Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Blanka po sterylce - wszystko zniosła dobrze choć jest trochę nieszczęśliwa bo nie może mi skakać na plecy z radości - ubranko trzyma.

Miałam przeczucie, że muszę się spieszyć - i dobrze.
Właśnie zaczynało się ropomacicze - nauczka na przyszłość - sterylizowac od 7 miesiąca - nie czekac na pierwszą cieczkę.

Posted

Romka napisał(a):
O rany,taka młoda suczka!Mam nadzieję,ze teraz bedzie juz tylko dobrze.Domku jej trzeba.Jak to zrobić?

Pojęcia nie mam, ona zasługuje na swojego ludzia, jest przymilna ale ciągle czołgana w stadzie, waży ponad 30 kg a Dusia (5 kg) kładzie ją na plecy. Niestety, czarna jest i nie bardzo malutka, jak staje na tylnych łapach to ma głowę na poziomie mojego biustu, a ja mam 170 cm wzrostu.
Ona nam nie przeszkadza, ale my pracujemy codziennie, nawet w niedzielę i właściwie jej socjalizacja nie istnieje. Nie umie chodzic na smyczy i boi się wszystkich obcych. Ale buzi daje zawodowo i cudna jest cała.

Posted

kahoona napisał(a):
Pojęcia nie mam, ona zasługuje na swojego ludzia, jest przymilna ale ciągle czołgana w stadzie, waży ponad 30 kg a Dusia (5 kg) kładzie ją na plecy. Niestety, czarna jest i nie bardzo malutka, jak staje na tylnych łapach to ma głowę na poziomie mojego biustu, a ja mam 170 cm wzrostu.
Ona nam nie przeszkadza, ale my pracujemy codziennie, nawet w niedzielę i właściwie jej socjalizacja nie istnieje. Nie umie chodzic na smyczy i boi się wszystkich obcych. Ale buzi daje zawodowo i cudna jest cała.

Myślimy wszystkie,ze to braki socjalizacji ale tez geny po matce.Dianka jest psem,którego nie widać.Ufa tylko Grazynce.

Posted

Malutki off!Odebrałyśmy dziś Mysię.Jest już w drodze z Mamanabank do hoteliku.W ostatniej chwili, jest chora na babeszjozę.Po kroplówce czuje sie dobrze.Resztę na forum fundacyjnym Mamanabank sama napisze.

• 1 month later...
Posted

kahoona napisał(a):
Super! Blanka oczywiscie dalej czeka, ale, nie wiem, czy uwierzycie - NIE BYŁO ANI JEDNEGO TELEFONU!

Ona jakas pechowa jest...

To tak jak z Dianką!