Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Asta - bardzo mi sie podoba BJ . To prawdziwy Bonzo. Jak to ważne że kolejny amstaf trafił do kochajacej go familii....:lol: :lol:

Dawaj wiecej fot dziewczyno . Jest się kim pochwalić...:lol: :lol:;)

Posted

wszystkiego najleprzego b.j!!!!!!!!!:tort: :bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :bigcool: :buzi: :laola: :beerchug: :drink1: :chlup: :sweetCyb:

Posted

Asta napisał(a):
Sama nie wiem... A jest ktoś poniżej 15 roku życia? :)

hm oj z tym ciezko my juz trozke sie tak zaliczamy do podstarzalej grupki hahhahaha :)

a tak wogule w niedzile widzialem jakas pania z podobnym astkiem tak mi sie zdaje i nagle zapytala mnie "czy to jest agrafka" a wiec zwatpilem i odpowiedzialem ze tak ... to aby nie bj spotkalem .... bylo to przy churcie jak sie idzie na stadion kordeckiego godz kolo 10.30 wiesz cos o tym?:cool1:

Posted

Hej Asta moja sucz jest petem z pierwszego i ostatniego skojarzenia pewnej calkowicie nieznanej pary :evil_lol: zgadnij dlaczego :evil_lol: ale brałam ja z pełną odpowiedzialnością jej wad ...

Posted

Asta napisał(a):

Śliczny :loveu: ostatnio omijam wszystkie amstaffowate szerokim łukiem, co nie zmienia faktu B.J mi się bardzo podoba :loveu:

Posted

Dziękuję Wam za tyle komplementów :) Patka, to oznacza, że jestes bardzo odpowiedzialną osobą ;) Koma, a to czemu asty omijasz?

Posted

Patka, to oznacza, że jestes bardzo odpowiedzialną osobą
MIAłYśMY TYLE SZCZęSCIA ZEBY NA SIEBIE TRAFIć :lol:
ja tez omijam amstaffowate :evil_lol: po ostatniej przygodzie panny L :evil_lol:

Posted

Ja jak ide z B.J i widzę asta, to poprostu go na krótka biorę... Może omijacie z powodu agresji psów? (która njaczęściej się objawia agresywnym oraz złym wychowaniem psa)