Romka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Kahoona,Dianka mama Blanki jest w hoteliku u Sylwiaso.Sylwiaso obiecała zdjęcia na wątku Dianki,podglądaj! Quote
kahoona Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Romka napisał(a):Kahoona,Dianka mama Blanki jest w hoteliku u Sylwiaso.Sylwiaso obiecała zdjęcia na wątku Dianki,podglądaj! podaj link, poproszę Quote
Paula03 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 To jest link do wątku Dianki, ale zdjęć jeszcze nie ma: http://www.dogomania.pl/threads/174557-DIANA-dajmy-jej-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87 Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kahoona i jak tam dzisiejsza rozmowa z panem w sprawie Blanki,jeśli się odbyła oczywiście? Quote
grażynat Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Witaj piękna Blaneczko , pokaż się kochanie cioteczce . Bardzo jestem ciekawa jak teraz wyglądasz , twoja mamusia już zaczyna ufać ludziom jest bardzo szczęśliwa . Mam takie marzenie ,że kiedyś się spotkacie , ciekawa jestem czy poznasz mamusie , a mamusia ciebie. Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Blanka miała zainteresowanego,ale Kahoona jeszcze nic nie napisała czy rozmowa odbyłą się.Kahoona napisz coś! Quote
grażynat Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Szczerze - miałam nadzieje że Blaneczka zostanie u Kahoony na stałe Quote
kahoona Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Pan jest z Dębicy, brzmi bardzo sensownie, ma już przygarniętego kundelka i dwa kociaki. Jutro dzwonie do Pana, żeby się umówić na wizytę przedadopcyjną. Quote
kahoona Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Wizyta przedadopcyjna jutro rano w wykonaniu naszej nieocenionej "powodziowej" Marleny. W niedzielę Blaneczka jedzie do nowego domu, jesli wszystko będzie dobrze. Quote
kahoona Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Wizyta przedadopcyjna wypadła bardzo dobrze - w niedzielę w południe Blanka jedzie do nowego domu w górach - będzie mieszkać z fajną rodziną, psem i trzema kotami. Widać musiała trochę poczekać na swoich wymarzonych ludzi. Strasznie się cieszę.:multi::multi::multi: Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Kahoona,poproś zaraz o zdjęcia z nowego domu!Koniecznie! Quote
mamanabank Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='kahoona']Wizyta przedadopcyjna wypadła bardzo dobrze - w niedzielę w południe Blanka jedzie do nowego domu w górach - będzie mieszkać z fajną rodziną, psem i trzema kotami. Widać musiała trochę poczekać na swoich wymarzonych ludzi. Strasznie się cieszę.:multi::multi::multi: Ja też bardzo się cieszę, chociaż trudno mi w to uwierzyć... tyle czasu czekała, zdążyła prawie dorosnąć, a tu proszę bardzo, znalazła dom! Quote
UMilki Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ale numer!!! Właśnie dziś o niej pomyślałam... co też u niej słychać. A tu aż tak dobre wieści. SUPER!!! Quote
bahlsa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 kahoona, powiedz, skąd Państwo dowiedzieli się o Blance? Bardzo się cieszę, że mała wreszcie dostała swoją szansę :) Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 bahlsa napisał(a):kahoona, powiedz, skąd Państwo dowiedzieli się o Blance? Bardzo się cieszę, że mała wreszcie dostała swoją szansę :) Juz Ci odpowiadam!Państwu spodobała się nasza Tola,jak nie było domku to nie było a potem raptem w sprawie Toli 2 telefony.Tola jak wiecie ma dom.No i kiedy zadzwonili to zaraz zaproponowałam państwu inną łagodną suczkę i przesłałam cały wątek łowicki.Potem dałam namiary Kahoonie i do Kahoony i tak...Blanka ma domek. Quote
bahlsa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 no proszę... nawet bym nie pomyślała :) możemy liczyć na kontynuację wątku? Państwo będą pisali? Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 bahlsa napisał(a):no proszę... nawet bym nie pomyślała :) możemy liczyć na kontynuację wątku? Państwo będą pisali? Kahoona zmusi ich,jak wyczuwam w niej temperament!:evil_lol:To będzie zapisane w umowie adopcyjnej.:evil_lol: Quote
kahoona Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Słuchajcie, jaka ja jestem szczęśliwa! Pan już obiecał,że będzie wysyłał zdjęcia, nie przeraża ich trasa ani bojaźliwość Blanki, zapraszają do odwiedzin, a podczas wizyty Marleny, Pani do mnie dzwoniła, żeby odpowiadać na pytania, których nie było w ankiecie. Blanka znalazła dom dzięki Wam, Łowiczanki! Quote
Recommended Posts