kahoona Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dyzio - dzikus wita dzikusa Rudy jeszcze nie wie czy ona w jego guście. Quote
Romka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Droga kahoono nie dziw się tylu pytaniom ale chciałyśmy z Grażynką jak najlepiej!Ona bardzo kocha tę suczkę i na wieść o tym,że ma dom wykonała do mnie tysiąc telefonów!Bardzo chciała ja pożegnać i powiedzieć coś na pożegnanie dlatego w schronisku zarzuciłyśmy Twojego męża pytaniami. Dziękujemy za zaproszenie doWaszego domu!Myślę,ze podobnie jak my Blanka nie może uwierzyć,że tak niedawno była w brudnym boksie!Jej koleżanka z boksu Figa już też jest w domu!Będzie mieszkać w podobnie pięknym miejscu jak Blanka!W domu sa koty i 3 psy.Nowa pani Figi rozmawiała ze mną przez telefon powiedziała,że Figa po pierwszych oględzinach lekarskich ma zdiagnozowaną infekcje jelit!Dalszy pobyt w schronisku był dla niej niebezpieczny!Pani karmi mała co 3 godziny ryżem i kurczakiem! Macie wspaniała gromadkę psiaków!Spróbujemy pomóc Wam w odpsieniu!Pozdrawiamy! Quote
Romka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tyle emocji,ze zapomniałam zrobić małej ostatnie zdjęcia w schronisku! Quote
Trusia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czyli Figa i Blanka maja już dom?:)))))))) Quote
mamanabank Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Figa ma dom stały, a Blanka jest na psychoterapii i socjalizacji u kahoony w domu tymczasowym :p Quote
mamanabank Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Kahoona,jak tam? Dawaj te szczeniory do ogłoszeń! Quote
kahoona Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wyślę Ci zdjęcia i opisy dziś w ciągu dnia czy ja mam twojego maila? Quote
Romka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Będziemy wszystkie szukać domków!:roll: Quote
mamanabank Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 kahoonie laptop nawalił, więc czekajcie cierpliwie, wszystkie psy żyją i jest ok. Quote
kahoona Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Laptop w naprawie, na szczęście dysk wyjęłam więc jutro do 14 wyśle wszystkie zdjęcia i opisy. Blanka lata ze sforą, zaczepia 60-kg Drako, śpi z nami w łóżku, cieszy się jak wariatka jak wracam do domu. Najukochańsze miejsce to półka pod stołem. Leży sobie tam i czasem gryzie mnie w duży palec u nogi. Jakaś szlachcianka z niej chyba, bo obgryza mi biżuterię, najsmaczniejszy jest pierścionek z brylantem - zna się kobita. Nie wydaję żadnych odgłosów, ale uśmiecha się po psiemu cały czas. Za chwilę będzie kąpiel, mam nadzieję, że nie będzie się bać. Co najważniejsze - nie wykazuje już żadnych objawów strachu, ogon do góry, ucha stojące. Nie sika w domu, w nocy schodzi z łóżka, bo wie gdzie stoi miseczka z wodą. Reaguje na imię. To cudna sunia, lubi dotykanie coraz bardziej, chociaż jest lekko poddenerwowana kiedy leży do góry brzuszkiem. Damy radę i z tym. Jutro zrobię jakieś zdjęcia. Quote
Romka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ale wieści!Chciałabym to zobaczyć !Kochane psiątko powoli zaczyna pokonywać strach! Quote
Figafiga Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Super...Blanca się socjalizuje :cool1: Quote
mamanabank Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Zapraszam na wątek DIDI, dzielnej mamy Didi - mała dzielna matka, do adopcji - Dogomania Forum Quote
mamanabank Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Czy szczeniaki, poza Blanką, mają swoje wątki? Quote
mamanabank Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Hej, zdolniachy, machnijcie jakiś tekst do ogłoszeń dla Blanki! Hallo, proszę o pomoc! Quote
kahoona Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mamanabank napisał(a):Czy szczeniaki, poza Blanką, mają swoje wątki? nie mają postaram się zrobić trochę zdjęć Blance - już gania z towarzystwem jakby była tu od zawsze Quote
mamanabank Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 wątek kłapciatego Rudzielca RUDY - szczeniak rudzielec do adopcji - Dogomania Forum Quote
mamanabank Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 wątek śliczniastej panienki DUSIA - śliczny szczeniak - Dogomania Forum Quote
mamanabank Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 kahoona, ogłaszać już Dyzia, czy na razie dać mu spokój? Didi, Dusia i Rudy mają wątki i allegro, jak się trafi sensowny dom mozna polecić Dyzia, co o tym myślisz? Jeszcze Blanka czeka na allegro, ale nie widzę chętnych do pomocy :cool3: Quote
kahoona Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 pewnie, że można polecać Dyzia, ale to muszą być doświadczeni ludzie, bo on ciągle dziki Quote
mamanabank Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Kontakt w ogłoszeniach podałam tylko do Ciebie. Będziesz wiedziała komu go polecać. Mam nadzieję, że coś się ruszy w ich sprawie... Quote
kahoona Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wiesz, że jestem Ci bardzo wdzięczna, prawda?;) Quote
Recommended Posts