Dzika_Figa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 luka1 napisał(a):w sumie mam 20 psiaków i 4 kociaki + JA. Ale nie martw sie możemy jeść z gara, talerzy nie trzeba. Ja się nie mam co martwić, mnie to nie dotyczy :diabloti: Jestem co prawda siostrą Florentynki, ale w Balbinowej wizycie udziału brać nie będę :evil_lol: Za to liczę na to, że w styczniu będę sobie mogła osobiście Balbinkę porozpieczać Tak czy inaczej, ile by Was nie było - Zmieścicie się wszyscy - ogród duży :evil_lol: Quote
UMilki Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Balbina nic jeszcze nie wie. A niech ma dziewczyna niespodziankę. Quote
argusiowa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 to moge i ja plus 2 zwierze :evil_lol: heh Florentynko Ty to umiesz człeka uradować :) Quote
Dzika_Figa Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Zaczyna mi to wyglądać na piknik dogomaniacki, a nie wizytę przedadopcyjną.... Quote
Becia66 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Florentynka umilkła - wcale sie nie dziwię....:diabloti: Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Becia66 napisał(a):Florentynka umilkła - wcale sie nie dziwię....:diabloti: Zaczyna robić bigos... ;) Piknik dogomaniacki u Florentynki... hmmm... marzenie ;) Quote
Florentynka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Piknik dogomaniacki u Florentynki jest do zrobienia, ale proponuję jakąś cieplejszą porę roku ;) Widzę, że ilość potencjalnych sprawdzających narasta w postępie geometrycznym...pewnie przez te brzydkie plotki o wózkach z kamieniami i brokułach. Zwłaszcza o brokułach... Quote
majuska Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Brokuł przyrządzony przez Florentynkę, na pewno nie jest po prostu brokułem, musi być pyszny, wiem co mówię :) W razie tego pikniku to proponuje wpisowe - co najmniej po brokule na łeb przytachać Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 majuska napisał(a):Brokuł przyrządzony przez Florentynkę, na pewno nie jest po prostu brokułem, musi być pyszny, wiem co mówię :) W razie tego pikniku to proponuje wpisowe - co najmniej po brokule na łeb przytachać Się wpisuję od razu. Ale to co - czekamy na świeże brokuły ? ;) Quote
Florentynka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 No słuchajcie, u mnie normalnie śnieg leży!!! Napadało i leży!!! To nie są warunki na piknik! Quote
majuska Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Nie mów mi o śniegu, bo jutro mam jechać do Sanoka a oponki nie zmienione, bo po co przecież:shake::roll: Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Florentynka napisał(a):No słuchajcie, u mnie normalnie śnieg leży!!! Napadało i leży!!! To nie są warunki na piknik! No proszę zapowiadali zimę i jest...u nas jeszcze nie ma śniegu ale zimno jak cholera... Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 majuska napisał(a):Nie mów mi o śniegu, bo jutro mam jechać do Sanoka a oponki nie zmienione, bo po co przecież:shake::roll: Ja tak samo,dlatego ostatnio szukamy transportu do Rzeszowa... Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 majuska napisał(a):Nie mów mi o śniegu, bo jutro mam jechać do Sanoka a oponki nie zmienione, bo po co przecież:shake::roll: Majuska!!!:mad: po to, żeby bezpieczniej!!! U mnie śniegu niet. I mam nadzieję, że szybko nie będzie. Nie lubię zimy - i nie polubię, ze względu na te psy, które siedzą w schroniskach i marzną :( Romka napisał(a):Ja tak samo,dlatego ostatnio szukamy transportu do Rzeszowa... No nie... ;) Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Romka napisał(a):Andzike,poprawię się... No ja myślę!!! Bo to już drugi rok z rzędu!!!:mad::mad::mad: Takie super ciotki muszą o siebie dbać!!! Quote
Romka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Andzike napisał(a):No ja myślę!!! Bo to już drugi rok z rzędu!!!:mad::mad::mad: Takie super ciotki muszą o siebie dbać!!! Ale masz pamięć...;) Quote
majuska Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Zmienię na weekendzie, spoko, to u Aśki pada, u nas na Podkarpaciu nie będzie ;):eviltong: Quote
Andzike Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Romka napisał(a):Ale masz pamięć...;) Hehe, taka praca ;) a tak serio-to dopiero rok jestem na dogo i pamiętam, ze zeszłej zimy w długie trasy się nie wybierałaś z tego powodu;) Nie wiem co było wcześniej :cool3: Quote
mamanabank Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Romka']Ja tak samo,dlatego ostatnio szukamy transportu do Rzeszowa... dla Tiny z Łowicza :-) Quote
Florentynka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Zaglądam do nakrapianej cudowności...zaglądam i doczekać się nie mogę. Och, niech sobie już zabiorą tego Skutka! Quote
Dzika_Figa Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Hihi, Balbina będzie chyba jesczcze bardziej rozpieszczona niż Łucja. Pełnia demoralizacji! A potem na wątku zamiast peanów na cześć słodkiej paróweczki z łapami jak nóżki od wanny, będzie pasmo narzekań. A to że uciekła, a to że ukradła suchą bułkę (jak się psów nie karmi, albo karmi samymi brokułami, to kradną, jasna sprawa), a to że zamordowała kanapę, żę nie chciała wrócić do domu o drugiej nad ranem podczas śniezycy i zmuszała Florentynkę do zabawy w berka i że użarła w łydkę pana z gazowni... Zobaczycie! Quote
mamanabank Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Wszystkie narzekania są OK, po za pierwszym!!!! Ale Balbina nie ucieknie, ona jest domatorką :-) "Nóżki od wanny" - boskie porównanie :-D Quote
majuska Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 mamanabank napisał(a): Ale Balbina nie ucieknie, ona jest domatorką :-) He, he...zobaczymy ;)...na pewno ją u Aśki nauczą jak się ucieka:evil_lol: przeciez nie będzie sie wyłamywac ze stada:p Quote
Andzike Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Florentynka napisał(a):Zaglądam do nakrapianej cudowności...zaglądam i doczekać się nie mogę. Och, niech sobie już zabiorą tego Skutka! A słyszałam, że całe stado chcesz tanio oddać ?:cool3: Quote
Recommended Posts