Jump to content
Dogomania

Ostrava CAC 10-11.04.2010 (Cz)

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']aniaDark - a jakie konkretnie zakupy? :) co tam warto kupić?
ja ostatnio z koleżanką kupiłyśmy świetne ringówki za 90 KC, które u nas w Polsce "schodzą" za minimum 26 zł (na światówce w Bratysławie chcieli coś koło 11 Eur :crazyeye: ); widziałyśmy też fajne żmijki, smycze, obróżki, legowiska, smaczki ;)
No i taniej znacznie :cool3:

• 3 months later...
Posted

Hejka

ja sie nie załapałam na I termin - przespałam :) wiec zgłaszm teraz - prosze napiszcie mi tylko

czy moge mailowo zglaszac ??

i jak z płatnościami ? - mam zrobic przelew czy na miejscu ?? w KC czy Euro - bo odnosnie Euro nic nie znalazłam :/

wielkie dzieki

Posted

Termin zgłoszenia nie ma znaczenia jeśli płacisz na miejscu, wtedy opłata 700 kc. Jakbyś płaciła przelewem przed 16.02 to 600 kc.
Płacić można i w koronach, i w euro(przy zagranicznych wystawcach piszę, że korony na euro będą przeliczane po kursie dnia).

Posted

Ja nie wiem jeszcze czym zdecydujemy się jechać, ale jeśli swoim samochodem, to na pewno znalazłyby się miejsca(bus, chwilowo skład 3 os + 2 suki). Jedziemy z Chorzowa, wyjeżdżamy w sobotę rano i tego samego dnia wracamy.

Posted

Złośnica napisał(a):
Można zgłaszać mailowo, płaci się na miejscu albo w koronach albo w Euro...

ryjkomanka napisał(a):
...ja (po zgłoszeniu mailowym) dostalam potwierdzenie po dwoch dniach...

:Help_2:
[FONT=Tahoma]Proszę, napiszcie na jaki adres zgłaszać mailowo psa?[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
:confused: :hmmmm: