majuska Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 znaczy się wieśniary jesteście?:evil_lol: a my z Becią to już prawie Ukraina:diabloti:.... Quote
mamanabank Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 majuska napisał(a):znaczy się wieśniary jesteście?:evil_lol: a my z Becią to już prawie Ukraina:diabloti:.... Mamy takie inklinacje albo i nie, bo nie wiem co na to reszta wieśniarek :-D Ukraina kraj zielony, jak w Polsce parów zabraknie, będziecie miały blisko ;-) Quote
Dzika_Figa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dzika Figa posprzątała skrzynkę i już można do niej pisać Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Dzika Figa posprzątała skrzynkę i już można do niej pisać Bardzo dobrze ale ja napiszę do Florentynki! Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 mamanabank napisał(a):Mamy takie inklinacje albo i nie, bo nie wiem co na to reszta wieśniarek :-D Ukraina kraj zielony, jak w Polsce parów zabraknie, będziecie miały blisko ;-) Jedna z wieśniar wpłaca jeszcze do skarpety Balbiny 5 zł.Flortentynka nie chciała ode mnie zwrotu pieniędzy za przesyłkę i za jej przyzwoleniem i po ustaleniu przez nia kwoty wpłacam jeszcze 5zł do skarpety Balbiny.Mamanabank podrzucę w tym tygodniu. Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Chyba ,ze przyjdę dziś bo ostatnio coś rzadko sie widujemy.He,he,he Quote
mamanabank Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Przyjdź przyjdź :-D Sprawa Porto nieaktualna, facet się rozmyślił, ale przyjść możesz, zawsze to jakas atrakcja dla moich burków :-D Quote
mamanabank Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Żartowałam, moje dzieci też bardzo lubią, gdy opiekuje się nimi ciocia Romka :-) A teraz słuchajcie! Miałam wczoraj bardzo poważne zapytanie o Balbiniastą. Dom w Łodzi, Pani, Pan i sześć kotów. Wizytę przedadopcyjną zrobi Rita60 w poniedziałek, a jak się uda to może nawet jutro, Państwo są zdecydowani na 100% Co Wy na to??? Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ja bardzo się cieszę już od wczoraj wieczorem! Quote
Becia66 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 6 kotów - czy to z Balbisią wypali ? Jak ona do kotów ? Quote
Florentynka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Co my na to? Trzymamy kciuki z całej siły!!! Balbinie się należy dom własny i kochający! Balbinko - kochasz koty, prawda? Tylko jedno - ja stanowczo żądam, żeby w umowie adopcyjnej był paragraf, że nowy dom Balbiny zaloguje się na dogo i będzie pisać długo i wyczerpująco co u Balbiny słychać i wklejać mnóstwo zdjęć! Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Becia66 napisał(a):6 kotów - czy to z Balbisią wypali ? Jak ona do kotów ? Balbinka kocha wszystkich!Boję się,zeby to koty, gromadnie, nie pogoniły kota Balbinie!Chyba ,że nie wiemy,że w Balbince drzemie tygrys! Quote
Dzika_Figa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 wow! To trzymam kciuki najmocniej, jak umiem! Może te koty są dog-friendly i nic Balbinie nie pogonią? Tak czy inaczej, ludzie Balbiny muszą się KONIECZNIE zalogowac na dogo i pisać, pisać, pisać, wklejać zdjęcia... Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Po wizycie Rity60 zorientujemy sie na co możemy liczyc i czy w ogóle! Quote
Becia66 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Trzeba pogonić Ritę, żeby jutro zrobić interview dla Balbisi , a nie ociągać się do poniedziałku. :diabloti: Quote
mamanabank Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Romka napisał(a):Balbinka kocha wszystkich!Boję się,zeby to koty, gromadnie, nie pogoniły kota Balbinie!Chyba ,że nie wiemy,że w Balbince drzemie tygrys! Koty przyjazne, zaznajomione z psem cioci, która mieszka w tym samym bloku. Koty są przygarnięte, m.in. z jakiejś fabryki Pani przygarnęła 4, wszystkie wysterylizowane. Quote
majuska Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ale numer!!! Balbisiu to by było cudownie, kotki są fajne zobaczysz!! Nie wierzę, że Balbiniasta jest w stanie pogonić kocura :) No to wieśniary trzymamy kciukasy!! Zapowiada się dłuuuugi weekend:roll: Quote
mamanabank Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 UMilki jest kociczka Frania(?), także Balbina wie co to za stworzenie, łiskasa schroniskowego też nie ganiała, a z kotami może być całkiem fajnie, przecież nasza Misia dzieli dom z 5 kotów i jest szczęśliwa :-) No nic, zobaczymy jak to będzie, ale jestem raczej dobrej myśli. Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dziewczyny zajrzyjcie do Florci: http://www.dogomania.pl/threads/191222-FLORCIA-samotna-suczka-kt%C3%B3ra-umar%C5%82-w%C5%82a%C5%9Bciciel?p=15223014#post15223014 Quote
UMilki Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jupi, jupi, ale mi się buzia śmieje. Siedzę jak na szpilkach i nie mogę doczekać się poniedziałku. Balbinka kocha wszystkich. Moją Franię gania, ale nie z powodu agresji. Raczej chciałaby ją poniuchać :D Bardzo mocno trzymam kciuki, bo dla najwspanialszego psa na świecie należy się najwspanialszy dom. Oby tak się stało. Quote
Florentynka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 UMilki - a nie będzie Ci się ciężko rozstać z Balbinką? Quote
UMilki Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nic mi Florentynko nie mów na ten temat... Bardzo Quote
Romka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Ten wątek to chyba najbardziej odpowiednie miejsce,żeby powiedzieć,ze szelki z bazarku juz doszły i bardzo mi się podobają.Mam nadzieję,ze Romce też.Jutro postaram się zrobić Romce zdjęcie w szeleczkach! Quote
Recommended Posts