Romka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Dziewczyny nie zapomnijcie wypuścić Balbiny niech chodzi jak może najdłużej!Myślę o sobocie! Quote
zuzia_kuzik Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ak to mozliwe ze jest tyle psiakow i nikt ich nie chce brac??? :( Quote
Romka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wielu ludzi nie myśli o zwierzakach jak o istotach czujących!I myslę,że głownie bierze się to z tego punktu widzenia!Człowiek jako korona stworzenia!Zapominamy,że mamy też obowiązki wobec braci mniejszych! Quote
Florentynka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Balbino, w Nowym Roku życzę ci z całego serca domu i człowieka! A wszystkim obecnym na wątku Balbiny - wszystkiego najlepszego! Quote
Romka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Florentynka napisał(a):Balbino, w Nowym Roku życzę ci z całego serca domu i człowieka! A wszystkim obecnym na wątku Balbiny - wszystkiego najlepszego!Dzięki Florentynko!Dla Was czyli dziewczyn z Małopolski samych radości!Zapytam niesmiało czy Balbina kwalifikuje się do 2 nr Playdoga,bo wiesz nie wszyscy lubią chude!:razz::razz: Quote
Florentynka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Romka napisał(a):Dzięki Florentynko!Dla Was czyli dziewczyn z Małopolski samych radości!Zapytam niesmiało czy Balbina kwalifikuje się do 2 nr Playdoga,bo wiesz nie wszyscy lubią chude!:razz::razz: Moja Droga! Podsunęłaś mi pomysł! Mogę "pożyczyć" foty z wątku? Tylko nic nie mówcie Timurowi, na razie, dobra? Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Florentynka napisał(a):Moja Droga! Podsunęłaś mi pomysł! Mogę "pożyczyć" foty z wątku? Tylko nic nie mówcie Timurowi, na razie, dobra?Milczę jak grób! Quote
Figafiga Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Romka Ty nie potrafisz milczeć, już wiem po kim Romcia tak ma ha ha ha ha wygadana jak Pańcia Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dziewczyny co innego gadane a co innego milczeć jak grób!"Gadane" z tym nie mam problemu! Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Co tam wymyślą dziewczny z południa juz nie moge sie doczekać!:lol: Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wet-siostra napisał(a):Może jakiś domek się szykuje... CHyba nie,to będzie coś bardzo" nieprzyzwoitego"...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Florentynka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nie tak bardzo, Balbina przecież przyzwoita dziewczynka jest. Wszystko już prawie gotowe, tylko moja "drukarnia" ma grypę - ale za parę dni na dogo pojawi się bazarek, a na nim "Playdog" z Balbiną... Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Florentynko,powiadom koniecznie może przydałby się mojemu Pako...:cool3: Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Florentynko w moim podpisie jest Antoś,moze udałby sie tym razem transfer w druga stronę!:roll:My juz mamy Pako i Timurka!:lol:Pokazuj proszę Antośka miłośnikom niepozornych kundelków!:roll:Są tacy ,przykładem niejaka Romka!:cool3: Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Romka napisał(a):Florentynko w moim podpisie jest Antoś,moze udałby sie tym razem transfer w druga stronę!:roll:My juz mamy Pako i Timurka!:lol:Pokazuj proszę Antośka miłośnikom niepozornych kundelków!:roll:Są tacy ,przykładem niejaka Romka!:cool3: Wiem,wien co ja gadam,wy tez tam macie Antośków w każdym schronisku!:shake: Quote
Figafiga Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Florentynka jestem ciekawa Playdoga....ta nazwa nieprzyzwoicie mi się kojarzy...czekam Quote
majuska Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ciotki zajrzyjcie do mojego Poldzia na wątek, jakis czas temu Florentynka specjalnie dla niego stworzyła 1 numer Playdoga, mniej więcej będziecie wiedziały czego się spodziewać: http://www.dogomania.pl/threads/122083-Leopold-zostaje-u-majuski-aaaaaaaa-D-juA-nie-bAE-dzie-sam/page168 Ten Playdog był również do kupienia na bazarku i całkiem nieźle się sprzedał :) Quote
Figafiga Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 byłam dziś z Balbinką na spacerku...pogoda tragiczna wieje, śnieg w oczy prószy...Balbinka szła sobie, ale w pewnym momencie odwróciła się i gnała do schronu, pewnie wolała w budzie posiedzieć, a nie na takiej zawierusze... Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Widziałam jak z Toba wychodziła!Biedna paróweczka przedzierała sie po zimnym sniegu i pewnie wolała ciepła budę! Quote
Figafiga Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 No właśnie...śnieg wysoki, zawierucha, a tłusta dooopka i krótkie łapki robią swoje, Romka daj mi linka do playdoga Quote
Romka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Figafiga napisał(a):No właśnie...śnieg wysoki, zawierucha, a tłusta dooopka i krótkie łapki robią swoje, Romka daj mi linka do playdoga To jest chyba na watku paróweczkowym,nie pamietam tyle róznych wątków czytam dla tego poprosiłam o informacje Florentynkę! Quote
Recommended Posts