Figafiga Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 UMilki przed chwilką dokonałam opłaty za hotelik za październik ;-) Pozdrawiam Cię serdecznie. Quote
majuska Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ale pięknisia cudnie powychodziła na tych fotach :) Quote
Romka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 majuska napisał(a):Ale pięknisia cudnie powychodziła na tych fotach :) No nie!Domek jakis mógłby pięknisię wypatrzyć...oj mógłby... Quote
UMilki Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Figafiga napisał(a):UMilki przed chwilką dokonałam opłaty za hotelik za październik ;-) Pozdrawiam Cię serdecznie. Dostałam, dziękuję :) Quote
UMilki Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Balbino, co tu tak cichutko?! Hopsaj do góry. Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Bleki wściekł się na Olinka,oberwała Balbinka: Jak widzicie łapka w górze,ale już jest po konsultacji lekarskiej.Dostała antybiotyk bo w miejscu ugryzienia zaczęła zbierać się ropa i trzeba było ją wycisnąć.Jak powiedziała UMilki daje sobie radę na 3 łapkach. Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 A tu Balbinka sprawdza czy karma dla Antosia,który ma zbyt lużną koopę ,została kupiona odpowiednia: Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Tak ,Dzika Figo,Mamanabank tego pilnuje i odnawia...ale dziękujemy za pamięć.:lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 cholera i nikt nie dzwoni..... trzeba coś wykombinować... jakieś hasło, jakis super tekst.... Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Też nas to martwi,nie wiemy o co chodzi,przecież to cudna suka... Quote
Dzika_Figa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cudna i urocza... jakbym mieszkała w Polsce, to Balbina by już pewnie dawno na mojej kanapie grzała doopę... Quote
kajkoowa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Balbina jest świetną dziewczyną. Balbinko, to czekanie na pewno wynagrodzi Ci jakaś wspaniała rodzina, w niedalekiej przyszłości! Musimy tylko uzbroić się w cierpliwość! Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Cudna i urocza... jakbym mieszkała w Polsce, to Balbina by już pewnie dawno na mojej kanapie grzała doopę...[/QUOTE] Dzika Figusko przyjeżdżaj,Balbina się ucieszy,nie mówiąc o nas...:lol::lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Romka']Dzika Figusko przyjeżdżaj,Balbina się ucieszy,nie mówiąc o nas...:lol::lol:[/QUOTE] żeby to było takie proste... Przyjeżdżam w styczniu, ale tylko na miesiąc... A o powrocie na stałe to póki co chyba tylko mogę pomarzyć... W dotatku TŻ ma obiecane, że jak wreszcie wrócimy, to pierwszy pies jest dla niego - wyżłowaty, szorstkowłosy i chętny do biegania... Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Dzika_Figa']żeby to było takie proste... Przyjeżdżam w styczniu, ale tylko na miesiąc... A o powrocie na stałe to póki co chyba tylko mogę pomarzyć... W dotatku TŻ ma obiecane, że jak wreszcie wrócimy, to pierwszy pies jest dla niego - wyżłowaty, szorstkowłosy i chętny do biegania...[/QUOTE] A jak Balbina nie znajdzie domku(tfu,tfu na psa urok...)to drugi może być podobny do Balbiny!:lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Romka']A jak Balbina nie znajdzie domku(tfu,tfu na psa urok...)to drugi może być podobny do Balbiny!:lol: BALBINKA ZNAJDZIE DOMEK innej opcji nie ma. Quote
Romka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Dzika_Figa']BALBINKA ZNAJDZIE DOMEK innej opcji nie ma. Tak jest INNEJ OPCJI NIE MA! Quote
Dzika_Figa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Do góry chudzinko, parówko wiedeńska nasza piękna! Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Jutro jak zawsze jadę do psiaków,zobaczę jak tam łapinka Balbiny... Quote
mamanabank Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 wpłynęło 10zł od Parówek, dziękujemy :-) Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Balbinka w niedzielę.Podobnie jak Kora i Antek dostała coś pysznego.Ociupinkę...;) Quote
Recommended Posts