Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bleki wściekł się na Olinka,oberwała Balbinka:

Jak widzicie łapka w górze,ale już jest po konsultacji lekarskiej.Dostała antybiotyk bo w miejscu ugryzienia zaczęła zbierać się ropa i trzeba było ją wycisnąć.Jak powiedziała UMilki daje sobie radę na 3 łapkach.

Posted

Balbina jest świetną dziewczyną.
Balbinko, to czekanie na pewno wynagrodzi Ci jakaś wspaniała rodzina, w niedalekiej przyszłości! Musimy tylko uzbroić się w cierpliwość!

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Cudna i urocza... jakbym mieszkała w Polsce, to Balbina by już pewnie dawno na mojej kanapie grzała doopę...[/QUOTE]
Dzika Figusko przyjeżdżaj,Balbina się ucieszy,nie mówiąc o nas...:lol::lol:

Posted

[quote name='Romka']Dzika Figusko przyjeżdżaj,Balbina się ucieszy,nie mówiąc o nas...:lol::lol:[/QUOTE]

żeby to było takie proste...
Przyjeżdżam w styczniu, ale tylko na miesiąc... A o powrocie na stałe to póki co chyba tylko mogę pomarzyć...
W dotatku TŻ ma obiecane, że jak wreszcie wrócimy, to pierwszy pies jest dla niego - wyżłowaty, szorstkowłosy i chętny do biegania...

Posted

[quote name='Dzika_Figa']żeby to było takie proste...
Przyjeżdżam w styczniu, ale tylko na miesiąc... A o powrocie na stałe to póki co chyba tylko mogę pomarzyć...
W dotatku TŻ ma obiecane, że jak wreszcie wrócimy, to pierwszy pies jest dla niego - wyżłowaty, szorstkowłosy i chętny do biegania...[/QUOTE]
A jak Balbina nie znajdzie domku(tfu,tfu na psa urok...)to drugi może być podobny do Balbiny!:lol: