Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ze złych wieści...Piga ma ...cieczkę....
jak na złość....
siedzi odizolowana a i tak psiaki wariują..najbardziej granduś 10 letni psii maluszek....to nie na jego serce

Posted

Graand! Matko ale ja ciele.... To dlatego on takiej głupawki zaczął dostawać w sobotę a wniedzielę to latał po tym boksie....

(Na szczęście już za niecały miesiąc ferie świąteczne co oznacza że jeżeli się na mnie nie obrażą będę miała dwa tyg. na schronisko...)

Posted

nie ma możliwości wydania niewysterylizowanej suczki..a tym bardziej rasowej

mieliśmy masę tel...dużą część zapisałałm sobie w notatniku jak podejrzenie o handel rasowcami
cześć tel mam do fajnych ludzi którzy szukają amstaffa może się komuś przydać
????

sunie zawieźliśmy do ludzi z Wrocka....jedyny chłopak który wydawał nam się odpowiedzialny i na tyle zdobył nasze zaufanie ze pod pewnym warunkiem wydaliśmy mu sunię

zgodził się na sterylkę, sam nawet zaproponował że poniesie koszty z tym związane
sam upominał się żeby przywieźć mu oświadczenie do podpisania w którym zobowiązał się do dwóch miesięcy wysterylizować suczkę

nie zależy mu na rozmnażaniu, poprostu chciał mieć łagodną amstaffkę i tylko na tym mu zależało.....a warunkiem wydania suczki była sterylka i bez problemu się na to zgodził

za dwa tyg cieczka powinna już się skończyć...zadzwonimy i zapytamy jak sobie radził...będziemy upominać się o wykonanie sterylki
jeśli zlamie oświadczenie, w umowie mamy zawarte że możemy odebrać psa...

andzia w okolicy świnica i wrocek mam tel do ośób które szukają amstaffa..do swidnicy warunkiem jest b. łagodny amstaff bo ludzie mają dzieci...wydawali się całkiem fajni...ale nie przeprowadzałam kontroli w zadnym z domków

Posted

Piga nazywa się teraz Feta

Mieszka niedaleko suczki która została adoptowana dzień później
andzia teraz dzwonł b. miły chłopak
szuka dużego psa lub amstaffa najlepiej po sterylce ma małe dziecko

mam do wszystkich numery telefonów

Posted

Rotek - a bullowate z Dzierżoniowa? podesłane? bo w sumie najblizej was...

we Wrocławiu też jest kilka...ale niestety nie wiem o nich zbyt dużo i się doprosić nie mogę załozenia im wątku...

Co do tego pana z dzieckiem - ta sunia pilnie szuka domu - jest duża, podobno jej matka to była cc i jest wychowywana z dziećmi

http://www.dogomania.pl/threads/174559-METAXA-mix-Cane-Corso-mA-oda-piAE-kna-DOMOWA-sunia-idzie-do-SCHRONU-DT-DS

- no i w Walbrzychu jest sunia, która jest łagodną psiną:

http://www.dogomania.pl/threads/174160-Suczka-Astka-moze-staAE-siAE-kolejnAE-maszynAE-do-rodzenia

i ta sunia musi pilnie znaleźć cokolwiek:

jest łagodna nawet do kotów:

http://www.dogomania.pl/threads/124248-MA-oda-amstaffka-dostaA-a-wyrok-schronisko-lub-do-uA-pienia/page5

my mamy w Kielcach fajnego ok. 1,5 rocznego astusia wziętego z łancucha...nie możemy go ogłaszać, bo...menele, u których był mogą go namierzyć - a tego byśmy nie chcieli...musimy mu szukać domu pocztą pantoflową:(

Posted

adoptować psiaka ze schronu w Krakowie trzeba osobiście - chyba...wiec przyszły właściciel musiałby sie pofatygować do krakowa - Asior - dobrze piszę?

a to nasz kielecki bullkowaty psiak - ma ok. 1,5 - 2 lat:

Posted

_ogonek_ napisał(a):
śliczny jest....
ale kielce... spory kawałek...

jakby był dla niego domek to stanę na rzęsach, żeby go dowieźć...on nie moze być ogłaszany...więc tylko tak, pocztą pantoflową może znalexc dom...menele go dalej szukają i ogłoszenie w necie może skonczyc się źle dla niego...on nie zasługuje na łancuch i meneli:(

Posted

nie ma watku, nie ma ogłoszeń - pies został..."zabrany" menelom, którzy go trzymali o wodzie i chlebie z łańcucha, budę miał taką, że wiatr gwizdał między szczeblami, był bity...i ponieważ osoba, która go "zabrała" wcześniej interweniowała otrzymuje od meneli pogróżki - podejrzewają ją (:lol:) o kradzież ich psa (pies nie jest u niej na dt, znalazła sie dobra dusza, która go zabrała daleko od nich i jest w Kielcach) itd...boi się, ze jak ogłosimy psa i ktokolwiek od nich go namierzy to moze być źle...no i tak od miesiaca pies koczuje w dt, jest już odkarmiony,zaszczepiony, odrobaczony, nie bardzo jeszcze umie chodzić na smyczy - ale się uczy. Jest bardzo przyjacielski.