Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Blanka,zupełne przeciwieństwo swojej mamy Dianki(Czarnulki)!Dianka jest tak przerazona,ze nie wychodzi z budy.Jedynie w chwilach kiedy w schronisku jest Grazynka ozywia się i nie okazuje lęku!Blanka nie boi się juz tak bardzo!Jest podobna do matki ale duzo większa!Grazynka twierdzi,że ojcem Blanki jest znany jej psiak Bursztyn.Wzrostem przypomina tatusia! Quote
kahoona Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Romka']Blanka,zupełne przeciwieństwo swojej mamy Dianki(Czarnulki)!Dianka jest tak przerazona,ze nie wychodzi z budy.Jedynie w chwilach kiedy w schronisku jest Grazynka ozywia się i nie okazuje lęku!Blanka nie boi się juz tak bardzo!Jest podobna do matki ale duzo większa!Grazynka twierdzi,że ojcem Blanki jest znany jej psiak Bursztyn.Wzrostem przypomina tatusia![/QUOTE] no to intensywnie szukamy domu dla Blanki - brunetki Quote
Romka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Dajemy namiary na Blankę do wszystkich poszukujących szczeniaków! Quote
kahoona Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Romka']Dajemy namiary na Blankę do wszystkich poszukujących szczeniaków![/QUOTE] ona jest kochana dziecina, ale pamiętajcie, że to będzie spory piesek, już jest prawie do kolana, składa się głównie z łap Quote
Romka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Pyszczydło mamy Dianki a reszta (te długie łapy) to pewnie tatuś-Bursztyn! Quote
Romka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Mama Dianka miala dziś kolejna sesje zdjęciowa i podobnie jak córeczka intensywnie szuka domku! Quote
Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Co slychac u Blanki!Kahoona moze jakies wiesci!Wiem ,ze taraz masz urwanie głowy ale choć troche napisz! Quote
Romka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Co slychac u Blanki!Kahoona moze jakies wiesci!Wiem ,ze teraz masz urwanie głowy ale choć troche napisz! Quote
kahoona Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 dalej sympatyczna, ciągle za dużo nóg, trochę bojaźliwa, ale w stadzie zaakceptowana całkowicie po świętach oczekujemy na ważną wizytę - przyjadą Państwo, którzy chcą zaadoptować którąś sunię - Blankę lub Dusię zobaczymy... Quote
Romka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Oby któraś znalazła domek!Mama Blanki bardzo powoli wychodzi ze skorupy!Ma w boksie druga suczkę z która lubia sie!Śpia razem w budzie!No i maja też w budzie kolegę,ktorego zaakceptowały! Quote
Romka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 No to czekamy na wiesci o nowym domku Blanki!A w sobotę mama Blanki na widok tylu psiaków i ludzi w schronisku chciała wejsć pod mój samochód!Była tak przerażona!Następuje poprawa a potem nagle cos tak niespodziewanego!:shake: Quote
mamanabank Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 ZAGLĄDAMY! Czy któraś sunia pojechała do nowego domu? Quote
kahoona Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 czekamy aż się pani odezwie, gwarancji oczywiście nie ma Blanka przerosła wszystkie szczeniory, jest juz większa nawet od Didi, jeszcze trochę i zostanie dogiem niemieckim a co z odwiedzinami? wpadniecie czy nie? Quote
Romka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Kahoona,dzieki za kurtuazje!Jeśli mała nie znajdzie domku to pewnie po Nowym Roku przyjedziemy!Sama wiesz ile czasu spędzamy w pracy a potem nasze psiurki pochłaniaja cała reszte wolnego czasu! Quote
kahoona Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 przed chwilą dzwoniła pani w sprawie Blanki, zobaczyła ja na Allegro ma sie jeszcze odezwać - trzymajcie kciuki Quote
Romka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 O rety,wiedziałam kiedy wejśc na wątek Blanki!:multi: Quote
mamanabank Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 jak to mówi Romka - nie oddycham... Quote
kahoona Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 państwo jadą właśnie spotkać się z Blanką... kciuków mi brakuje... Quote
mamanabank Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Proszę Cię, daj znać co dalej... Quote
kahoona Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 właśnie wyszli - niestety dwójka dzieci 2 i 4 lata i rodzice nie bardzo panujący nad chłopcami, dużo dobrych chęci i paniczny strach Blanki i dwóch pozostałych szczeniorów absolutnie nie nadają sie do dzieci szukamy dalej Quote
argusiowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 odpowiedzialni opiekunowie to podstawa w życiu psiaka, domyślam się jakby to mogło wyglądać 2 małych dzieci i mały psiak równie absorbujący-więc lepiej chyba poczekać na innych potencjalnych właścicieli. pozdrawiam i trzymam kciuki za Blankę :) Quote
Recommended Posts