Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzika_Figa napisał(a):hihi, tak mi to wyjaśniłas, że już nic nie rozumiem ;-) A, bądźcie sobie co chcecie, w końcu nic mi do tego Dzika-Figo ale to nie jest Nowy Jork niestety!;) Quote
Dzika_Figa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Romka napisał(a):Dzika-Figo ale to nie jest Nowy Jork niestety!;) etam niestety - uwierz - chętnie bym się z każdą z Was zamieniła. Quote
Dzika_Figa Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 no tak to jakoś jest. Ale cii, to wątek Balbiny. Quote
mamanabank Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Balbina też może mieszkać w Nowym Yorku :-) Byle nie jadła bekonu na śniadanie :-D Quote
majuska Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Poszedł przelewik dla Balbisi - 30 jednorazowo i 10 stała deklaracja, razem 40 zł Ja podkarpacka od urodzenia jestem;) Quote
mamanabank Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 majuska napisał(a):Poszedł przelewik dla Balbisi - 30 jednorazowo i 10 stała deklaracja, razem 40 zł Ja podkarpacka od urodzenia jestem;) I już wpłynęło. Dziękuję! Do pierwszego postu już wpisałam :-) Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A ja jestem juz po rozmowie z Renatką,która czeka na nas w sobotę.Godzina ,która nam odpowiada ,więc pewnie po schronisku!A to będzie zdjęcie mojego Pako dla Renatki(chwalę się "staruchem" na wszystkich wątkach)ona też kocha takie małe staruszki! Quote
Romka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Śliczna ,niewinna minka a pod minką charakterek małego złośnika! Quote
Figafiga Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Taaa, najpierw Romcia kawał awanturnicy, a teraz Pakuś się okazał.....Do góry Balbiniasta. Romka zajrzałam na SPA Quote
leni356 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Matko kochana, ile ona może ważyć?? Wysłałam już przelew za talony spa Quote
mamanabank Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Leni, dziękujemy za wsparcie! Sama jestem ciekawa ile waży Balbina, ale jak Pascal i Hyziek koło 15kg to ona chyba ze 20... Quote
Figafiga Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 o jeny Hyziek waży tyle co Negra??!!!a Balbina więcej o jeny tez jestem ciekawa ważenia Quote
mamanabank Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Hyziek jest dwa razy dłuższy od Negry, podczas ostatniego ważenia ważył 14,4kg :-) A Balbina jest dwa razy szersza od Negry i dwa razy krótsza od Hyźka. Ile waży Balbina? Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Romka-dzięki za fotkę Pakulińskiego,jeszcze jakiś link do wątku by sie przydał,cobym sobie poczytała:) Tak kocham całym sercem staruszki:loveu: A poza tym mój rezydent Rambo nie znosi młodych psów samców,zagryzłby i już:shake: Staruszkom nic nie mówi,nic a nic,no i suczkom;) Zastrzeliłyście mnie ta waga Balbisi:-o.Chociaż prawdę mówiąc patrząc na nią spodziewałam sie takiego wyniku.Będzie nam ciężko na początku,bo Balbinę biorę do domu,a mieszkam na piętrze i mam wysokawe stopnie.Jeżeli Panienka nie da rady poruszać się po schodach ze względu na swój brzuch,to ja Jej nie wezmę na ręce,bo nie poradzę.Kurcze,nic to będziemy myśleć co z tym zrobić jak Balbina przyjedzie.A może wczołga sie po schodach?:p Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 mamanabank napisał(a):Hyziek jest dwa razy dłuższy od Negry, podczas ostatniego ważenia ważył 14,4kg :-) A Balbina jest dwa razy szersza od Negry i dwa razy krótsza od Hyźka. Ile waży Balbina? No tak,super zadanie matematyczne :) Kto rozwiąże?:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Bez obaw ... będzie śmigała po schodach jak rakieta. Zresztą schody to super sprawa przy odchudzaniu psa ;) Quote
Dzika_Figa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 mamanabank napisał(a):Hyziek jest dwa razy dłuższy od Negry, podczas ostatniego ważenia ważył 14,4kg :-) A Balbina jest dwa razy szersza od Negry i dwa razy krótsza od Hyźka. Ile waży Balbina? mój TŻ obstawia, że koło 21... Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Bez obaw ... będzie śmigała po schodach jak rakieta. Zresztą schody to super sprawa przy odchudzaniu psa ;) A jak zawiesi sie na brzuchu,to nici z odchudzania schodowego:diabloti: Dzika_Figa napisał(a):mój TŻ obstawia, że koło 21... Może tyle ważyć,może:p Quote
Florentynka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 To jest wyższa matematyka... Mi wyszło 17, ale nikomu nie powiem jak to obliczyłam, to będzie moja słodka tajemnica! Quote
leni356 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Zejść to jeszcze może zejdzie, gorzej z wejściem :-D Quote
Florentynka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wzbogaciłam bazarek o konkurs na odgadnięcie ile waży Balbina... Quote
Lionees Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Florentynka napisał(a):To jest wyższa matematyka... Mi wyszło 17, ale nikomu nie powiem jak to obliczyłam, to będzie moja słodka tajemnica! Paczta,paczta jak się tu rozchwala,że wyższą matematykę zna:eviltong: leni356 napisał(a):Zejść to jeszcze może zejdzie, gorzej z wejściem :-D No właśnie,jak nie zejdzie,to zjedzie na dupalu-nie szklanka nie stłucze sie:diabloti: A jak sie zawiesi na stopniu przy wchodzeniu,to dopiero będzie bal:grins: Quote
Romka Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Balbinka bardzo ładnie poradzi sobie na schodach,obserwowałam ją w schronisku jak pokonywała różnicę wzniesień(część schroniska jest połozona trochę wyżej) i pięknie turlała się! Quote
Recommended Posts