Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

luka1 napisał(a):
w sumie mam 20 psiaków i 4 kociaki + JA. Ale nie martw sie możemy jeść z gara, talerzy nie trzeba.

Ja się nie mam co martwić, mnie to nie dotyczy :diabloti:
Jestem co prawda siostrą Florentynki, ale w Balbinowej wizycie udziału brać nie będę :evil_lol:
Za to liczę na to, że w styczniu będę sobie mogła osobiście Balbinkę porozpieczać

Tak czy inaczej, ile by Was nie było - Zmieścicie się wszyscy - ogród duży :evil_lol:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piknik dogomaniacki u Florentynki jest do zrobienia, ale proponuję jakąś cieplejszą porę roku ;)
Widzę, że ilość potencjalnych sprawdzających narasta w postępie geometrycznym...pewnie przez te brzydkie plotki o wózkach z kamieniami i brokułach. Zwłaszcza o brokułach...

Posted

Brokuł przyrządzony przez Florentynkę, na pewno nie jest po prostu brokułem, musi być pyszny, wiem co mówię :) W razie tego pikniku to proponuje wpisowe - co najmniej po brokule na łeb przytachać

Posted

majuska napisał(a):
Brokuł przyrządzony przez Florentynkę, na pewno nie jest po prostu brokułem, musi być pyszny, wiem co mówię :) W razie tego pikniku to proponuje wpisowe - co najmniej po brokule na łeb przytachać

Się wpisuję od razu. Ale to co - czekamy na świeże brokuły ? ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
No słuchajcie, u mnie normalnie śnieg leży!!! Napadało i leży!!! To nie są warunki na piknik!

No proszę zapowiadali zimę i jest...u nas jeszcze nie ma śniegu ale zimno jak cholera...

Posted

majuska napisał(a):
Nie mów mi o śniegu, bo jutro mam jechać do Sanoka a oponki nie zmienione, bo po co przecież:shake::roll:

Ja tak samo,dlatego ostatnio szukamy transportu do Rzeszowa...

Posted

majuska napisał(a):
Nie mów mi o śniegu, bo jutro mam jechać do Sanoka a oponki nie zmienione, bo po co przecież:shake::roll:

Majuska!!!:mad: po to, żeby bezpieczniej!!!
U mnie śniegu niet. I mam nadzieję, że szybko nie będzie.
Nie lubię zimy - i nie polubię, ze względu na te psy, które siedzą w schroniskach i marzną :(

Romka napisał(a):
Ja tak samo,dlatego ostatnio szukamy transportu do Rzeszowa...

No nie... ;)

Posted

Romka napisał(a):
Ale masz pamięć...;)

Hehe, taka praca ;)
a tak serio-to dopiero rok jestem na dogo i pamiętam, ze zeszłej zimy w długie trasy się nie wybierałaś z tego powodu;)
Nie wiem co było wcześniej :cool3:

Posted

Hihi, Balbina będzie chyba jesczcze bardziej rozpieszczona niż Łucja.
Pełnia demoralizacji!
A potem na wątku zamiast peanów na cześć słodkiej paróweczki z łapami jak nóżki od wanny, będzie pasmo narzekań.
A to że uciekła, a to że ukradła suchą bułkę (jak się psów nie karmi, albo karmi samymi brokułami, to kradną, jasna sprawa), a to że zamordowała kanapę,
żę nie chciała wrócić do domu o drugiej nad ranem podczas śniezycy i zmuszała Florentynkę do zabawy w berka i że użarła w łydkę pana z gazowni...
Zobaczycie!

Posted

mamanabank napisał(a):
Ale Balbina nie ucieknie, ona jest domatorką :-)

He, he...zobaczymy ;)...na pewno ją u Aśki nauczą jak się ucieka:evil_lol: przeciez nie będzie sie wyłamywac ze stada:p

Posted

Florentynka napisał(a):
Zaglądam do nakrapianej cudowności...zaglądam i doczekać się nie mogę. Och, niech sobie już zabiorą tego Skutka!

A słyszałam, że całe stado chcesz tanio oddać ?:cool3: