Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielu ludzi nie myśli o zwierzakach jak o istotach czujących!I myslę,że głownie bierze się to z tego punktu widzenia!Człowiek jako korona stworzenia!Zapominamy,że mamy też obowiązki wobec braci mniejszych!

Posted

Florentynka napisał(a):
Balbino, w Nowym Roku życzę ci z całego serca domu i człowieka!
A wszystkim obecnym na wątku Balbiny - wszystkiego najlepszego!
Dzięki Florentynko!Dla Was czyli dziewczyn z Małopolski samych radości!Zapytam niesmiało czy Balbina kwalifikuje się do 2 nr Playdoga,bo wiesz nie wszyscy lubią chude!:razz::razz:

Posted

Romka napisał(a):
Dzięki Florentynko!Dla Was czyli dziewczyn z Małopolski samych radości!Zapytam niesmiało czy Balbina kwalifikuje się do 2 nr Playdoga,bo wiesz nie wszyscy lubią chude!:razz::razz:

Moja Droga! Podsunęłaś mi pomysł! Mogę "pożyczyć" foty z wątku? Tylko nic nie mówcie Timurowi, na razie, dobra?

Posted

Florentynka napisał(a):
Moja Droga! Podsunęłaś mi pomysł! Mogę "pożyczyć" foty z wątku? Tylko nic nie mówcie Timurowi, na razie, dobra?
Milczę jak grób!

Posted

Nie tak bardzo, Balbina przecież przyzwoita dziewczynka jest. Wszystko już prawie gotowe, tylko moja "drukarnia" ma grypę - ale za parę dni na dogo pojawi się bazarek, a na nim "Playdog" z Balbiną...

Posted

Florentynko w moim podpisie jest Antoś,moze udałby sie tym razem transfer w druga stronę!:roll:My juz mamy Pako i Timurka!:lol:Pokazuj proszę Antośka miłośnikom niepozornych kundelków!:roll:Są tacy ,przykładem niejaka Romka!:cool3:

Posted

Romka napisał(a):
Florentynko w moim podpisie jest Antoś,moze udałby sie tym razem transfer w druga stronę!:roll:My juz mamy Pako i Timurka!:lol:Pokazuj proszę Antośka miłośnikom niepozornych kundelków!:roll:Są tacy ,przykładem niejaka Romka!:cool3:

Wiem,wien co ja gadam,wy tez tam macie Antośków w każdym schronisku!:shake:

Posted

byłam dziś z Balbinką na spacerku...pogoda tragiczna wieje, śnieg w oczy prószy...Balbinka szła sobie, ale w pewnym momencie odwróciła się i gnała do schronu, pewnie wolała w budzie posiedzieć, a nie na takiej zawierusze...

Posted

Figafiga napisał(a):
No właśnie...śnieg wysoki, zawierucha, a tłusta dooopka i krótkie łapki robią swoje, Romka daj mi linka do playdoga

To jest chyba na watku paróweczkowym,nie pamietam tyle róznych wątków czytam dla tego poprosiłam o informacje Florentynkę!