Figafiga Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 już ostatnia chwila czekania sprawdzanie czyszczenie uszu zestresowała się nam panna no i pobieranie krwi laleczki Quote
Figafiga Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 i ostatnie...panna cały czas przy misce na szczęście pustej ;-) a teraz Balbina masz schudnąć dla zdrowia i dla wyglądu. Pamiętaj o diecie! pij wodę ruszaj się! jedz zdrowo i mało Quote
mamanabank Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Takie coś dzieci moje telefonem nagrały, ledwie widać, za to coś słychać [video=youtube;tE2UtJuRJ1o]http://www.youtube.com/watch?v=tE2UtJuRJ1o[/video] Quote
Florentynka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No nareszcie są te zdjęcia!!! Balbinka słodka strasznie, a sierść ma przepiękną. A jak wyniki badań weterynaryjnych? Wszystko w porządku? Quote
mamanabank Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Dzisiaj będą wyniki badania krwi. Na oko jest zdrowa, tylko strasznie szybko się męczy. Balbina miała być dzisiaj odrobaczona, ale przez całe zamieszanie nie dałam tabletek, które były u mnie w plecaku, poprosiłyśmy Renatę o zakup nowych, a te które ja mam będą na następny raz. Quote
mamanabank Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 No i jak tam nasza Kachna? Ruszyła karmę? Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 sorki za offa http://www.dogomania.pl/threads/1819...9#post14308489 ciotki, leciutko astowaty Buli szuka ostatnie 40zł deklaracji, aby mógł się wybrać do domowego dt, gdzie trzeba zapłącić tylk o100zł za jedzonko miesięcznie dla niego. Dostaliśmy już kaganiec, bo tam jest obowiązek w kagańcu psiaka w parku prowadzać, zbieramy jednorazowe na kontrolę podstawową u weta i tylko te 40zł brakuje stałych, by mógł jechać. pomóżcie cosik, rzućcie grosik! Quote
kajkoowa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Zapraszam do młodych suczek ;) http://www.dogomania.pl/threads/182712-Amelcia-Fibi-i-Cysia-trzy-przeraA-one-suczki-chcAE-do-domu Quote
Romka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Figafiga napisał(a):a kiedy wieziecie pannicę do DT? może bym się odchamiła od łóżka i pojechała z Wami z nikonkiem Nie wzięłam nikonka choć obiecałam a zdjęcia nikonem byłyby lepsze niz z innego nam dostepnego aparatu.Byłyby lepsze nawet bez lampy błyskowej! Quote
Romka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Balbinka na kanapę u Mamananbank wskoczyła sama i kiedy zorientowałą się,ze patrzę na nią to spojrzała na mnie pytająco prosząc o przyzwolenie!Śliczna mała,jestem bardzo ciekawa jej wyników krwi! Quote
Romka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 majuska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja jej 15 chyba dawałam:shake:......no Balbinko trzymam kciuki za Twoje odchudzanko i pozdrawiam wszystkie oddane Tobie ciotki:loveu: Nas też zatkało! Quote
Lionees Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 U Balbisi wszystko dobrze,je tą swoją karmę,ale niezbyt chętnie.No ale cóż,jak mus,to mus.Po schodach już fajniej schodzi,wchodzi tez całkiem dobrze.Jest niesamowicie grzeczna,miła,kochana,taki przytulasek.Pociecha niemożliwa,cały czas ma uśmiechnięty pyszczek.Napiszę więcej jak sie lepiej poczuję,bo teraz jestem taka chora,że aż na oczy nie widzę.Mój mąż wziął sobie wolne i opiekuje się całym towarzystwem i mną:) Quote
leni356 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Jaka ona jest cudna :loveu: Dopiero dziś obejrzałam zdjęcia. Ona ma takie fajne łapki jak bassecik :lol: Quote
mamanabank Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Tak i po kąpieli wylazło, ze na tych łapkach ma lamparcie cętki, brązowo-czarne :-) Renata, dzięki za wieści, bądź dzielna! Quote
Dzika_Figa Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wracaj do zdrowia, Renato, bo musisz nam tu codziennie pisać wyczerpujące sprawozdania z zachowań Balbiny - nawet, gdyby cały dzień tylko leżała ;-) Quote
majuska Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Reniu, wiosna w pełni a Ty chora?? Szybko zdrowiej!!! Quote
Figafiga Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 a ubrała się Renatka w cienka kurteczkę w piątek jak przyjechałyśmy z Balbiniastą, to się przeziębiła :-( Quote
Lionees Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ano się przeziębiłam:-(Ale juz mi deczko lepiej;) A nasza Balbiniasta jest niemożliwa:)Normalnie Jej sie gęba cieszy,nam sie gęby cieszą i w ogóle wprowadziła do naszego domu bardzo pogodny i radosny nastrój.Nie żeby u nas było smutno i ponuro,ale wiecie o co mi chodzi;).Po prostu jak człowiek na Nią spojrzy to od razu się śmieje.Ona jest taka pocieszna w sposobie bycia,mimo tego,że nie może sobie uczciwie pojeść,to nie straciła pogody ducha:) Nawet na dworku próbuje sobie brykać:p,bryknie ze 3 razy i juz ma dosyć,ale uważam to za sukces,bo do tej pory aby człapała jak stara babka,a teraz sobie podskakuje nawet:)Czyli,że coś tam schudła.Wprawdzie nie widac tego oczywiście,ale Ona juz czuje,że jest ciut lżejsza,bo nawet inaczej chodzi,zgrabniej wchodzi i schodzi po schodach:) To bardzo duży postęp,jesteśmy z niej bardzo dumni:) Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wstyd mi prosić (powinnam sama wszytsko wiedizeć), ale zweryfikujcie i uzupełnijcie proszę te info i Balbinie - wrzucamy ją na zupełnie nową liste parów adopcyjnych!!! IMIĘ: Balbina PŁEĆ: suczka ROK URODZENIA: 2005 WĄTEK: http://www.dogomania.pl/threads/173029-Akcja-Gruba-KaA-ka-ratujmy-BalbinAE STERYLIZACJA: STAN ZDROWIA: dobry CZIP: SZCZEPIENIA: tak STOSUNEK DO LUDZI: ogromnie przyjazny STOSUNEK DO DZIECI: przyjazny STOSUNEK DO INNYCH PSÓW: przyjazny STOSUNEK DO KOTÓW: przyjazny INNE WAŻNE INFORMACJE: kopie dołki, otyła - w trakcie odchudzania KRÓTKI OPIS: KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Quote
Lionees Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 KASTRACJA-TAK STAN ZDROWIA-jutro będę wiedziała dokładnie CZIP-POSIADA KRÓTKI OPIS: Przyjazna do wszystkich ludzi i zwierząt,bardzo spragniona miłości,będzie oddaną,wierną i kochającą sunią.Balbinka to chodzące dobro i łagodność KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI Dziewczyny niech podadzą na siebie Wszystko inne jest ok:) Quote
Florentynka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Renata5 napisał(a): .Po prostu jak człowiek na Nią spojrzy to od razu się śmieje. Parówy takie właśnie są!!! dziękujemy za uzupełnienie kwestionariusza w trybie błyskawicznym! A jak jesteś chora, to czemu jeszcze nie śpisz? Aspirynę, herbatę z cytryną, Balbinę pod pachę i do łóżka!!! Quote
Lionees Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Florentynka']Parówy takie właśnie są!!! dziękujemy za uzupełnienie kwestionariusza w trybie błyskawicznym! A jak jesteś chora, to czemu jeszcze nie śpisz? Aspirynę, herbatę z cytryną, Balbinę pod pachę i do łóżka!!! Bo się w dzień wyspałam:-D balbina chrapie jak czołg,nie dałoby rady z nią spać w jednym łózku:diabloti:,przynajmniej na razie;) Quote
Dzika_Figa Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 hihi stopery w uszy i możesz spać z Balbinką Quote
Recommended Posts