Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
UMilki musi nakrzyczeć na Balbinkę, wyrzucić ją z fotela, albo pomachać przed nosem kiełbasą a potem ją bezczelnie pożreć na jej oczach -.

najlepiej jeszcze zwymiotować...:diabloti:

Posted

Widziałam wczoraj Balbisię ale jako,że pojechałam tam bezpośrednio z miejsca zarabiania pieniędzy(zarabiania przeze mnie)to nie ma zdjęć...UMilki obiecała,ze zrobi.Balbinka wygląda już zdrowo,biega na wszystkich 4 łapkach,czasami podnosi jeszcze chora łapinkę do góry jak szybko biegnie.W tej chwili jest zamykana na noc w kojcu,więc śpi w budzie,co przychodzi jej bez problemu.Radosna ,zadowolona,leżakuje nadal na tarasie jak ma ochotę.Nie chciała iśc na spacerek z Korą i Antosiem,została przed domem ale kiedy wracaliśmy przywitała nas i odprowadziła psiaki do kojców...za to ,ze jest taką świetną porządkową dostała coś pysznego...nie martwcie się nadal wygląda jak laseczka...;)

Posted

mamanabank napisał(a):
No co TY!? Nie każ nam rozbierać Balbiny :-) To nie rzeźnia :-D

Nie chcę by ją rozbierać, ale chętnie wykorzystam dietę Balbiny dla siebie. Choć po dniu dzisiejszym chyba niedługo nie będę miała problemu z tuszą.

Posted

luka1 napisał(a):
Nie chcę by ją rozbierać, ale chętnie wykorzystam dietę Balbiny dla siebie. Choć po dniu dzisiejszym chyba niedługo nie będę miała problemu z tuszą.

Psia robota(a może robota w psach) potrafi odchudzić...oj potrafi...emocje są niesamowite...

Posted

Pamiętamy o naszej Balbince łaciato-dropiatej.... Tylko gdzie ten dom?
Dziewczyny, jak ona stoi z ogłoszeniami?
Nie wiem, może trzeba zainwestowac i ją dac do MP alboco...
Zdumiewa mnie brak zainteresowania parówą...

Posted

Pamiętamy o Balbince,rozmawiałyśmy już o ogłoszeniach...ale ogłaszałyśmy teraz inne psiaki(przepełnienie w schronisku),że wydaje się,ze zapominamy o Balbince...w niedzielę byłam jak zawsze u psiaków w hoteliku u Umilki.Balbinka radosna,łapinka juz zdrowa całkowicie...

Posted

Balbinka starała się jak mogła mieć smutny wyraz pysia. No i nawet się udało. Niestety zdjęcia robiłam z telefonu, bo aparat odmówił współpracy, więc jakość taka sobie, a i nie wszystkie foty nadawały się do publikacji. Oto Balbina, piękna, smutna, troszkę samotna psina.

Posted

Florentynka napisał(a):
Jaka ona jest cudna!!! Głupia Balbino, że tez nie nadajesz się do mieszkania z kotem!!!

Florentynko,nie jestem taka pewna czy nie może mieszkać z kotem...wtedy był Bleki a to już inna psia konfiguracja...obserwujemy zmiany u oddanej z adopcji Figi,gdzieś wyżej na tym wątku jest link do jej wątku...nic się nie potwierdza...Balbinka nie ma obok siebie już Blekiego z którym musiała się liczyć i zasłużyć na jego akceptację...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
UMiilki, co Ty jej zrobiłaś??? Sama z siebie tak ładnie pozowała do smutnej sesji? ;)

Miałam coś dobrego w kieszeni :) i nie chciałam jej dać przed końcem zdjęć.