Figafiga Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 No Balbinka niedługo będzie laska modelka ;-) Quote
UMilki Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Balbinka była dzisiaj z nami u weterynarza. Ma za sobą kompleks szczepień - czyli spokój na rok. Przy okazji obcięto jej pazurki i "wrzucono" na wagę.... BALBINA WAŻY 17,5 kg!!!!! Zapraszam do Michałówka, musicie ją obejrzeć, bo to zupełnie inna suczka. Biega, skacze, nawet zaczęła bawić się w ganianki z Milką. Quote
Romka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 UMilki napisał(a):Balbinka była dzisiaj z nami u weterynarza. Ma za sobą kompleks szczepień - czyli spokój na rok. Przy okazji obcięto jej pazurki i "wrzucono" na wagę.... BALBINA WAŻY 17,5 kg!!!!! Zapraszam do Michałówka, musicie ją obejrzeć, bo to zupełnie inna suczka. Biega, skacze, nawet zaczęła bawić się w ganianki z Milką. Czy widziała ja doktor Maja? Quote
Romka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Chyba wiem,ważyłaś ja przy okazji wizyty ze swoim psiakiem u doktora swojego psa. Quote
majuska Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Posyłam Balbince mocne uściski i ogromnego całusa w nochal za tą jej wytrwałość !!! :) I oczywiście wszystkim opiekunkom Balbisi też :) Quote
UMilki Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Balbina hopa hopa!!! Dziewczynka jest fantastycznym kompanem tak dla dziecka jak i dla osoby starszej. Pieszczoch, przylepa, totalna pacyfistka. Kocha jedzenie, ale u mnie psiaki dostają posiłki dwa razy dziennie i nie ma możliwości podjadania z misek ;) Ostatnio było u nas ognisko. Balbina wspięła się na szczyt swoich możliwości i wskoczyła na ławkę, żeby być bliżej kiełbasy :D Na szczęście towarzystwo szanuje zasadę - Nie karmimy piesków, a piesków było sporo... Quote
Romka Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Zawiozłam dziś Antka do UMilki i co widzę?Sprinterka biało-czarna pędzi wprost na mnie!Balbina biegała i podskakiwała jak fryga.Schudła i korzysta z tego,że jest lekka.Podbiegła przywitać się ale potem interesowały ją już swoje sprawy.Antek też chyba poznał Balbinkę bo przyjażnie ja obwąchał. Quote
Florentynka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 UMilki - mam prośbę! Pomierz Balbinę - obwód szyi, obwód klatki piersiowej, długość od szyi do klatki za przednimi łapkami górą i dołem - moja siostra obiecała jej jakieś szelki w nagrodę za schudnięcie, twierdzi, że się należą - prosimy o wymiary! A przy okazji serdecznie uściskaj od nas paróweczkę cudną. Quote
mamanabank Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Ja też się bardzo cieszę :-) Przelałam UMilki należność za szczepienie 50zł, odrobaczenie 24zł i zabezpieczenie przeciwko na kleszcze 12zł, razem 86zł Quote
Figafiga Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 A ciekawe jaki kolorek będzie...pasowałby różowy hi hi hi Quote
Florentynka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Figafiga napisał(a):A ciekawe jaki kolorek będzie...pasowałby różowy hi hi hi Się zobaczy - Dzika_Figa była tajemnicza w tej kwestii. Ale ufam, że gust ma dobry - to rodzinne ;) Quote
Romka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dzisiejsza Balbina z kawałkiem stopy TŻ Umilki I głaskana po brzuszku. Jak przyjechałam wyskoczyła do mnie z domu i hop z tarasu.Balbina była dzis w lecznicy,która obsługuje hotelik i schronisko i pracownice przychodni nie poznały Balbiny.I to jest to!!!Laska sie z niej zrobiła. Quote
Florentynka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Laseczka, laseczka... a gdzie wymiary, hę? Quote
mamanabank Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 artystyczne to pierwsze zdjęcie :-) Quote
UMilki Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Już się poprawiam i przepraszam za obsuwę. Szyja: 40 Klata: 60 Od szyi do klatki - góra: ok 16, dół 17-18 (+/- cm) Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts