Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
znaczy się wieśniary jesteście?:evil_lol:
a my z Becią to już prawie Ukraina:diabloti:....

Mamy takie inklinacje albo i nie, bo nie wiem co na to reszta wieśniarek :-D

Ukraina kraj zielony, jak w Polsce parów zabraknie, będziecie miały blisko ;-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Mamy takie inklinacje albo i nie, bo nie wiem co na to reszta wieśniarek :-D

Ukraina kraj zielony, jak w Polsce parów zabraknie, będziecie miały blisko ;-)

Jedna z wieśniar wpłaca jeszcze do skarpety Balbiny 5 zł.Flortentynka nie chciała ode mnie zwrotu pieniędzy za przesyłkę i za jej przyzwoleniem i po ustaleniu przez nia kwoty wpłacam jeszcze 5zł do skarpety Balbiny.Mamanabank podrzucę w tym tygodniu.

Posted

Żartowałam, moje dzieci też bardzo lubią, gdy opiekuje się nimi ciocia Romka :-)

A teraz słuchajcie! Miałam wczoraj bardzo poważne zapytanie o Balbiniastą. Dom w Łodzi, Pani, Pan i sześć kotów.
Wizytę przedadopcyjną zrobi Rita60 w poniedziałek, a jak się uda to może nawet jutro, Państwo są zdecydowani na 100%
Co Wy na to???

Posted

Co my na to? Trzymamy kciuki z całej siły!!! Balbinie się należy dom własny i kochający!
Balbinko - kochasz koty, prawda?
Tylko jedno - ja stanowczo żądam, żeby w umowie adopcyjnej był paragraf, że nowy dom Balbiny zaloguje się na dogo i będzie pisać długo i wyczerpująco co u Balbiny słychać i wklejać mnóstwo zdjęć!

Posted

Becia66 napisał(a):
6 kotów - czy to z Balbisią wypali ? Jak ona do kotów ?

Balbinka kocha wszystkich!Boję się,zeby to koty, gromadnie, nie pogoniły kota Balbinie!Chyba ,że nie wiemy,że w Balbince drzemie tygrys!

Posted

wow! To trzymam kciuki najmocniej, jak umiem!
Może te koty są dog-friendly i nic Balbinie nie pogonią?
Tak czy inaczej, ludzie Balbiny muszą się KONIECZNIE zalogowac na dogo i pisać, pisać, pisać, wklejać zdjęcia...

Posted

Romka napisał(a):
Balbinka kocha wszystkich!Boję się,zeby to koty, gromadnie, nie pogoniły kota Balbinie!Chyba ,że nie wiemy,że w Balbince drzemie tygrys!

Koty przyjazne, zaznajomione z psem cioci, która mieszka w tym samym bloku. Koty są przygarnięte, m.in. z jakiejś fabryki Pani przygarnęła 4, wszystkie wysterylizowane.

Posted

Ale numer!!! Balbisiu to by było cudownie, kotki są fajne zobaczysz!! Nie wierzę, że Balbiniasta jest w stanie pogonić kocura :)
No to wieśniary trzymamy kciukasy!! Zapowiada się dłuuuugi weekend:roll:

Posted

UMilki jest kociczka Frania(?), także Balbina wie co to za stworzenie, łiskasa schroniskowego też nie ganiała, a z kotami może być całkiem fajnie, przecież nasza Misia dzieli dom z 5 kotów i jest szczęśliwa :-) No nic, zobaczymy jak to będzie, ale jestem raczej dobrej myśli.

Posted

Jupi, jupi, ale mi się buzia śmieje. Siedzę jak na szpilkach i nie mogę doczekać się poniedziałku. Balbinka kocha wszystkich. Moją Franię gania, ale nie z powodu agresji. Raczej chciałaby ją poniuchać :D
Bardzo mocno trzymam kciuki, bo dla najwspanialszego psa na świecie należy się najwspanialszy dom. Oby tak się stało.

Posted

Ten wątek to chyba najbardziej odpowiednie miejsce,żeby powiedzieć,ze szelki z bazarku juz doszły i bardzo mi się podobają.Mam nadzieję,ze Romce też.Jutro postaram się zrobić Romce zdjęcie w szeleczkach!