Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, zmieniłam, bo to natrętne wołanie o deklaracje i tak nie przynosiło efektu, raczej już bez pełnych deklaracji sobie poradzimy, również dzięki Wam. Deklaracje pełne czy niepełne, to już nie jest najważniejsze. Dla Balbiny najważniejszy jest jej własny dom...

Florentynko ale mnie zaintrygował Twój banerek! Lecę zobaczyć co tam się kryje! :-)

Posted

No to niech dobrze wypatruje, może co wypatrzy ;)
Czy Balbina jest na tyle posłuszna, że można ją głosem powstrzymać od robieni rzeczy niewłaściwych?
Mam na myśli sytuację typu "zostaw kota" "nie rusz" itp. Wiem, że mendzę z tymi kotami strasznie...

Posted

Tak,Balbinka jest bardzo posłuszna,na stanowczo wyrażony zakaz reaguje...UMilki ,Renata5 napiszcie swoje spostrzeżenia,ja pamiętam głównie jej zachowanie ze schroniska...
Mamanabank ,jak zmieniłaś tytuł ominęłam wątek Balbiny...

Posted

Balbina jest bardzo karna. Jak się do niej głośniej coś powie to prawie przywiera do ziemi. Jest grzeczna, bo wystarczy kilka razy powiedzieć nie i tego nie robi.

Posted

UMilki napisał(a):
Balbina jest bardzo karna. Jak się do niej głośniej coś powie to prawie przywiera do ziemi. Jest grzeczna, bo wystarczy kilka razy powiedzieć nie i tego nie robi.

Tak masz rację widziałam kiedyś w schronisku jak weszła do budynku biurowego a wracając natknęła się na pracownika schroniska,który ją skarcił,przywarła cała do ziemi.
Florentynko w poście 79 i 134 tego wątku jest informacja o zachowaniu się Balbinki w stosunku do kotów,przeczytaj...

Posted

Florentynka napisał(a):
Balbina, wygnaj Skutka do domu! Załatw to jakoś!

Qrde Florentynka, chyba nie ma tu osoby na wątku, która nie kibicowalaby Skutkowi ... :( zastoj qrde :(

Posted

majuska napisał(a):
Jest coraz gorzej z tymi domkami...ludzie co to będzie za rok, dwa?:shake:

Majusko, a ja myślę,że my mamy coraz większe wymagania co do tych domków...i dlatego taka posucha...

Posted

O Balbinkę nikt nie pyta bo ona przecież już ma dom zaklepany od dawna i widocznie to po niej widać :evil_lol:
(całe szczęście, że jestem daleko od Florentynki... do stycznia jej chyba przejdzie...:diabloti:)

Posted

To by wyjaśniało dlaczego tak długo Balbina czeka na dom :).....tylko ja nie wiem sama, czy jej nie szkoda do Aśki..te brokuły, ten wózek z kamieniami:roll::evil_lol:
( kurczę może nasz Terry też tak długo czeka, bo czeka na taki specjalny domek:roll: )

Posted

Montujemy z moją siostrzyczką bazarek dla Balbinki - powinien ruszyć jeszcze dziś.
Jak zwykle Balbinkowy bazarek będzie nietypowy...
Cholera, Skutek mi zalega, to przynajmniej spróbujemy się dołożyć do utrzymania parówy, póki co.