Dzika_Figa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 cafeanimal przygarnijzwierzaka - czeka na akceptację adopcje.org - czeka na akceptację morusek psiamania - poszedł mail aktywacyjny do mamynabank e-zwierzak - poszedł mail aktywacyjny, kod do edycji mi przepadł dzięki wspaniałej pracy dogo kupiepsa eoferty adopcjapsa adopcjepsow Quote
mamanabank Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 UMilki napisał(a):No kto pokocha na tyle mocno Balbinę, by dać jej kawałek swojego domku? W górę dziewczyno. Nie wiem co jest grane. Każdego Balbina rozkochuje w sobie od pierwszego wejrzenia, a mimo to nikt nie chce przygarnąć kropka :( A ci, którzy chcą nie mogą... :-( Ja tylko czekam, żeby ją dorwać i utuczyć na nowo :-D :-D Dzikusko_Figusko śliczne ogłoszenie :loveu: Quote
UMilki Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dzika Figo bardzo dziękujemy za ogłoszenia. Balbinko super domek dla Ciebie się szuka. Quote
Florentynka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 mamanabank napisał(a):A ci, którzy chcą nie mogą... :-( no właśnie, właśnie... Quote
mamanabank Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Jakbyśmy mogły to byśmy się pozabijały :-D albo licytowały, kto da więcej ;-) Quote
Florentynka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 a jakby ją tak wystawić na allegro z ceną minimalną powiedzmy 1000 zł, a potem ostro podbijać? Quote
Dzika_Figa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Florentynka napisał(a):a jakby ją tak wystawić na allegro z ceną minimalną powiedzmy 1000 zł, a potem ostro podbijać? hmm... zacznijmy może od 100, 200... Quote
UMilki Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Obawiam się, że w tej licytacji nawet mój TZ by wziął udział, chociaż w ogóle się do tej ukrywanej miłości nie przyznaje :D Quote
Romka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 No to dla podgrzania atmosfery mam dla Was Balbinkę sierpniową,letnią i rozleniwioną: Quote
Romka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Bleki w jamce i Balbinka na trawce przed tarasem Balbina sprawdza co w trawie piszczy Na tarasie zanim zdecydowała się na lezakowanie Quote
Romka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nie myślcie,że u UMilki są tylko leniwe,letnie popołudnia.O nie!Balbinka ma też swoje obowiązki.Musi sprawdzić czy przed przybycie nowych hotelowiczów UMilki dobrze posprzątała boksy a jak są już hotelowicze to jak się rozlokowali. Quote
mamanabank Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Nic, tylko patrzeć i oko cieszyć :-D Quote
Becia66 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Taki fajny wątek i nikt mnie tu nie zaprosił...feeee dziewczyny. A Balbisia cudna....taka Florentynkowa. :diabloti: Quote
Romka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Witaj Beciu,bardzo się cieszę ,że bywasz na naszych wątkach. Quote
Florentynka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Becia66 napisał(a):Taki fajny wątek i nikt mnie tu nie zaprosił...feeee dziewczyny. A Balbisia cudna....taka Florentynkowa. :diabloti: Mhm, nie zaprosił...a to, że coponiektórzy przez pół roku się z banerkiem Balbiny obnosili to pies? Quote
Romka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Informuję,skrzynka Dzikiej Figuski zapchana,ze przekażę swoje 20zł za szeleczki wylicytowane na bazarku Mamanabank ,za zgodą Dzikiej Figuski oczywiście,o czym pisała do mnie na PW.Mamanabank potwierdzi moja wpłate na watku bazarkowym i watku Balbiny. Quote
Florentynka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ja się domyślam. Romka zakupiła szeleczki na bazarku. Zysk ma iść na Balbinkę, więc nie ma sensu, żeby Romka przelewała pieniądze Dzikiej_Fidze, a Dzika_Figa Tobie, skoro Romka może Ci je dać od razu do łapy, bez płacenia prowizji bankom i przelewania tego tam i z powrotem. A Ty masz napisać, że dostałaś od Romki, co zostanie potraktowane jak zapłata za towar na bazarku. Uff A Dzika_Figa ma zapchaną skrzynkę i śpi i ma w nosie. Quote
Romka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Tłumaczę!W zwiążku z tym ,ze skrzynka Dzikej Figi zapchana nie mogłam udzielic jej informacji,ze zgadzam sie przekazac pieniądze za szeleczki wylicytowane na bazarku bezpośrednio do Twoich rąk bo po przesłaniu do Figuski i tak by trafiły do skarpety Balbiny,która Ty dzierżysz!Jak Ci przekaże te 20zł to zwyczajowo potwierdz na watkach. Jak Dzika Figuska nie wyczyści skrzynki to nie będe jej mog ła dodatkowo przekazać informacji o moim adresie na który pzrekaże mi wylicytowane szeleczki.W związku z powyższym uprzejmie proszę Dzika Figusko o wyczyszczenie skrzynki to podam Ci mój adres,bo moja Romka zapłacze sie jak nie bedzie miała tych szeleczek przed wakacjami. Quote
Florentynka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Romka - dawaj adres do mnie ( znaczy wyślij mi na pw)- Dzika_Figa i tak by mi go musiała przekazać, bo ona za oceanem a szelki u mnie. Quote
mamanabank Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Wszystko ładnie pięknie :-) 20zł już jest u mnie, czyli w skarbonce balbiniastej :-) Quote
Becia66 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Florentynka napisał(a):Mhm, nie zaprosił...a to, że coponiektórzy przez pół roku się z banerkiem Balbiny obnosili to pies? widocznie nie był ciekawy skoro uwagi nie przyciagnął....:diabloti: A zaglądać do łowiczanek lubię bo u was tak ciepło, rodzinnie i bez jatki jak na większości wątkow. Quote
mamanabank Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 bo my takie bardziej ze wsi jesteśmy :-D :-D :-D Quote
Recommended Posts