Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mama Blanki CZARNULKA została wyłapana i przebywa obecnie w lecznicy ,jutro trafi do boksów w schronisku!Do lecznicy przywiozla ją Grażynka!Czarnulka pozwoliła wziąć sie na ręce z ufnościa,licząc,że Grazynka wezmie ją do domu!Teraz siedzi przerażona w klatce w lecznicy a Grażyna płacze!Jest tak smutna jak mała Blanka i nie wie co się z nią dzieje!Grażyna była z nią w lecznicy do 19!:-(
Grażynko,uważam,że stało sie bardzo dobrze!Czarnulka byłaby zaraz w ciąży i znów byłyby bezdomne szczenięta!POSZUKAMY JEJ CIEPŁEGO DOMKU!NIE MARTW SIĘ!

Posted

Prawdopodobnie w następnym tygodniu wybierzemy się w odwiedziny do Blanki!Uzależniamy to od planów rodzinnych !Grażyna tęskni za małą i chciałaby ją zobaczyć!Mama Blanki poznaje warunki schroniskowe ale bardzo się boi!Jest tak samo dzika jak Blanka,może nawet bardziej!KAHOONA jeśli masz jeszcze czas,to może jakieś małe zdjątko Blanki znalazłoby się na forum!Pozdrawiamy!

Posted

Romka napisał(a):
Prawdopodobnie w następnym tygodniu wybierzemy się w odwiedziny do Blanki!Uzależniamy to od planów rodzinnych !Grażyna tęskni za małą i chciałaby ją zobaczyć!Mama Blanki poznaje warunki schroniskowe ale bardzo się boi!Jest tak samo dzika jak Blanka,może nawet bardziej!KAHOONA jeśli masz jeszcze czas,to może jakieś małe zdjątko Blanki znalazłoby się na forum!Pozdrawiamy!

Dziś zrobię, przepraszam, ale nie ma mnie 10 godzin dziennie i w tej chwili mam 10 psów bo wróciła z adopcji sunia, na której miejsce przyszła Blanka. Trochę mam ręce pełne roboty.

Posted

Romka napisał(a):
Kahoona wszystko wiem !Dlatego zapytałam jak znajdziesz czas!

powiedzcie kiedy - dostosuję się
na szczęście pracuję u siebie, nikogo nie muszę pytać o zgodę na wyjście

Posted

mama Blanki z twarzy jak Didi - widac, że swoje wycierpiała, dobra z niej sunia
jestem pod wrażeniem, że Grażynka ją oswoiła tak szybko - to niesamowite!

czekam na info kiedy wpadniecie do mnie i do Blanki, która zachowuje się jak część naszej sfory, nawet z nimi śpi, nasze łóżko jest mniej atrakcyjne

Posted

Tak, Grażyna odwaliła kawał dobrej roboty, na dzień dzisiejszy Diana ma zaufanie tylko do niej, przed innymi chowa się głęboko w budzie, a już o wyjściu na spacer to w ogóle nie ma mowy. Grażyna jest jedyna osobą, która zdobyła jej zaufanie, nawet na ręce może ją wziąć.

Zdjęcia cudne!

Posted

Zdjęcia cudne widać ,że na niektórych Blanka nosi ogonek do góry!No i chyba lubi owczarka!Ale na niektórych spojrzenie jeszcze spłoszone!Mama Blanki-Diana(Czarnulka) przerażone stworzenie,nie pozwoli się dotykać nikomu nawet na rękach Grażynki!Widać,że przeszła swoje!W sobotę obserwowałam jak biegała w towarzystwie Grubej Kachny i suczki schroniskowej Perełki ale pod okiem Grażynki!To jak na nią niesamowity postęp!Ale było bardzo wcześnie i w schronisku było względnie cicho!Hałas niesamowicie ją płoszy!

• 2 weeks later...
Posted

Blanka jest psem oddziczonym i mądrym, co widać poniżej:

w zwierzęcym pędzie

w trakcie wyrażania uczuć - zna kobita swoje miejsce

najlepsze z miejsc donica po bluszczu - wyżej znaczy lepiej widać i ważna jestem