Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W skarbonce Balbinki mam 184zł i tyle przeleję do Umilki za DT, Figa będziemy musiały uzupełnić resztę (16zł) ze skarpety, konto UMilki jest na stronie hotelu. Przelej proszę tę końcówkę dzisiaj albo jutro.

Posted

UMilki, jakie jutro, tak się nie robi!!!
Teraz ta porządna połowa dogomanii ( co się nie gryzie po kostkach) ma przez Ciebie nie spać po nocach?
Okej - jutro mamy za godzinę i 4 minuty - tyle wytrzymam i ani chwili dłużej.

Posted

Nasza Gwiazda strasznie się krępowała występować w świetle fleszy ;) Udało mi się jednak ją złapać, choć nie ukrywam, że łatwo nie było. Pierwsze zdjęcie.... cóż, obróżki może nie widać, ale jakie pysio.

OTO ONA - BOSKA BALBINA!!!!!

Czyż, nie bosko wygląda?

Szelki są pyszne ;) Smakowe, pysia :D

No ma tremę, widzicie sami.

Posted

Pięknie wygląda nasza Balbinka w niebieskich szeleczkach!Dzika_Figo masz rację ona znów schudła!Jestem jutro u Was około 11 30!Obejrzę sobie małą na żywo.Nic nie piszesz czy Balbina odbierała osobiście szeleczki i co na to listonosz!

Posted

Listonosz jak widzi psy, to woli z auta nie wysiadać. Jak zobaczył pędzące w jego stronę trzy roześmiane, szczekające pychole to prawie zawału dostał. I chyba nawet nie zastanawiał się nad tym komu przesyłkę dostarcza. Tak szybko chciał być poza granicami naszej działki ;)