Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane, jeśli trzeba będzie to ja przyjadę z Balbiną do Mamynabank. Chociaż wydaje mi się, że lepiej jeśli to koteczek nas odwiedzi. Przede wszystkim dlatego, że ona będzie u siebie, więc nie będzie miała stresa związanego ze zmianą miejsca, co może dać niepożądany efekt. A przecież również wszystkie wiemy, że można psa nauczyć życia z kotem pod jednym dachem.
Podtrzymuję, że moim zdaniem Balbiniasta koty to tylko lubi gonić.
Dajcie znać jaki jest plyn :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Oj... trzebaby jakiś bazarek na Balbinkę zrobić, czy co, bo z finansami kiepsko.
Siostra, może z tymi prostokącikami na białą szafę? Dasz radę?

Mhm, jasne. Potrzebuję paru dni na zrobienie odcinka pilotażowego i ruszamy...

Posted

Martynko jestem na Twój apel :)w sprawie Balbinki i jej reakcji na koty
Czytam wszystkie wieści o Balbisi,regularnie sledzę wątek i miałam sie odezwać,ale dogo mnie nie dopuszczało:mad:
Na spacery z psiakami wybierał sie tez czasem nasz kot,bo on sie psów nie boi.Balbi często obserwowała kota,często tez próbowała za nim pobiec,jak ten sie oddalał,ale muszę nadmienić,że kot nigdy nie podchodził blisko do psów,zawsze był obok,ale z wyraźnym dystansem.Balbi jak widziała kota,to uszy do góry i 'biegła'.Kot uciekał,ale ona nie leciała za nim z morderczym zapałem,raczej bardziej z ciekawością.Kot się oddalał,to Balbi zawracała i nawet sie nie oglądała,co sie dalej dzieje z kotem.Ciężko mi powiedzic co by było,gdyby Balbi była w bezpośrednim zbliżeniu z kotowatym,wiem natomiast,ze jej zainteresowanie kotem było takie bardziej z ciekawości,niz z chęci mordu.Tak było na owe czasy,jak to będzie teraz-nie wiem.

Posted

Renatko dziękuję mamy już całość spostrzeżeń na temat Balbina i koty...;)dziewczynom bardzo dziękujemy za inicjatywę ,każdy grosz się przyda...bardzo dziękujemy:lol:

Posted

Mamanabank czy karma dla Balbinki już zamówiona...UMilki sygnalizowała,ze ma jeszcze tylko trochę...przypominam bo przy tej ilości informacji i rzeczy do zrobienia gdzieś to może umnknąć...