Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Hihi, Balbina będzie chyba jesczcze bardziej rozpieszczona niż Łucja.!

o nie, ja się nie zgadzam !!! :mad:i ostro protestuję !!! Jak trzeba będzie to pojadę pikietować pod dom Florentynki.

Posted

Beciu, możesz być spokojna - nikt nie będzie rozpuszczony bardziej niż Łucja.
Po pierwsze - bo bardziej się po prostu nie da.
Po drugie - bo Łucja jest Łucja i jest najważniejsza i nikt i nic nie zagrozi jej stanowisku. Balbina po prostu też będzie najważniejsza, tylko inaczej, jako Balbina.

Posted

Byłam wczoraj u Balbiny i reszty psiaków w hoteliku...wieczorem wrzucę zdjęcia...Balbina biega przed domem a jak się zmęczy leżakuje w fotelu...leżakującą Balbinkę w zimowej scenerii uwieczniłam na foto...mam nadzieję,ze foty mi wyszły...;)

Posted

Och, ja też mam nadzieję, że Ci wyszły!!! Wrzucaj, prędziutko wrzucaj moje cudo z łapkami od wanny!
U nas wszystko w śniegu, sypie cały czas, ale przynajmniej tyle z tego, że Adam zmienił opony na zimowe, więc niech tylko Skutek pójdzie do swojego domu...

Posted

A ty Florentynko masz juz przygotowany fotel specjalnie dla Balbiny? nie może jej być gorzej niż ma teraz. :diabloti:
A tak w ogóle to bardzo mi sie podoba jej imię i pasuje do niej jak ulał. Tak jak ona do was pasuje. :cool3:

Posted

Florentynka napisał(a):
No z fotelami to jest problem...te co mamy to są tak trochę zeżarte przez psy, a w jednym próbowałam zmienić tapicerkę - wyprułam z niego flaki i tak mu już zostało. A psia kanapa może być?

Beciu, nie wybrzydzaj tylko na kanapę;)...łowiczanki akceptują ją bez zastrzeżeń.:lol:

Posted

Zauważyłam,że Balbinka,biegając, kilka razy podniosła łapkę ,w którą ugryzł ją Bleki tak jakby jeszcze trochę ją bolała...no chyba,że było jej zimno w łapinki...

Posted

majuska napisał(a):
Ale się Romka zdjęć nawstawiała:shake::evil_lol:

Chyba było zbyt zimno i aparat zastrajkował,powinno być co najmniej 4 a wyszły tylko 2...;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Ale gdzie jest to drugie zdjęcie? Sorry Gregory ale ja nic nie dostałam na maila :-D

Bo go nie wysłałam:eviltong:..tak jestem zakręcona...jak wrócę z pracy...juz miałam wysyłać(tak sobie przypominam;))kiedy zdarzyło się 100 innych rzeczy...no i zapomniałam...:lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
mnie tylko frapują te butle z winem obok krzesła i myśl, czy aby na pewno Balbina tam leży bo się zmęczyła ? :diabloti:

O to samo miałam zapytać UMilki...:diabloti:

Posted

UMilki napisał(a):
Balbina absolutnie nie popija, chociaż pewnie nic by przeciw temu nie miała :)

Florentynko,pewnie Ci ulżyło,że Balbina nie popija?:cool3: