Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Biedny Antos schował sie za budę!Miałam dzis zapytanie o Zadre zobaczymy czy pani odezwie sie jeszcze raz!Zadrze nalezy sie juz domek! Quote
kajkoowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oby, bo Zadra jest wspaniałym psem! Trzymam kciuki! Quote
Paula03 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja też trzymam kciuki! Zadra zmykaj do domku! Quote
Paula03 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Szkoda, bo to wspaniały pies i należy jej się dom! Quote
Paula03 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A oto Zadra, która rzuciła się na kość jak Rambo wyszedł z boksu: Quote
Figafiga Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 dzisiejsza Zadrunia - ślicznie wygląda mamanabank wklej te zdjęcia oprócz tego z Antkiem na pierwszą stronę tego wątku, tamte są taaakie smutne Quote
mamanabank Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Smutne smutne, bo listopadowe ale już wklejam dzisiejsze kwietniowe :-) Quote
bahlsa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 no proszę...Zadziorka i jej mniejszy towarzysz (Antek? pomyślałam, że to Kruczek) mają cały boks dla siebie. a Jaki Zadra ma pyszczek zadowolony...mmmmm, pewnie Wasze odwiedziny i piękna pogoda miały na to wpływ ;) Quote
polubek Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 afe ciotka polubek jesteś niedobra. jak mogłaś zapomnieć? nie zajrzałaś do Zadry to teraz przychodzisz w pętę? :wallbash: :wallbash: :wallbash: Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Tak ,Zadra zadowolona ale ma troszkę siwe pyszczydło,czego przedtem nie widziałam!A Antoś smutny! Quote
mamanabank Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 to może być białość a nie siwość :-) ma też biały kołnierzyk... Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Zdecydowanie wolę białość niż siwość!Tak to może byc białość! Quote
mamanabank Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 To JEST białość! Zdecydowanie i bez ściemy :-) Quote
Romka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Dziewczyny przed chwila Zadra znalazła dom!Bedzie mieszkac w domu z ogródkiem!I bedzie tam mieszkac razem z Diego,który z racji smutnej minki nie mógł zdaniem pani nadal mieszkac w schronisku i trafił do domu razem z Zadrą.Jestesmy zaproszeni do domu Zadry i Diego!Wszystkiego dobrego psiaki! Quote
mamanabank Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Romka, do tej pory jestem w szoku, nie mogę w to uwierzyć... Quote
Paula03 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cieszę się, że Zadra jest w domku z Diegiem! Tylko jeszcze Antek... Quote
mamanabank Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 No i niech Ci się szczęści piękna panno :-) Quote
Paula03 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jakoś tak pusto będzie w schronisku bez Zadry! Quote
Figafiga Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 i bardzo dobrze, że jej nie ma.....najważniejsze, że ma DOM ;-) Quote
mamanabank Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Łyso będzie, fakt, nawet na logo naszego wątku jest Zadra, ale całe szczęście, chciałabym więcej takich pustych miejsc w schronisku i żeby się nie zapełniały kolejnymi biedami, ech, zeby tak ludzie mieli inną świadomość... Quote
kajkoowa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Romka']Dziewczyny przed chwila Zadra znalazła dom!Bedzie mieszkac w domu z ogródkiem!I bedzie tam mieszkac razem z Diego,który z racji smutnej minki nie mógł zdaniem pani nadal mieszkac w schronisku i trafił do domu razem z Zadrą.Jestesmy zaproszeni do domu Zadry i Diego!Wszystkiego dobrego psiaki! Nie mogę uwierzyć! I to jeszcze z Diegiem! No po prostu FANTASTYCZNIE!!! :Cool!::klacz::sweetCyb::sweetCyb: Quote
bahlsa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 nie do uwierzenia !! super sprawa !! Szczęścia Zadziorko i Diegusiu :) Quote
Recommended Posts