Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A Antos siedzi z Kamą!Panowie ze schroniska ciesza sie ,ze mu sie trafiło na starość! Quote
UBOCZE Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='mamanabank']No i niech Ci się szczęści piękna panno :-) Bardzo się cieszę! Kochana Zadra doczekała się!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
UBOCZE Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Paula03 napisał(a):Cieszę się, że Zadra jest w domku z Diegiem! Tylko jeszcze Antek... No właśnie...:-( Quote
polubek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Paula03 napisał(a):Jakoś tak pusto będzie w schronisku bez Zadry! co? :crazyeye: i bardzo dobrze że jej już tam nie ma Quote
kajkoowa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 A czy ktoś twierdzi, że źle? Po prostu będzie pusto, tak jak napsala mamnabank, Zadra jest na naszym mniejszym bannerku i ogólnie mi schronisko kojarzyło się z Zadrą, co nie znaczy, że to źle iz siedzi w domu. Quote
Paula03 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dziękuję Kaju za sprostowanie mojej wypowiedzi :p Quote
kajkoowa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Okazało się, że Zadra i Diego mieszkają niedaleko nas! Zaledwie 15 minut spacerkiem! Będziemy ich odwiedzać! Quote
Romka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tak właśnie pomyslałam,ze bedziecie odwiedzać Diego i Zadrę!Przy okazji jak trzeba będzie trochę informacji dla opiekunów Zadry i Diega jak zajmować się psiakami!Może na spacer pozwolą psiaki wyprowadzić! Quote
kajkoowa Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Bardzo długo szukałyśmy Diega i Zadry, ale udało się! Zwiedziłyśmy najróżniejsze zakamarki, bo nie myślałyśmy po tym cmentarzu co Romka! Romko, mówiłaś o cmentarzu żołnierzy a my mówiłyśmy o zwykłych cmentarzu na blichu ;) W końcu dochodzimy do domku. Dużo zabawek, domek zadbany. Chciałyśmy przejść dalej, kiedy zobaczyłam czarnego leżącego na kostce psa i zapytałam ,, Paula, czy to aby nie Diego?" a jak Diego nas usłyszał uniuśł głowę i oczom naszym ukazał się jego biały krawacik. Wstał i podbiegł do nas, zaraz potem podbiegła Zadra. Od razu nas psiaki rozpoznały i szaleństwom nie było końca! Państwa nie było w domu, ale mimo to było to bardzo sympatyczne spotkanie. Zadra ciągle zaczepiała Diega i razem szalały bo ogrodzie, który jest dosyć spory. A co najfajniejsze, od naszego bloku do Zadry i Diega idzie się najwyżej 5 minut, bo często spacerujem w tamtej okolicy! Liczymy na wspólny spacerek psiaki! Widok zrelaksowanej i uśmiechniętej Zadry jest bezcenny! Była to nasza ( moja i Pauli) pierwsza po adopcyjna wizyta i już wiemy, dlaczego każdy chce na nie jeździć! Quote
Paula03 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 No i byłyśmy dzisiaj ;) Po strasznie długiej podróży (zwiedziłyśmy prawie pół Łowicza :D) dotarłyśmy do Zadry i Diega, ale zanim ich zobaczyłyśmy widziałyśmy z daleka ich domek i obie stwierdziłyśmy, że znając ludzi mieszka tu jakiś malutki pies, ku naszemu zdziwieniu na ziemi leżał duży czarny pies, podniósł głowę i zaczął na nas patrzyć, Kaja nie wierzyła, że to Diego ,ale jak Zadra podbiegła gdy usłyszała nasze wrzaski radości, byłyśmy pewne, że to oni, oczy nam się zaszkliły, a głaskom i zdjęciom nie było końca! Psy nas poznały, a Zadra nawet skakała tak jak w schronisku, jak nas widziała! To była nasza nieoficjalna wizyta, ponieważ to było późno i nie chciałyśmy przeszkadzać właścicielom, ale kolejnym razem pójdziemy oficjalnie i może nawet na spacer pójdziemy :) Ogólnie to mają sporo miejsca i dostęp do małego pomieszczenia na podwórku, ale chyba i tak najfajniejsze jest to, że mieszkają tuż obok nas normalnie 5 minut drogi :p Quote
Paula03 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dodam kilka zdjęć, ale tylko kilka resztę w najbliższych dniach. Niestety zdjęcia nie za dobre, bo Diego i Zadra strasznie się ruszali i nie dosyć, że trudno było ich uchwyć to jeszcze mój aparat rozmazywał dalekie zdjęcia... Quote
UBOCZE Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Zadrunia w swoim prawdziwym żywiole!!!:lol::lol::lol: Quote
Romka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jak się cieszę ,że tam dotarłyście !Mają naprawdę kawał wybiegu i widac,ze lubia się i sa szczęśliwe.Cudny widok!Dziewczyny ekstra! Quote
Recommended Posts