argusiowa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 allegro się robi czekam jeszcze na opis Blanki pamiętam więc nie martwcie się nie zapomniała:) Quote
mamanabank Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Hej, hej, jestem :-) Aktualizuję allegro Blanki, gdy tylko się kończy http://www.allegro.pl/item1003386024_blanka_bezdomne_szczenie_szczeniak_szczeniaki.html ale w moim ogłoszeniu są stare zdjęcia, argusiowa, gdy zrobisz aktualne, proszę daj znać. Quote
argusiowa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1021160515 zrobione miałam problem ze zdjęciami serwer mi je wyrzucał, ale zmniejszyłam je i jest oki Quote
argusiowa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 http://allegro.pl/item1040055672_blanka_slodka_czarnulka_do_pokochania_szczeniak.html aktualne allegro blanki :) na kolejne 14dni Quote
argusiowa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 fajnie:) dopisze za tydzień info że jest wysterylizowana :) wszelkie zdjęcia robione na bieżąco mile widziane :) Quote
Romka Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Jak ten czas leci Blanka nadaje sie już do ciachnięcia!Duża dziewczynka. Quote
kajkoowa Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Romka napisał(a):Jak ten czas leci Blanka nadaje sie już do ciachnięcia!Duża dziewczynka. I nadal sama...:-( Quote
kahoona Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Blanka po sterylce - wszystko zniosła dobrze choć jest trochę nieszczęśliwa bo nie może mi skakać na plecy z radości - ubranko trzyma. Miałam przeczucie, że muszę się spieszyć - i dobrze. Właśnie zaczynało się ropomacicze - nauczka na przyszłość - sterylizowac od 7 miesiąca - nie czekac na pierwszą cieczkę. Quote
Romka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 O rany,taka młoda suczka!Mam nadzieję,ze teraz bedzie juz tylko dobrze.Domku jej trzeba.Jak to zrobić? Quote
kahoona Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Romka napisał(a):O rany,taka młoda suczka!Mam nadzieję,ze teraz bedzie juz tylko dobrze.Domku jej trzeba.Jak to zrobić? Pojęcia nie mam, ona zasługuje na swojego ludzia, jest przymilna ale ciągle czołgana w stadzie, waży ponad 30 kg a Dusia (5 kg) kładzie ją na plecy. Niestety, czarna jest i nie bardzo malutka, jak staje na tylnych łapach to ma głowę na poziomie mojego biustu, a ja mam 170 cm wzrostu. Ona nam nie przeszkadza, ale my pracujemy codziennie, nawet w niedzielę i właściwie jej socjalizacja nie istnieje. Nie umie chodzic na smyczy i boi się wszystkich obcych. Ale buzi daje zawodowo i cudna jest cała. Quote
Romka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 kahoona napisał(a):Pojęcia nie mam, ona zasługuje na swojego ludzia, jest przymilna ale ciągle czołgana w stadzie, waży ponad 30 kg a Dusia (5 kg) kładzie ją na plecy. Niestety, czarna jest i nie bardzo malutka, jak staje na tylnych łapach to ma głowę na poziomie mojego biustu, a ja mam 170 cm wzrostu. Ona nam nie przeszkadza, ale my pracujemy codziennie, nawet w niedzielę i właściwie jej socjalizacja nie istnieje. Nie umie chodzic na smyczy i boi się wszystkich obcych. Ale buzi daje zawodowo i cudna jest cała. Myślimy wszystkie,ze to braki socjalizacji ale tez geny po matce.Dianka jest psem,którego nie widać.Ufa tylko Grazynce. Quote
Romka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Malutki off!Odebrałyśmy dziś Mysię.Jest już w drodze z Mamanabank do hoteliku.W ostatniej chwili, jest chora na babeszjozę.Po kroplówce czuje sie dobrze.Resztę na forum fundacyjnym Mamanabank sama napisze. Quote
kajkoowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dobrze, ze Blanka już po sterylce! Kurczę, co z nią zrobić? Czy ona ma jakieś ogłoszenia? Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Chyba bez zmian !Ale jest bezpieczna i pewnie szczęsliwa!Kahoona,zabieramy mamę Blanki do hoteliku!To dobra wiadomość! Quote
kahoona Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Super! Blanka oczywiscie dalej czeka, ale, nie wiem, czy uwierzycie - NIE BYŁO ANI JEDNEGO TELEFONU! Ona jakas pechowa jest... Quote
Romka Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 kahoona napisał(a):Super! Blanka oczywiscie dalej czeka, ale, nie wiem, czy uwierzycie - NIE BYŁO ANI JEDNEGO TELEFONU! Ona jakas pechowa jest... To tak jak z Dianką! Quote
Romka Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Sylwiaso ,jesteś nowa więc informuję!Blanka jest córka naszej Dianki.Tego strachulca co kocha tylko Grazynkę. Quote
sylwiaso Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 informujcie mnie jak ja czegoś nie zrozumiem-dziękuje Quote
Recommended Posts