mamanabank Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 majuska napisał(a):No to dyszka poszła :) Dyszka odnotowana, dziękujemy! Quote
UMilki Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 O nie... Balbinka na pierwsze. Słodziak z niej wielki. Nawet z Terierem Rosyjskim można się zaprzyjaźnić i już nie odpuszcza żadnej okazji, żeby z nami pójść na spacer po okolicy :) Quote
Romka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ekstra!Wkrótce desant łowickich psiaków!Oj,będzie się działo! Quote
Figafiga Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 no no no desant jak się patrzy, chętnie pojechałabym pstryknąć naszym łowiczakom zdjęcia u UMilki jak Antoś będzie wieziony ;-) co Ty na to Romka ?? Quote
UMilki Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Nie poznacie Balbiny, mi samej dziś szczena opadła. Najpierw poszła na spacer z moim teściem, Milką i Blackim. Potem ze mną i Chery, a na dokładkę wybrała się na trzeci spacer z Zorką i Puentą. A to nie były krótkie spacery koło domu. W sumie zrobiła spokojnie z trzy kilometry. I nie odpuściła ani razu. A musicie wiedzieć, że ona ma wybór, bo lata bez smyczy. Teraz śpi na tarasie, bo upał się zaczął. Quote
kajkoowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 UMilki napisał(a):Nie poznacie Balbiny, mi samej dziś szczena opadła. Najpierw poszła na spacer z moim teściem, Milką i Blackim. Potem ze mną i Chery, a na dokładkę wybrała się na trzeci spacer z Zorką i Puentą. A to nie były krótkie spacery koło domu. W sumie zrobiła spokojnie z trzy kilometry. I nie odpuściła ani razu. A musicie wiedzieć, że ona ma wybór, bo lata bez smyczy. Teraz śpi na tarasie, bo upał się zaczął. Jaka dzielna Balbinka! A kiedyś nie chciała nawet wyjść na 10 minut przed schronisko! Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Figafiga napisał(a):no no no desant jak się patrzy, chętnie pojechałabym pstryknąć naszym łowiczakom zdjęcia u UMilki jak Antoś będzie wieziony ;-) co Ty na to Romka ?? Tez pytanie!OCZYWIŚCIE!UMilki buduj ogrodzenie!!! Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 UMilki napisał(a):Nie poznacie Balbiny, mi samej dziś szczena opadła. Najpierw poszła na spacer z moim teściem, Milką i Blackim. Potem ze mną i Chery, a na dokładkę wybrała się na trzeci spacer z Zorką i Puentą. A to nie były krótkie spacery koło domu. W sumie zrobiła spokojnie z trzy kilometry. I nie odpuściła ani razu. A musicie wiedzieć, że ona ma wybór, bo lata bez smyczy. Teraz śpi na tarasie, bo upał się zaczął. Świetnie!U Ciebie jest tak pięknie,że woli zwiedzac okolicę.I na reszcie są obok niej ludzie.A dołki kopie? Quote
UMilki Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 No właśnie nie kopie, ani troszeczkę. A przecież ma takie pole do popisu. Nawet nie próbuje się przymierzyć do jakiegoś miejsca. Chodzi, wącha kwiatki, chodzi za nami jak cień :) Ale kopanie to zdecydowanie nie jej specjalność. No, chyba, że teraz to tylko wersja DEMO :razz: W ogóle wczoraj stwierdziliśmy, że Balbina ma coś z Welsh corgi pembroke. Myślę, że ktoś z jej przodków był właśnie tej rasy :) A ogrodzenia się stawiają, ale biednemu to i wiatr w oczy. Wczoraj zepsuła się betoniarka, więc pół dnia robota stała, potem okazało się, że piach się nie nadaje, bo źle wiąże z cementem, więc dziś mój TŻ jeździ po okolicy i na gwałt chce kupić żwir. A jutro jeden z panów musi jechać na pogrzeb.... To jest Polska właśnie. Mnie już ręce opadły. Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 UMilki napisał(a):No właśnie nie kopie, ani troszeczkę. A przecież ma takie pole do popisu. Nawet nie próbuje się przymierzyć do jakiegoś miejsca. Chodzi, wącha kwiatki, chodzi za nami jak cień :) Ale kopanie to zdecydowanie nie jej specjalność. No, chyba, że teraz to tylko wersja DEMO :razz: W ogóle wczoraj stwierdziliśmy, że Balbina ma coś z Welsh corgi pembroke. Myślę, że ktoś z jej przodków był właśnie tej rasy :) A ogrodzenia się stawiają, ale biednemu to i wiatr w oczy. Wczoraj zepsuła się betoniarka, więc pół dnia robota stała, potem okazało się, że piach się nie nadaje, bo źle wiąże z cementem, więc dziś mój TŻ jeździ po okolicy i na gwałt chce kupić żwir. A jutro jeden z panów musi jechać na pogrzeb.... To jest Polska właśnie. Mnie już ręce opadły. Będzie dobrze!Trzymamy kciuki! Quote
Lionees Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Romka napisał(a):Świetnie!U Ciebie jest tak pięknie,że woli zwiedzac okolicę.I na reszcie są obok niej ludzie.A dołki kopie? A u mnie nie było ludzi?:roll: Quote
Paula03 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 UMilki napisał(a):Nie poznacie Balbiny, mi samej dziś szczena opadła. Najpierw poszła na spacer z moim teściem, Milką i Blackim. Potem ze mną i Chery, a na dokładkę wybrała się na trzeci spacer z Zorką i Puentą. A to nie były krótkie spacery koło domu. W sumie zrobiła spokojnie z trzy kilometry. I nie odpuściła ani razu. A musicie wiedzieć, że ona ma wybór, bo lata bez smyczy. Teraz śpi na tarasie, bo upał się zaczął. Jestem pod wrażeniem! Wielkie brawa dla Balbinki! Quote
Romka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Renata5 napisał(a):A u mnie nie było ludzi?:roll: Wyszło niezręcznie ale chodziło mi po prostu o to,ze teraz ma inne zycie.Tak to jest jak pisze się ukradkiem! Quote
Lionees Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Romka napisał(a):Wyszło niezręcznie ale chodziło mi po prostu o to,ze teraz ma inne zycie.Tak to jest jak pisze się ukradkiem! No dobra,wiem wiem;) A do spacerków,to faktycznie Balbi ma świetne miejsca,powietrze świeże,aż samemu chciałoby się zrobic taki relaksujący spacer:) Quote
UMilki Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Balbinka zaczyna krzepy nabierać. Jak do nas przyjechała to za każdym razem jak chciała wejść lub zejść z tarasu to zastanawiała się którędy będzie najwygodniej. Teraz po prostu na niego wskakuje z dowolnego miejsca :) Miło się patrzy jak dziewczyna zaczyna czuć luz :) Quote
UMilki Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Balbina to jedna z moich faworytek. Wczoraj dostała swój prywatny pontonik, bo do tej pory wylegiwała się na fotelu, ale teraz mości się jak dama w parterze. :) Bardzo jej się spodobało nowe miejsce. I tak śmiesznie chrapie :D Jutro wrzucę zdjęcia. Quote
UMilki Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Oto Balbinka: Patrzcie jaka się robię laseczka. W trakcie porannego joggingu. Quote
Romka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ale cudne okolice!Laseczka się robi to prawda!Pewnie teraz nareszcie może troche pobiegać,5 kg mniej to bardzo dużo! Quote
Florentynka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Przepiękna jest.I powiedziałabym, że wręcz chuda! Quote
mamanabank Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 UMilki, nie waż się zagłodzić Balbinki :evil_lol: Quote
UMilki Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Balbina skacze do góry!!! Mordka uśmiechnięta, towarzyska na całego. Ona kocha całą sobą. Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 UMilki napisał(a):Balbina skacze do góry!!! Mordka uśmiechnięta, towarzyska na całego. Ona kocha całą sobą. Skacze do góry!No nareszcie!Pewnie ostatnio do góry skakała wieki temu! Quote
Recommended Posts