Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbina zmienia futerko na zimowe. Nie miałam pojęcia, że z takiej psiny może tyle wyłazić... ;)
Łapka zdecydowanie lepiej. Jeszcze ją oszczędza od czas do czasu,ale jak trzeba to leci na czterech.
Idziemy na pierwszą...

Posted

Oj, jest tego trochę. Słuchajcie może ludzi to troche przeraża że ona tak gruba, może zniechęca perspektywa posiadania psiaka z takimi problemami, może to się jakoś źle kojarzy???? Może przydałaby sięjakaś nowa kampania reklamowa ( ze zdjęciami gdzie jest już tylko chudziutka )....może po prostu opisać ją jako kochaną spokojną, niekłopotliwą sunieczkę, małą , przylepkę, taką biedulkę pełną smutku i tęsknoty, grzeczna oczywiście , czyściutka itp, itd:razz:...no bo kurczę niezrozumiały jest dla mnie tak długi brak zainteresowania Balbinką:shake:

Posted

luka1 napisał(a):
Ha, znalazłam watek Balbinki. Poznałam ją osobiście i myślałam, że już znalazła dom. To taka fajna sunia no i ma takie cudowne łapy.

Luka ,gdzie poznałaś naszą Balbinkę?

Posted

majuska napisał(a):
Oj, jest tego trochę. Słuchajcie może ludzi to troche przeraża że ona tak gruba, może zniechęca perspektywa posiadania psiaka z takimi problemami, może to się jakoś źle kojarzy???? Może przydałaby sięjakaś nowa kampania reklamowa ( ze zdjęciami gdzie jest już tylko chudziutka )....może po prostu opisać ją jako kochaną spokojną, niekłopotliwą sunieczkę, małą , przylepkę, taką biedulkę pełną smutku i tęsknoty, grzeczna oczywiście , czyściutka itp, itd:razz:...no bo kurczę niezrozumiały jest dla mnie tak długi brak zainteresowania Balbinką:shake:

To nie jest zły pomyśl,o ile pamiętam już coś zmienialismy w ogłoszeniach Balbinki ,zdjęcia chyba też...sprawdzę...

Posted

Majusko,Ty chyba masz rację,większość ogłoszeń Balbinki przedstawia ja jeszcze jako baryłeczkę i z tekst jest tez jeszcze ze schroniska...ogłoszenia robiła nieoceniona Bahlsa...która teraz ma trochę pracy...jak skończy poprosimy ją o zmianę tekstu i zdjęć.Mamy jedno i drugie...
Tekst Florentynki str.1 zdjęcia str.115

Posted

Ciotki..a zróbcie jej fotki takie na rączkach, jak się mizia, jak się tuli, ciocia Becia takie zawsze poleca i chyba działają:razz:..no bo skoro wciąż taka cisza to trzeba cóś kombinować!!!

My tak u Terrego z Boguchwały kombinujemy, najpierw był wesoły terierek, który nie lubi kur, potem juz tylko wesoły i żywy terierek, potem wesoły przyjacielski terierek który lubi dzieci ( tu odbyła się specjalna sesja z dzieckiem )..teraz jest opcja...bardzo smutny, gasnący za kratami pies ( zrobić mu smutne zdjęcie graniczy z cudem , bo ma gębe non stop uchachaną ) ....kombinujemy ile wlezie :) Spróbujcie tak, generalnie fotki takich sierotek na rączkach działają na ludzi, bo potem to wychodzi w rozmowach....
Przynajmniej czyste sumienie będzie, że sie kombinowało na wszelkie sposoby :)

Posted

Majuska ma rację. Nie ma wyjścia, UMilki musi nakrzyczeć na Balbinkę, wyrzucić ją z fotela, albo pomachać przed nosem kiełbasą a potem ją bezczelnie pożreć na jej oczach - wszystkie środki dozwolone, byle uzyskać zdjęcia smutnej, zrozpaczonej Balbiny. I dużo zdjęć na rękach.