Dzika_Figa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Andzike napisał(a):A słyszałam, że całe stado chcesz tanio oddać ?:cool3: Może chce ich wszytskich wymienić na Balbinę ? Quote
Becia66 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Hihi, Balbina będzie chyba jesczcze bardziej rozpieszczona niż Łucja.! o nie, ja się nie zgadzam !!! :mad:i ostro protestuję !!! Jak trzeba będzie to pojadę pikietować pod dom Florentynki. Quote
Florentynka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Beciu, możesz być spokojna - nikt nie będzie rozpuszczony bardziej niż Łucja. Po pierwsze - bo bardziej się po prostu nie da. Po drugie - bo Łucja jest Łucja i jest najważniejsza i nikt i nic nie zagrozi jej stanowisku. Balbina po prostu też będzie najważniejsza, tylko inaczej, jako Balbina. Quote
majuska Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Asiu a czy masz w domu dziadowski bicz?:evil_lol: Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Byłam wczoraj u Balbiny i reszty psiaków w hoteliku...wieczorem wrzucę zdjęcia...Balbina biega przed domem a jak się zmęczy leżakuje w fotelu...leżakującą Balbinkę w zimowej scenerii uwieczniłam na foto...mam nadzieję,ze foty mi wyszły...;) Quote
Florentynka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Och, ja też mam nadzieję, że Ci wyszły!!! Wrzucaj, prędziutko wrzucaj moje cudo z łapkami od wanny! U nas wszystko w śniegu, sypie cały czas, ale przynajmniej tyle z tego, że Adam zmienił opony na zimowe, więc niech tylko Skutek pójdzie do swojego domu... Quote
Becia66 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A ty Florentynko masz juz przygotowany fotel specjalnie dla Balbiny? nie może jej być gorzej niż ma teraz. :diabloti: A tak w ogóle to bardzo mi sie podoba jej imię i pasuje do niej jak ulał. Tak jak ona do was pasuje. :cool3: Quote
Florentynka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No z fotelami to jest problem...te co mamy to są tak trochę zeżarte przez psy, a w jednym próbowałam zmienić tapicerkę - wyprułam z niego flaki i tak mu już zostało. A psia kanapa może być? Quote
Becia66 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Florentynka napisał(a):. A psia kanapa może być? no...to chyba pytanie nie do mnie, sama zainteresowana musi sie wypowiedzieć....:diabloti: Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Florentynka napisał(a):No z fotelami to jest problem...te co mamy to są tak trochę zeżarte przez psy, a w jednym próbowałam zmienić tapicerkę - wyprułam z niego flaki i tak mu już zostało. A psia kanapa może być? Beciu, nie wybrzydzaj tylko na kanapę;)...łowiczanki akceptują ją bez zastrzeżeń.:lol: Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 O proszę,drugie wrzucam do Mamanabank bo nie ładuje mi się: Quote
Romka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Zauważyłam,że Balbinka,biegając, kilka razy podniosła łapkę ,w którą ugryzł ją Bleki tak jakby jeszcze trochę ją bolała...no chyba,że było jej zimno w łapinki... Quote
majuska Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ale się Romka zdjęć nawstawiała:shake::evil_lol: Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 majuska napisał(a):Ale się Romka zdjęć nawstawiała:shake::evil_lol: Chyba było zbyt zimno i aparat zastrajkował,powinno być co najmniej 4 a wyszły tylko 2...;) Quote
mamanabank Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Ale gdzie jest to drugie zdjęcie? Sorry Gregory ale ja nic nie dostałam na maila :-D Quote
Becia66 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 mnie tylko frapują te butle z winem obok krzesła i myśl, czy aby na pewno Balbina tam leży bo się zmęczyła ? :diabloti: Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 mamanabank napisał(a):Ale gdzie jest to drugie zdjęcie? Sorry Gregory ale ja nic nie dostałam na maila :-D Bo go nie wysłałam:eviltong:..tak jestem zakręcona...jak wrócę z pracy...juz miałam wysyłać(tak sobie przypominam;))kiedy zdarzyło się 100 innych rzeczy...no i zapomniałam...:lol: Quote
Romka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Becia66 napisał(a):mnie tylko frapują te butle z winem obok krzesła i myśl, czy aby na pewno Balbina tam leży bo się zmęczyła ? :diabloti: O to samo miałam zapytać UMilki...:diabloti: Quote
Figafiga Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Umilki przesłałam za hotelowanie Balbinki pieniążki. Quote
UMilki Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Balbina absolutnie nie popija, chociaż pewnie nic by przeciw temu nie miała :) Quote
Romka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 UMilki napisał(a):Balbina absolutnie nie popija, chociaż pewnie nic by przeciw temu nie miała :) Florentynko,pewnie Ci ulżyło,że Balbina nie popija?:cool3: Quote
Florentynka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 No jeszcze by mi brakowało alkoholiczki do kompletu... Quote
Florentynka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Kochana Balbino! Wyczytałam, że masz dziś imieniny! To ja Ci życzę, paróweczko, żebyś jak najszybciej trafiła tam gdzie masz trafić. I sobie też tego życzę! Quote
Becia66 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Do piątego jeszcze tylko 3 dni. Musi się udać. Quote
Recommended Posts