Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Balbina jest troche zazdrosna,jak inne psiaki są głaskane to Balbinka szczeka głośno i zwraca na siebie uwagę.No i oczywiście dostaje głaski.Jest strasznym łakomczuchem.Znalazła opakowanie po Antosiowych parówkach i wylizała je dokładnie ale trzeba było to widzieć to był rodzaj amoku.W boksie Antosia próbuje zawsze wyjadać jego karmę.UMilki postawiła na bude miskę ,no to Blabina wspinała sie na bude Antosia.

Jakbym czytała o mojej Łucji... Balbina jest modelową parówą i żadne odchudzanie tego nie zmieni - parówa to przede wszystkim charakter!

Posted

UMilki - ja mam pytanie...właściwie serię pytań:
- masz miejsce na psa ewentualnie?
- jeśli tak, to ile kosztuje pobyt średniego psa?

Pytam, bo ni cholery nie wiem co zrobić z "moim" Puckiem, ręce mi już opadają, ale do schroniska gada nie dam, mowy nie ma.
Na dodatek od razu mówię, że nawet jeśli masz mnóstwo miejsca i niebiańsko przystępne ceny, to i tak nie wiem, czy skorzystam, bo trochę daleko od nas. Liczę na to, że znajdę coś bliżej, ale tak awaryjnie pytam.
Przepraszam, że się Balbiniastej wcinam w wątek, ale może mi wybaczy...

Posted

Ja też dziękuję bardzo. Tym razem nie muszę korzystać, bo znalazło się dla Pucka coś bliżej, ale na przyszłość taki namiar zawsze warto mieć.
Widziałam własnymi oczami przed chwilą szelki Balbiny - sama bym takie chciała!

Posted

Florentynka napisał(a):
Zostały wysłane na Balbinę?

No właśnie niestety nie....
Siostra, w przyszłości zatrudnię do tego Ciebie, bo Matka to taki numer odwaliła tylko raz w przypływie zaćmienia umysłu a teraz nie współpracuje...
A ja jestem niezwykle ciekawa, jakby się zachował listonosz, gdyby się okazało, że adresatka jest niepiśmienna ...

Posted

W sumie teoretycznie nikt nie ma obowiązku być piśmienny...
Pozostaje pytanie, czy listonosz uznałby, że adresatka ma świadomość swoich czynów i wie co robi odbierając przesyłkę.
Sądząc po moich psach - ten rodzaj świadomości u nich występuje. Moje, jak dostały paczkę, to od razu wiedziały, że to dla nich i zabrały się do rozpakowywania, choć na ogół korespondencji nie ruszają...