kahoona Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Wiadomość z dziś - podeszła i polizała Panią po nodze! Quote
NowyDomekBlanki Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Kaja10014']Świetnie! Blaneczko, jesteś bezpieczna! Tak jest bezpieczna bo już siedzi w domu:) A na dowód wrzucamy zdjęcia:) Nadal trochę przerażona ale bezpieczna. Przynajmniej bardziej niż na zewnątrz. Zwłaszcza, że burze u nas szaleją, a Blanka najwyraźniej się ich boi. Zdjęcie żółte bo nie chciałem jej dodatkowo stresować lampą. P.S. Od jutra szelki:) Na obrożę nie damy się już nabrać:P " class="ipsImage" alt=""> Quote
Romka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nie widzę zdjęcia,a bardzo chciałaby je zobaczyć!Wrzućie do Kahoony lub do Mamanabank albo Romki na pocztę to pomozemy wrzucić! Quote
mamanabank Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Gdzie zdjęcia? Jakiś kłopot? Tylko uważajcie z szelkami, bo są też takie, z których pies bez trudu wychodzi, najbezpieczniejsze chyba są takie [FONT=comic sans ms,sans-serif] bo z takich, zapinanych na karku pies potrafi się uwolnić, wtedy trzeba dodatkowo, trzymac na obroży [/FONT][FONT=Verdana][/FONT] Quote
Paula03 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Mamonabank ja mam podobne jak te pierwsze i Kati potrafi je zdjąć! Quote
NowyDomekBlanki Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Witam:) zdjęcia będą wieczorkiem bo wczoraj nie poszły. Blanka okazała się psem pościelowym :) sypia tylko na łóżku i calą noc spałam na ścianie ponieważ resztę łóżka zajmowała Blanka:). Na spacery wychodzi spokojnie więc mam nadzieję że z szelek nie ucieknie . A jej ulubionym zajęciem jest lizanie po stopach Miłoszka który ma dopiero 2 miesiące i po czułosciach z Blanką jest caly mokry :) Quote
NowyDomekBlanki Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Witam cos cicho u Blanki sie zrobilo . A jest co pisac poniewaz Blaneczka juz zaklimatyzowala sie u nas :) nie ucieka ( no chyba ze z szelek :) woli luzem za mna chodzic a jak przez chwile sie nie widzimy to leci merdajac ogonem i prosi o pieszczoty. Apetyt ma spory :) i jak tylko poczuje jedzonko natychmiast zjawia sie w domu .Nasz pies pokazal jej jak sie szczeka i Blanka teraz wieczorami cwiczy swoj glos:) pod oknem sasiadow.Jest kochana i madra :) od poczatku wiedziala gdzie jest jej domek i tylko potrzebowala troche czasu zeby do nas przyjsc.Mysle ze nie zaluje bo kochamy ja bardzo mocno i cieszymy sie ze jest juz z nami:). Wiem ze wszyscy czekaja na zdjecia ale Blanka w domu ucieka jak widzi aparat wiec prosimy o cierpliwosc pare zdjec zrobilismy wczesniej ale to bylo na poczatku jak przyszla do domu i byla trosze przestraszona. Pozdrawiam i dziekuje za Blanke:) Quote
Romka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Cudne wieści!Jest cicho ale wszyscy ,tak jak ja teraz podglądają wątek.Wiemy ,ze bardzo się staracie.Czy wiecie jak wyglądała mama Blanki? Quote
mamanabank Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Tak, oczywiście, że jesteśmy i czytamy :-D Quote
NowyDomekBlanki Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 tak widzialam :) az trudno uwierzyc ze to ona urodzila Blanke ale pyszczyska maja identyczne ,fajnie ze jej tez udalo sie znalezc dom moze nawet kiedys sie spotkaja:) Quote
kahoona Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Miarą miłości do nowych ludzi będzie moja wizyta we wrześniu. Pamiętacie dzieci Didi, Rudego i Demi? Odwiedziłam ich w nowym domu (są razem) po 3 miesiącach. NIE POZNAŁY MNIE! I to jest najlepsza wiadomość, bo miłość do nowej rodziny jest najważniejsza. A takie zachowanie oznacza, że mają dobre życie. Quote
kajkoowa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Strasznie sie ciesze ze wszystkich pozytywnych wieści! Quote
NowyDomekBlanki Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Witam :) Dawno nie było wiadomości co u Blaneczki :) więc trzeba coś napisać i pochwalić jak świetnie sobie radzi w nowym domku :). To juz miesiąc jak jest z nami i naprawde bardzo duże zmiany w zachowaniu , już nie jest takim dzikuskiem jak wołam ją do domu to leci szybciutko merdając ogonem i prosi o pieszczoty. W domu łazi za mną wszędzie a rano jak tylko mąż wyjdzie do pracy to włazi do łóżka i zaczepia żeby ją pogłaskać i pyszczydło wycałować . Widać że czuje się coraz swobodniej i że nic złego jej nie spotka z naszej strony . Zazdrosna jest o drugiego psa :) i odgania go odemnie żeby go nie głaskać tylko ją :). Blaneczka to najspokojniejszy pies jakiego znam za to Sticz nadrabia za całe stado :) . Niestety nadal ucieka na sam widok aparatu i ciężko o jakieś zdjęcia ale pare podesłaliśmy Kahoonie . Teraz czekamy na odwiedziny i na to co powie Kahoona jak zobaczy Blaneczke:) Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za opieke nad Blanką. Quote
mamanabank Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Kahoona, heloł :-) Może do mnie prześlij te zdjęcia, ja wstawię, bo my też chcemy zobaczyć :-D ( afilipowicz@op.pl ) Quote
Romka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Blaneczka nie ma tych swoich przestraszonych oczu.Cudnie! Quote
kahoona Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No dziewczyny - odwiedziłam Blankę. Mieszka sobie suczydło na szczycie góry w małym domku, z kochaną rodziną, kolegą Stitchem i dwoma kotami. Mało mnie szlag nie trafił, bo mnie nie poznała i nie dała się pogłaskać. Już nie pamięta i dobrze bo to przecież nie o mnie chodzi - to bardzo dobrze - ona ma swoich ludzi i ich kocha, mnie nie musi. Przez całą wizytę zachowywała zdrowy dystans. Jest absolutną panią na włościach - nawet szczeka ( ja nigdy nie słyszałam). Łazi z kotami po dachu szopy i z całej okolicy znosi kochanej pani prezenty np śmieci od sąsiadki. No a teraz trochę fotek: BLANKA LIVE: KOT BLANKI W MISCE BLANKI: PIES KUMPEL BLANKI: WŁOŚCI BLANKI: BLANKA OBSERWATOR: Quote
mamanabank Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 O kurde ale okolica,jedziemy do Blanki!Mamanabank co Ty na to? Quote
kahoona Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 daleko, oj daleko.... i pod górę trza jechac, ja mam Jeepa to dałam rade, osobówką marnie się jedzie Quote
mamanabank Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 No to jedziemy z Tobą :-D Quote
Recommended Posts