Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Droga kahoono nie dziw się tylu pytaniom ale chciałyśmy z Grażynką jak najlepiej!Ona bardzo kocha tę suczkę i na wieść o tym,że ma dom wykonała do mnie tysiąc telefonów!Bardzo chciała ja pożegnać i powiedzieć coś na pożegnanie dlatego w schronisku zarzuciłyśmy Twojego męża pytaniami.
Dziękujemy za zaproszenie doWaszego domu!Myślę,ze podobnie jak my Blanka nie może uwierzyć,że tak niedawno była w brudnym boksie!Jej koleżanka z boksu Figa już też jest w domu!Będzie mieszkać w podobnie pięknym miejscu jak Blanka!W domu sa koty i 3 psy.Nowa pani Figi rozmawiała ze mną przez telefon powiedziała,że Figa po pierwszych oględzinach lekarskich ma zdiagnozowaną infekcje jelit!Dalszy pobyt w schronisku był dla niej niebezpieczny!Pani karmi mała co 3 godziny ryżem i kurczakiem!
Macie wspaniała gromadkę psiaków!Spróbujemy pomóc Wam w odpsieniu!Pozdrawiamy!

Posted

Laptop w naprawie, na szczęście dysk wyjęłam więc jutro do 14 wyśle wszystkie zdjęcia i opisy.

Blanka lata ze sforą, zaczepia 60-kg Drako, śpi z nami w łóżku, cieszy się jak wariatka jak wracam do domu. Najukochańsze miejsce to półka pod stołem. Leży sobie tam i czasem gryzie mnie w duży palec u nogi. Jakaś szlachcianka z niej chyba, bo obgryza mi biżuterię, najsmaczniejszy jest pierścionek z brylantem - zna się kobita.
Nie wydaję żadnych odgłosów, ale uśmiecha się po psiemu cały czas. Za chwilę będzie kąpiel, mam nadzieję, że nie będzie się bać.

Co najważniejsze - nie wykazuje już żadnych objawów strachu, ogon do góry, ucha stojące.
Nie sika w domu, w nocy schodzi z łóżka, bo wie gdzie stoi miseczka z wodą.
Reaguje na imię.

To cudna sunia, lubi dotykanie coraz bardziej, chociaż jest lekko poddenerwowana kiedy leży do góry brzuszkiem. Damy radę i z tym.
Jutro zrobię jakieś zdjęcia.

Posted

mamanabank napisał(a):
Czy szczeniaki, poza Blanką, mają swoje wątki?

nie mają

postaram się zrobić trochę zdjęć Blance - już gania z towarzystwem jakby była tu od zawsze

Posted

kahoona, ogłaszać już Dyzia, czy na razie dać mu spokój?

Didi, Dusia i Rudy mają wątki i allegro, jak się trafi sensowny dom mozna polecić Dyzia, co o tym myślisz?

Jeszcze Blanka czeka na allegro, ale nie widzę chętnych do pomocy :cool3: