Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę ja, z Dziką_Figą - porobimy obrazeczki, symulację wyglądu Balbiny przed i po, banerki i tak dalej. Bazarek mogę poprowadzić. Do Was należy określenie ilości sprzedawanych biletów, ceny (proponuję 5 zł za sztukę, tego typu stawki nie przerażają ludzi i z reguły rzecz idzie szybko) i podanie konta, na którym gromadzone są pieniądze dla Balbiny ( wolałabym się tym nie zajmować, bo księgowa ze mnie marna, a Dzika_Figa prowadzi finanse kilku psom i też już nie wyrabia).

Posted

Jestem. Właśnie się dowiedziałam, że robię z Florentynką bezarek dla Balbiny. Tekst juz mam, za strone graficzą tez się wezmę. Z finansami wyrobię ostatecznie, bo to "na chwilę"

Posted

Można byłoby też równolegle zrobić bazarek[FONT=Arial Black] "PTYSIE Z ODSIECZĄ NA POMOC BALBINIE !!!"[/FONT]

[FONT=Arial]Byłby wizerunek sprzedającej, Ptyś głaszczący sunię Balbinę w pierwszym poście i wirtualne, smakowicie wyglądające ptysie-ciacha do sprzedania (trochę podobnie, jak z butelkami benzyny dla Dylanki), też za pięć złotych...[/FONT]

[FONT=Arial]By Balbina była zdrowa[/FONT]
[FONT=Arial]I szczuplejsza niż jest dzisiaj,[/FONT]
[FONT=Arial]Zabierz jej, co ma smakować[/FONT]
[FONT=Arial]I zafunduj sobie ptysia!!![/FONT]

Posted

Z treści bazarku na Balbinę zrozumiałem, że zbiera ona na hotelik albo DT...:roll:

Czy znaczy to, że zbierane są już deklaracje stałe? (wybaczcie, ze pytam, ale gdy zacznę kopać w wątku, to przy obecnej kondycji dogo boję się, że z niego się nie wydostanę). Czy jest już skarbnik?
A jeśli tak, to może pomóc w rozpropagowaniu wątku i zbieraniu deklaracji?;)

Posted

Romka napisał(a):
Florentyko masz doświadczenie w odchudzaniu parówek,doradż nam proszę!Napisz wwzystko co i jak stosowałaś przyda sie jako wskazówka w domku tymczasowym.

Witam:)
O ile nic sie nie zmieniło z Waszej strony,to Balbinka idzie do mnie sobie pomieszkać.Za każdym razem,gdy będę dawała Jej jeść,będzie mi pękało serce,że tak mało dostaje:-(,bo u mnie zawsze były psiaki zasuszone,wymagające odkarmienia.
Ruchu i zabawy będzie miała u mnie dostatek,a dołki może sobie kopać i kopać i kopać...;)Zawsze wieczorem mój mąż dołki zakopywał,bo były już u mnie psiaki dołkolubne :p
Dziewczynki,nie doczytałam,czy Balbisia jest wysterylizowana?

Posted

Oj, to dobrze, że będzie u Ciebie... :lol::lol::lol:

Wyraz pysia mam wesoły
I potrafię kopać doły,
Ale w środku coś łka, szlocha:
Czemu mnie nikt nie pokocha?

Posted

Tak, tak Balbinka jest po sterylizacji.

Deklaracje bardzo mile widziane.
Myslę o zakupie specjalistycznej karmy Royal canin, mamy na ten cel na razie 170zł Taka karma kosztuje ok 215, ale specjaliści mówią, że jeden worek wystarczy. Myślę, że Balbinę trzeba też na początku weterynarzowi pokazać, być może potrzebuje jakichś badań. Renata, czy współpracujesz z wetem w swoich okolicach, czy musimy przed przyjazdem do Ciebie (bo nic się nie zmieniło) zabrać ją do weterynarza?

Cieszę się, że jesteście na wątku Balbiny. Naprawdę możemy podarować jej życie!

Posted

Fajnie,że Balbisia wysterylizowana:)
Mam zaufana wetkę,wszystkie psiaki Jej pokazuję.Jeżeli miałybyście możliwość zrobić małej przegląd u siebie,to byłoby dobrze,jednak gdyby nie,to mogę z Nią podjechać do swojej wetki-nie ma problemu:)

Posted

Dziewczyny już jestem bo od niedzieli umierałam na grypę ale teraz juz jestem i dziękuję wszystkim od Florentynki zaczynając a na Uboczu i Dzikiej Fidze kończąc.Renatko jak fajnie ,ze zjawiłaś sie na wątku.Obiecuję ,ze osobiście odwiozę Balbinę do Ciebie-to tylko kawałeczek trasą W-wa-Poznań!Widzę,ze niektóry podoba się,ze to właśnie u Ciebie będzie Balbina.Nam tez podoba się i to bardzo!Szczegóły omówimy telefonicznie juz niedługo, bo od 1 kwietnia chcemy widzieć Balbinkę u Ciebie.

Posted

Romka napisał(a):
Dziewczyny już jestem bo od niedzieli umierałam na grypę ale teraz juz jestem i dziękuję wszystkim od Florentynki zaczynając a na Uboczu i Dzikiej Fidze kończąc.Renatko jak fajnie ,ze zjawiłaś sie na wątku.Obiecuję ,ze osobiście odwiozę Balbinę do Ciebie-to tylko kawałeczek trasą W-wa-Poznań!Widzę,ze niektóry podoba się,ze to właśnie u Ciebie będzie Balbina.Nam tez podoba się i to bardzo!Szczegóły omówimy telefonicznie juz niedługo, bo od 1 kwietnia chcemy widzieć Balbinkę u Ciebie.

Jadę z Tobą :-)

Posted

Dziękuję :multi:

Balbinka jest moją ukochaną suczką :loveu: Już kombinowaliśmy jak ją zabrać do siebie, no ale póki co, nie da się :shake:

Renata, jeśli to możliwe, ustaliłyśmy, żeby przegląd wet zrobić u Ciebie.

Posted

Powiem Wam,że mam swojego bardzo podobnego psiaka do Balbiniastej,normalnie jakby klon;)Zrobię mu fotę,to Wam pokażę:)
A przegląd u mojej wetki będzie,nie ma problemu

Posted

Żadna z nas nie mogła patrzeć na to jak się żyje Balbinie i już od dawna kombinowałyśmy jak jej pomóc, no i teraz mamy nadzieję, że w końcu "Akcja Gruba Kaśka" nam się powiedzie :-) :-) :-)

Bez Was nie udało by się!!!