gidelskie-psy Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [B][*][*][*].....................[/B]:-( Quote
POMIAN Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Spoczywaj w Pokoju, zycie jest chwila, wiecznosc jest zyciem, KOCHAJMY LUDZI TAK SZYBKO ODCHODZA. Quote
bargest Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wiele razy sedziowal moje psy.Tak mi przykro, ze odszedl.....:-( za wczesnie Quote
budziorre Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 "Śmierć jest bramą do dalszego świata - lepszego świata. " Quote
_Agnieszka_ Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 piotrjan napisał(a):Z żalem zawiadamiamy, że zmarł [FONT=Verdana]Kol. PAWEŁ SZEMRAJ[/FONT] [FONT=Verdana]Skarbnik Zarządu Głównego, [/FONT] [FONT=Verdana]Przewodniczący Zarządu Oddziału w Łodzi, [/FONT] [FONT=Verdana]międzynarodowy sędzia kynologiczny.[/FONT] [FONT=Verdana]Zarząd Główny Związku Kynologicznego w Polsce[/FONT] PS . Wiem , że niżej jest wątek , ale to był Wspaniały Sędzia i Wielki Człowiek . Cześć Jego Pamięci . .....................:-( Quote
shirkan Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [*] [*] [*] ... Trudno w to uwierzyć:shake: Quote
shirkan Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dziś się dowiedziałam :-(. To smutna wiadomość. Dziwnie będzie w siedzibie łódzkiego oddziału bez Prezesa. Quote
meilan-ka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [*] [*] [*] Jego odejście to wielka strata :( będzie nam Go brakowało.......... Quote
McDzik Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja równiez dziś się dowiedziałam......... (*) ..... Quote
McDzik Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dziś się dowiedziałam..... (*) .... Zdazył wielokrotnie ocenić mojego psa, lubiał spaniele tybetańskie... Quote
J.G Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [*] [*] [*] ... Odszedł zdecydowanie za szybko. Quote
MEGNUM Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Miał nas sędziować w Kielcach za tydzień :( Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie...[*] Quote
aniada Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dla mnie to jest szok. Jeszcze niedawno widzieliśmy się na wystawach i w związku. Zawsze miałam z nim miły kontakt. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Wiele zrobił pozytywnego dla łódzkiego związku kynologicznego. To dzięki niemu w przyszłym roku w Łodzi będzie nominacja na CRUFTa. Mimo,że nie wszyscy pozytywnie wypowiadali się na temat jego sędziowania, to zawsze będę go mile wspominać. Quote
aniada Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Jak dostałam wiadomość o śmierci p. Szemraja to nie mogłam w to uwierzyć. Weszłam na stronę łódzkiego Związku i dostałam potwierdzenie. Bardzo mi jest przykro z tego powodu zwłaszcza,że miałam z nim miły kontakt. Odkąd go poznałam to darzyłam go sympatią, mimo że nie wszyscy pochlebnie wyrażali się na temat Jego sędziowania. W moich wspomnieniach zawsze pozostanie po nim pozytywne wrażenie. Quote
Frytela Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Niech śpi spokojnie [*] [*] Kilkukrotnie nas oceniał.. chciałam się jeszcze u niego pojawić :(:(:( Quote
Incunabula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bardzo mi przykro... wielokrotnie oceniał moje psy i był przewodniczącym naszego oddziału :-( . Wielka strata :-( ... Quote
bajadera Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nigdy nie sędziował moich psów, ale znam go ze związku. Przemiły człowiek, dusza towarzystwa, zawsze miły i elegancki. Quote
Recommended Posts