mamanabank Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Łiskas jest boski, przyjazny, mądry i przytulaśny :-) i nie do adopcji, pracuje na etacie w schronisku. Quote
majuska Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Cudny tygrysek, widać, że to kot z klasą :) Quote
UMilki Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Kochane, jeśli trzeba będzie to ja przyjadę z Balbiną do Mamynabank. Chociaż wydaje mi się, że lepiej jeśli to koteczek nas odwiedzi. Przede wszystkim dlatego, że ona będzie u siebie, więc nie będzie miała stresa związanego ze zmianą miejsca, co może dać niepożądany efekt. A przecież również wszystkie wiemy, że można psa nauczyć życia z kotem pod jednym dachem. Podtrzymuję, że moim zdaniem Balbiniasta koty to tylko lubi gonić. Dajcie znać jaki jest plyn :) Quote
mamanabank Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Zamówiłam karmę dla Balbiny za 89zł 75zł ze skarbonki Balbiny (dzięki wsparciu skarpety parówkowej) 14zł ze skarpety łowickiej http://allegro.pl/show_item.php?item=1296123284 W skarbonce Balbiny zostało 0zł Quote
luka1 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 biedna psina, pewnie wolałaby coś smaczniejszego. Quote
Dzika_Figa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Oj... trzebaby jakiś bazarek na Balbinkę zrobić, czy co, bo z finansami kiepsko. Siostra, może z tymi prostokącikami na białą szafę? Dasz radę? Quote
Florentynka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Oj... trzebaby jakiś bazarek na Balbinkę zrobić, czy co, bo z finansami kiepsko. Siostra, może z tymi prostokącikami na białą szafę? Dasz radę? Mhm, jasne. Potrzebuję paru dni na zrobienie odcinka pilotażowego i ruszamy... Quote
Lionees Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Martynko jestem na Twój apel :)w sprawie Balbinki i jej reakcji na koty Czytam wszystkie wieści o Balbisi,regularnie sledzę wątek i miałam sie odezwać,ale dogo mnie nie dopuszczało:mad: Na spacery z psiakami wybierał sie tez czasem nasz kot,bo on sie psów nie boi.Balbi często obserwowała kota,często tez próbowała za nim pobiec,jak ten sie oddalał,ale muszę nadmienić,że kot nigdy nie podchodził blisko do psów,zawsze był obok,ale z wyraźnym dystansem.Balbi jak widziała kota,to uszy do góry i 'biegła'.Kot uciekał,ale ona nie leciała za nim z morderczym zapałem,raczej bardziej z ciekawością.Kot się oddalał,to Balbi zawracała i nawet sie nie oglądała,co sie dalej dzieje z kotem.Ciężko mi powiedzic co by było,gdyby Balbi była w bezpośrednim zbliżeniu z kotowatym,wiem natomiast,ze jej zainteresowanie kotem było takie bardziej z ciekawości,niz z chęci mordu.Tak było na owe czasy,jak to będzie teraz-nie wiem. Quote
Romka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Renatko dziękuję mamy już całość spostrzeżeń na temat Balbina i koty...;)dziewczynom bardzo dziękujemy za inicjatywę ,każdy grosz się przyda...bardzo dziękujemy:lol: Quote
Andzike Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Florentynka napisał(a):Myślę o Balbince cały czas... Myśl Florentynko, myśl... :) Quote
luka1 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 piękna pokazujemy światu, że już czas na spacer Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Właśnie za godzinę jadę do psiaków u UMilki...będzie spacer. Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Mamanabank czy karma dla Balbinki już zamówiona...UMilki sygnalizowała,ze ma jeszcze tylko trochę...przypominam bo przy tej ilości informacji i rzeczy do zrobienia gdzieś to może umnknąć... Quote
mamanabank Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='mamanabank']Zamówiłam karmę dla Balbiny za 89zł 75zł ze skarbonki Balbiny (dzięki wsparciu skarpety parówkowej) 14zł ze skarpety łowickiej http://allegro.pl/show_item.php?item=1296123284 W skarbonce Balbiny zostało 0zł Tak Moja Droga :-) Zamówiłam 10.11. (dużo teraz wolnych dni było) wczoraj dostałam maila, że karma jest w drodze, jutro pewnie dotrze. Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 A tak Balbinka przymilała się do UMilki: Quote
Romka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Dość tych podskoków i zabawy,trzeba odpocząć: Quote
mamanabank Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 A, jeszcze na koniec pokażę Wam brzuszek :-) fot.Romka Quote
mamanabank Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Karma dla Balbiniastej dotarła Quote
Recommended Posts