luka1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Hm, no to przepraszam, a można zobaczyć tę skórę i te kości :lol: Quote
Becia66 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Dzika_Figa napisał(a): UMilki musi nakrzyczeć na Balbinkę, wyrzucić ją z fotela, albo pomachać przed nosem kiełbasą a potem ją bezczelnie pożreć na jej oczach -. najlepiej jeszcze zwymiotować...:diabloti: Quote
mamanabank Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 luka1 napisał(a):Hm, no to przepraszam, a można zobaczyć tę skórę i te kości :lol: No co TY!? Nie każ nam rozbierać Balbiny :-) To nie rzeźnia :-D Quote
Romka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Widziałam wczoraj Balbisię ale jako,że pojechałam tam bezpośrednio z miejsca zarabiania pieniędzy(zarabiania przeze mnie)to nie ma zdjęć...UMilki obiecała,ze zrobi.Balbinka wygląda już zdrowo,biega na wszystkich 4 łapkach,czasami podnosi jeszcze chora łapinkę do góry jak szybko biegnie.W tej chwili jest zamykana na noc w kojcu,więc śpi w budzie,co przychodzi jej bez problemu.Radosna ,zadowolona,leżakuje nadal na tarasie jak ma ochotę.Nie chciała iśc na spacerek z Korą i Antosiem,została przed domem ale kiedy wracaliśmy przywitała nas i odprowadziła psiaki do kojców...za to ,ze jest taką świetną porządkową dostała coś pysznego...nie martwcie się nadal wygląda jak laseczka...;) Quote
luka1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 mamanabank napisał(a):No co TY!? Nie każ nam rozbierać Balbiny :-) To nie rzeźnia :-D Nie chcę by ją rozbierać, ale chętnie wykorzystam dietę Balbiny dla siebie. Choć po dniu dzisiejszym chyba niedługo nie będę miała problemu z tuszą. Quote
Romka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 luka1 napisał(a):Nie chcę by ją rozbierać, ale chętnie wykorzystam dietę Balbiny dla siebie. Choć po dniu dzisiejszym chyba niedługo nie będę miała problemu z tuszą. Psia robota(a może robota w psach) potrafi odchudzić...oj potrafi...emocje są niesamowite... Quote
mamanabank Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Ja cię... ale tu są klimaty, jak nie rozbieranie psa, to robota w psach :-D Quote
mamanabank Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [quote name='Romka']Psia robota(a może robota w psach) potrafi odchudzić...oj potrafi...emocje są niesamowite... Luka1 ostatno robimy w psie, który znalazł dom w Twoich okolicach, niestety musi opuścić dom... http://www.dogomania.pl/threads/172854-FIGA-prawdziwe-cudo-ju%C5%BC-doros%C5%82e-zn%C3%B3w-poszukuje-domu. Quote
luka1 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='mamanabank']Luka1 ostatno robimy w psie, który znalazł dom w Twoich okolicach, niestety musi opuścić dom... http://www.dogomania.pl/threads/172854-FIGA-prawdziwe-cudo-ju%C5%BC-doros%C5%82e-zn%C3%B3w-poszukuje-domu. No przeczytałam prawie wszystko - trochę bulwersujące, ale jak się zastanowić to łatwiej się pozbyć kłopotu niż się z nim zmierzyć Quote
luka1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Hej Balbiś a gdzie ciotki się podziały? Do góry psino bo świat o tobie zapomina. Quote
Florentynka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Nie zapomina, nie zapomina. Pamiętamy o najpiękniejszej suni świata. Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Pamiętamy o naszej Balbince łaciato-dropiatej.... Tylko gdzie ten dom? Dziewczyny, jak ona stoi z ogłoszeniami? Nie wiem, może trzeba zainwestowac i ją dac do MP alboco... Zdumiewa mnie brak zainteresowania parówą... Quote
Figafiga Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Umilki pieniążki za Balbinkę za listopad przed chwilką przelałam. Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Pamiętamy o Balbince,rozmawiałyśmy już o ogłoszeniach...ale ogłaszałyśmy teraz inne psiaki(przepełnienie w schronisku),że wydaje się,ze zapominamy o Balbince...w niedzielę byłam jak zawsze u psiaków w hoteliku u Umilki.Balbinka radosna,łapinka juz zdrowa całkowicie... Quote
majuska Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Posłana nasza parówkowa skromna dyszka :) Quote
UMilki Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Balbinka starała się jak mogła mieć smutny wyraz pysia. No i nawet się udało. Niestety zdjęcia robiłam z telefonu, bo aparat odmówił współpracy, więc jakość taka sobie, a i nie wszystkie foty nadawały się do publikacji. Oto Balbina, piękna, smutna, troszkę samotna psina. Quote
Dzika_Figa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 UMiilki, co Ty jej zrobiłaś??? Sama z siebie tak ładnie pozowała do smutnej sesji? ;) Quote
Florentynka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jaka ona jest cudna!!! Głupia Balbino, że tez nie nadajesz się do mieszkania z kotem!!! Quote
luka1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ale cudo, a jeszcze foteczka z boczku - chcę zobaczyć jak jest zgrabna :lol: Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 UMilki mówiłaś ,że masz smutne zdjęcia,ale one są cudne...tak Balbinka trochę samotna na nich... Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Florentynka napisał(a):Jaka ona jest cudna!!! Głupia Balbino, że tez nie nadajesz się do mieszkania z kotem!!! Florentynko,nie jestem taka pewna czy nie może mieszkać z kotem...wtedy był Bleki a to już inna psia konfiguracja...obserwujemy zmiany u oddanej z adopcji Figi,gdzieś wyżej na tym wątku jest link do jej wątku...nic się nie potwierdza...Balbinka nie ma obok siebie już Blekiego z którym musiała się liczyć i zasłużyć na jego akceptację... Quote
UMilki Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dzika_Figa napisał(a):UMiilki, co Ty jej zrobiłaś??? Sama z siebie tak ładnie pozowała do smutnej sesji? ;) Miałam coś dobrego w kieszeni :) i nie chciałam jej dać przed końcem zdjęć. Quote
Recommended Posts