skandal Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 My też się Cieszymy :) czekamy na dokumenty :) Podział wyjść na spacery, planowane zakupy posłań , smyczy i innych misek , zaplanowane :) więc przygotowania trwają :) Quote
malibo57 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 skandal napisał(a):My też się Cieszymy :) czekamy na dokumenty :) Miałam wysłać jakieś dokumenty?! Ratunku, nie pamiętam... Namiary na hotel? O to chodzi? Quote
skandal Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 malibo57 napisał(a):Miałam wysłać jakieś dokumenty?! Ratunku, nie pamiętam... Namiary na hotel? O to chodzi? umowę adopcyjną :) ... już znaleźliśmy na stronie fundacji :) Quote
malibo57 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Na zdjęciach Cheap ze swoimi "nowymi nogami" - własnymi!!! To już spacer w Józefowie. Quote
skandal Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 malibo57 napisał(a):Na zdjęciach Cheap ze swoimi "nowymi nogami" - własnymi!!! To już spacer w Józefowie. hehe :) czyli z naszymi nogami :) nasz Cheap odegrał scenę - "Właśnie Cię poznałem i kocham Ciebie" :) :evil_lol::loveu: okazał się spełniać nasze oczekiwania w 150% :) :lol::multi: jest super towarzyski :) przeradosny , piękny , żywy ... i bardzo przytulaniec :) całą drogę próbował pomagać mi prowadzeniu oraz wskoczyć Ani na nogi :) na kolanka :) drugim mega pozytywnym okazał się Pepo :) który całą drogę świetnie się bawił :) marudząc co chwilę o pieszczoty :) ale biorąc pod uwagę że ma 3 łapki to superfajnie sobie radzi :) ma też bardzo pozytywne nastawienie , przywitał nas skacząc z radości :) Quote
malibo57 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Cheap i Supełek zawarli pakt o nieagresji:) Nie ma konfliktu. Dziś Cheap towarzyszy naszej Awarii - maliźnie, która ustawiła go do pionu i "ostali się" razem za dyżurnych po wyjeździe Omar. Reszty dowiem się jutro lub dziś baardzo późnym wieczorem. Quote
malibo57 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cheap już po zabiegu - wszystko przebiegło pomyślnie, dobrze się wybudził i, jasna sprawa, zebrał w klinice same komplementy:) Był jakiś drobny stan zapalny napletka, oczyszczono, zaopatrzono - w samochodzie już merdanko, chociaż klosz na łebku. W niedziele się widzimy. Tylko ten post od rana... Quote
Ziutka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dzielny chłopczyk :):):) Proszę przy odwiedzinach ucałować Cheapka w nochalka od ciotki Ziuty ;) Quote
malibo57 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Chep jest uroczym chłopcem, naprawdę, cudna psina. Widzielismy się w niedzielę - buziaki, czesanie i te sprawy. Tzn, ja byłam czesana - głównie przez Cheapa, Klementyne i Ferdka. Cheap zostaje jeszcze do nastepnej niedzieli u Omar - a potem domek, domek:) Quote
skandal Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 No i się udało :) Cheap od niedzieli jest z nami :) szkoda że musiał tyle czekać , ale teraz będziemy przynajmniej cały czas z nim :) nie będzie musiał przechodzić z rąk do rąk przez nasze wyjazdy :) Pierwsze chwile w nowym domku nie były łatwe :) Najpierw bał się windy:crazyeye: , później że go zostawimy , albo wyprowadzimy na spacer i zgubimy ... cały czas za nami chodzi krok w krok :) Ale największą frajdą jest jak się rano budzimy :) Cheap siedzi wtedy u siebie na posłaniu i tylko czeka aż się któreś z nas podniesie:evil_lol: ... natychmiast przeprowadza desant na nasze łóżko bez żadnych świętości :) i chcesz - nie chesz będziesz wylizany :):diabloti::evil_lol: to była super decyzja ... mam nadzieję że teraz uda nam się załatwić domki dla innych :) postaram się jutro jakieś fotki wkleić :) Quote
Ziutka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 skandal napisał(a):No i się udało :) Cheap od niedzieli jest z nami :) to była super decyzja ... mam nadzieję że teraz uda nam się załatwić domki dla innych :) postaram się jutro jakieś fotki wkleić :) Cóż mogę napisać ? :hmmmm: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool: :cunao::cunao::cunao: CZEKAMY NA FOTKI :loveu: Quote
malibo57 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jejku! Ja mam jedną w telefonie - juz wysyłam!!! Też sobie potańczę:grins: :cunao::cunao::cunao: Cheap! Wiedziałam, że dobrze trafisz! Warto było czekać tak koszmarnie długo. Quote
skandal Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 kilka fotek z telefonu naszego szczęścia :) Quote
malibo57 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!:) Super - dziękujemy! A teraz się przyczepię, hehe.. Nie widzę na szyi Cheapa Preventica przeciwko kleszczom. Wiecie, ile jest zachorowań na babeszjozę? Tfu, tfu! Quote
luka1 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Nie, on nie wygląda jak owczarek niemiecki!!! :evil_lol: Quote
malibo57 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Luka, przyjrzyj się lepiej - urósł przez te kilka dni? Bo on ma taka dziwna własciwość, jak tylko trafi do domu, to rośnie, jak wściekły:evil_lol: Quote
skandal Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 nowe fotki naszego pupila ... http://www.dobrzyniec.pl/obrazki/cheap016.jpg" class="ipsImage" alt=""> http://www.dobrzyniec.pl/obrazki/cheap017.jpg" class="ipsImage" alt=""> http://www.dobrzyniec.pl/obrazki/cheap018.jpg" class="ipsImage" alt=""> http://www.dobrzyniec.pl/obrazki/cheap019.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Ziutka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='skandal']nowe fotki naszego pupila ... [/QUOTE] Super :) Ahh a jaki pysio uśmiechnięty :) Quote
malibo57 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Radość patrzeć:) Pierwszy "nasz" domek, który się nie skarży, a miałby może na co;-) Cheapek przechodził różne fazy - podobno bardzo lubił sprzątać w szafie..? Quote
Recommended Posts