majuska Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Romka o linki prosiła: Matylda http://www.dogomania.pl/threads/121263-Mati-parówka-znalazła-swoje-stado-na-zawsze-u-Florentynki-) Łucja http://www.dogomania.pl/threads/131791-Lucia-8-letnia-mała-sunia-z-wielkim-sercem.-MA-DOM-!!! Quote
Becia66 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 majuska napisał(a):Romka o linki prosiła: już są podane przez Dziką_Figę w poście 1020. Quote
Florentynka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 A bo tak się tu wszystkie rozgadały, że nie sposób znaleźć cokolwiek - postów przybywa lawinowo. Koncerty, korki, torby jakieś, wieś... baby się za plotkowanie wzięły - koniec, przepadło, śmietnik na wątku. Teraz to już Balbinka musi iść do domu, bo ten jej wątek to się nie nadaje do niczego. Quote
Becia66 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wątek śmietnik, ciotki grzebią w śmietniku bo ciotki śmieciary. I niektóre wieśniary. A niektórym po ulicach chodzą niedzwiedzie. A Balbinka do domu pojedzie. Quote
Dzika_Figa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Florentynka napisał(a):Jakie niedźwiedzie chodzą? Gdzie? Właśnie? Gdzie? Co? Na ulicy żadnego nie widziałam, ale w niedzielę jeden wypruł z krzaków zaraz przed moją twarzą - jeszcze trochę i bym na niego wlazła... A kupił mi TŻ specjalny dzwonek na niedźwiedzie, tom go sierota z domu zapomniała... Quote
Becia66 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jak to ? nie słyszalyście ze Rzeszów to Bieszczady i niedżwiedzie po ulicach chodzą ? Quote
Dzika_Figa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Becia66 napisał(a):Jak to ? nie słyszalyście ze Rzeszów to Bieszczady i niedżwiedzie po ulicach chodzą ? Ano nie słyszałyśmy.... Ale jak tak to może ja następny bazarek zrobię z dzwonkami na niedźwiedzie i przy okazji ze specjalnymi lejkami dla kobiet do sikania na stojąco (super w górach, w brudnych kiblach itd) ....:diabloti: Co Wy ciotki na to? Quote
Florentynka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 lejek do sikania brzmi obrzydliwie, wobec czego powinien się cieszyć wzięciem. Quote
Dzika_Figa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Florentynka napisał(a):lejek do sikania brzmi obrzydliwie, wobec czego powinien się cieszyć wzięciem. Brzmi może nienajciekawiej, ale - uwierz mi - działa! Wreszcie mogę się w lesie wysikać jak facet, pod byle drzewem, bez obawy, że mnie ktoś nakryje i że mi się kleszcz w zad wkręci! Quote
mamanabank Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Romka napisał(a):Jak awantura to Mamanabank jest ta torba!;)I ona jutro to napisze bo ja gdzieś to napisałam. Oj, dobrze, że się dokopałam! Romka napisała, że przekazuje 5zł ale jeszcze nie dostarczyła, jak to Romka, zanim doszła pewnie na piwo wydała, dostałam 20zł i więcej nie. 20zł potwierdzone i wpisane do skarbonki, 5zł nie, bo nie ma :-) Quote
mamanabank Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 nie mogę wysłać PW z nr Balbiny, bo dogomania ślimaczy strasznie, może później się uda, nawet na zatwierdzenie postu czekam 15min. Quote
rita60 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Dziewczyny sorry,nie dalam rady wczoraj:shake: Ale napewno w poniedziałek i zaraz napisze co i jak. Quote
majuska Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Matko aleście tu konferowały wczoraj do późna....i takie bzdury wypisywały:) ten lejek to mi dzis na koncert przydałby się :) Rita może być i w poniedziałek ale oby ten dom wypalił, bo Florcia nie ma się gdzie podziać:( ....trzymam kciuki za wizytę , oby Balbinka trafiła na swoich wreszcie!! Quote
Dzika_Figa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 mamonabank - konto skopiowałam, już możesz wykasować. Na przyszłość w takich sytuacjach zachecam do pisania do mnie na maila - macrolepiota@gmail.com EDIT: Niestety, potrzebne mi choć imię i nazwisko odbiorcy... Przecież nie wpiszę Balbina Suka, bo nie wiem nawet, jakie to może mieć konsekwencje... Quote
mamanabank Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 rita60 napisał(a):Dziewczyny sorry,nie dalam rady wczoraj:shake: Ale napewno w poniedziałek i zaraz napisze co i jak. Najwyżej zniesiemy jajo do poniedziałku :-D Quote
Romka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jutro jadę do UMilki to zrobię zdjęcia Balbinie! Quote
Becia66 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Romka napisał(a):Jutro jadę do UMilki to zrobię zdjęcia Balbinie! miejmy nadzieję, że do ogłoszeń nie będą już potrzebne. Quote
Dzika_Figa Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 poszedł przelew. Miejmy nadzieję, że Balbina nie będzie już potrzebowała tych pieniędzy i przekaże je innemu psiakowi Quote
mamanabank Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Dziękujemy, będę sprawdzać czy przypłynął, jak też mam taką nadzieję :-D Balbina zasługuje na dom :-D Quote
Dzika_Figa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Kurcze, no ... właśnie zaczyna mi to znoszenie jaja doskwierać... Balbina, jak to będzie z tym Twoim domem? Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Pani dzwoniła do mnie i odwołała wizytę, perypetie rodzinne najkrócej mówiąc. Zadzwoni za 2-3 tygodnie i zadeklaruje czy może, czy nie może adoptować Balbiny. Póki co, Balbinka zostaje z nami :-) Quote
Dzika_Figa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 mamanabank napisał(a):Pani dzwoniła do mnie i odwołała wizytę, perypetie rodzinne najkrócej mówiąc. Zadzwoni za 2-3 tygodnie i zadeklaruje czy może, czy nie może adoptować Balbiny. Póki co, Balbinka zostaje z nami :-) Ale brzmiało to wszystko wiarygodnie, nie jak jekiś wykręty? I Państwo naprawdę chcą Balbinkę? Quote
Recommended Posts