Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A bo tak się tu wszystkie rozgadały, że nie sposób znaleźć cokolwiek - postów przybywa lawinowo.
Koncerty, korki, torby jakieś, wieś... baby się za plotkowanie wzięły - koniec, przepadło, śmietnik na wątku. Teraz to już Balbinka musi iść do domu, bo ten jej wątek to się nie nadaje do niczego.

Posted

Florentynka napisał(a):
Jakie niedźwiedzie chodzą? Gdzie?

Właśnie? Gdzie? Co?
Na ulicy żadnego nie widziałam, ale w niedzielę jeden wypruł z krzaków zaraz przed moją twarzą - jeszcze trochę i bym na niego wlazła...
A kupił mi TŻ specjalny dzwonek na niedźwiedzie, tom go sierota z domu zapomniała...

Posted

Becia66 napisał(a):
Jak to ? nie słyszalyście ze Rzeszów to Bieszczady i niedżwiedzie po ulicach chodzą ?

Ano nie słyszałyśmy....
Ale jak tak to może ja następny bazarek zrobię z dzwonkami na niedźwiedzie i przy okazji ze specjalnymi lejkami dla kobiet do sikania na stojąco (super w górach, w brudnych kiblach itd) ....:diabloti: Co Wy ciotki na to?

Posted

Florentynka napisał(a):
lejek do sikania brzmi obrzydliwie, wobec czego powinien się cieszyć wzięciem.

Brzmi może nienajciekawiej, ale - uwierz mi - działa!
Wreszcie mogę się w lesie wysikać jak facet, pod byle drzewem, bez obawy, że mnie ktoś nakryje i że mi się kleszcz w zad wkręci!

Posted

Romka napisał(a):
Jak awantura to Mamanabank jest ta torba!;)I ona jutro to napisze bo ja gdzieś to napisałam.

Oj, dobrze, że się dokopałam! Romka napisała, że przekazuje 5zł ale jeszcze nie dostarczyła, jak to Romka, zanim doszła pewnie na piwo wydała, dostałam 20zł i więcej nie. 20zł potwierdzone i wpisane do skarbonki, 5zł nie, bo nie ma :-)

Posted

Matko aleście tu konferowały wczoraj do późna....i takie bzdury wypisywały:) ten lejek to mi dzis na koncert przydałby się :)
Rita może być i w poniedziałek ale oby ten dom wypalił, bo Florcia nie ma się gdzie podziać:( ....trzymam kciuki za wizytę , oby Balbinka trafiła na swoich wreszcie!!

Posted

mamonabank - konto skopiowałam, już możesz wykasować.
Na przyszłość w takich sytuacjach zachecam do pisania do mnie na maila - macrolepiota@gmail.com

EDIT: Niestety, potrzebne mi choć imię i nazwisko odbiorcy... Przecież nie wpiszę Balbina Suka, bo nie wiem nawet, jakie to może mieć konsekwencje...

Posted

Pani dzwoniła do mnie i odwołała wizytę, perypetie rodzinne najkrócej mówiąc. Zadzwoni za 2-3 tygodnie i zadeklaruje czy może, czy nie może adoptować Balbiny. Póki co, Balbinka zostaje z nami :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Pani dzwoniła do mnie i odwołała wizytę, perypetie rodzinne najkrócej mówiąc. Zadzwoni za 2-3 tygodnie i zadeklaruje czy może, czy nie może adoptować Balbiny. Póki co, Balbinka zostaje z nami :-)

Ale brzmiało to wszystko wiarygodnie, nie jak jekiś wykręty? I Państwo naprawdę chcą Balbinkę?