rozpieszczał jak na parówę przystało...jednym słowem tylko Ty umiesz docenić uroki naszej paróweczki...:lol:

Posted

cudna jest na tym zdjęciu, zresztą na każdym jest cudna. I uświadomiłam sobie, że na paróweczki i ich niekwestionowany wdzięk zaczęłam zwracać uwage od czasów [B]Florentynkowych[/B], tzn. kiedy wzięli ode mnie Łucję i odjeżdżałi pełni zachwytu jaka ona piękna., A ja sie nie moglam nadziwić w czym oni to piękno dostrzegają ....A teraz sama uwielbiam paróweczki, ich cudne koślawe krótkie łapinki, gabaryty małych foczek, specyficzny sposób poruszania, to coś - czego inne nie mają.

Posted

Beciu, no nie przesadzaj, w końcu to Ty wypatrzyłaś Łucję i zajmowałaś się jej propagowaniem - widocznie jakoś do Ciebie przemówiła ta wyjątkowa uroda, może podświadomie.
Adam się wzruszył na widok Balbiny na tej fotce - bez komentarza.

Posted

Balbinko mam nadzieję, że pozwolisz zaprosić ciotki na bazarek;
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197635-Zestaw-do-manicure-markowe-ciuchy-okazje-na-psy-z-Boguchwały.-Do-12.12.-godz.-20!!?p=15868417#post15868417[/url]