Elitesse Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 http://infoschnauzer.com/dokumenty_tisk/propo-nvp-olomouc-2010-08-10-01.pdf Quote
Zebra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Elitesse, ja mam ciut pytanie z innej bajki, jak płaci sie za wystawy w czechach, czy można miejscu? i czy jest coś takeigo, ze jak ktoś jest zapisany do ichniejszego klubu, to płaci mniej???? Czy zagraniczni wystawcy płacą w euro, czy takze w koronach czeskich, bo tak jakoś to zrozumiałam... Quote
Elitesse Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ja do tej pory zawsze placilam na miejscu jezeli zwiazek podawal cene w EUR to tak placilam ( np Litomerice) a jak chcieli w koronach to placilam w koronach ( np Brno) i z tego co pamietam obowiazywala zawsze stawka jak za 2 termin bez jakichkolwiek doplat z klubem to wiem tyle ze jak np naleze do klubu sznaucera to za wystawy specjalistyczne sznaucerow place nizsza stawke ale nie przeklada sie to na wystawy krajowe i miedzynarodowe Quote
Zebra Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 dzięki wielkie:lol:, napiszę do nich z zapytaniem, czy tak przyjmą , będę grzeczna, i licze na odpowiedź, a zgłoszenia to tylko papierowo, czy można e-milem? Quote
panienkabubu Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 My zawsze wysyłamy poleconym priorytetem (żeby w razie czego mieć potwierdzenie nadania listu), też zawsze płaciłam na wystawie w drugim terminie, bez jakichkolwiek problemów. Quote
simbik Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Zebra napisał(a):dzięki wielkie:lol:, napiszę do nich z zapytaniem, czy tak przyjmą , będę grzeczna, i licze na odpowiedź, a zgłoszenia to tylko papierowo, czy można e-milem? Dwa lata temu zgłaszałam mailem i płaciłam na miejscu bez problemów :lol:. Teraz też się wybierzemy :cool3:. Quote
Jagoodka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 CZy ktoś jedzie w sobotę i miałby miejsce w autku dla 1 osoby i 1 psiaka - spanielka? Oczywiście dokładamy się do kosztów. Quote
simbik Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jagoodka napisał(a):CZy ktoś jedzie w sobotę i miałby miejsce w autku dla 1 osoby i 1 psiaka - spanielka? Oczywiście dokładamy się do kosztów. Ja jadę :lol:. Wybieram się bez noclegu i jadę z Łodzi więc mogę przejechać przez twoje okolice. Quote
Jagoodka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 simbik napisał(a):Ja jadę :lol:. Wybieram się bez noclegu i jadę z Łodzi więc mogę przejechać przez twoje okolice. wysłałam Ci PW :) Quote
Shetanka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Hm... będziemy myśleć, może coś się uda wykombinować :D Quote
Złośnica Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Czy ktoś się wybiera ze śląska w piątek ? Chyba pojadę i mogłabym wziąć ze sobą. Quote
vpassione Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Mógłby ktoś powiedzieć o co chodzi w tym formularzu z tymi płatnościami? http://www.msks.cz/upload.cs/2/2aeef9a4_0_prihlaskanvp_2010.pdf Coś tam wpisywać, czy zostawić wolne? Będziemy płacić na miejscu. Quote
Jagoodka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='vpassione']Mógłby ktoś powiedzieć o co chodzi w tym formularzu z tymi płatnościami? http://www.msks.cz/upload.cs/2/2aeef9a4_0_prihlaskanvp_2010.pdf Coś tam wpisywać, czy zostawić wolne? Będziemy płacić na miejscu. Ja też będę płacic na miejscu. W tym miejscu na płatności napisałam im "I pay you at the show" :) Wysłałam zgłoszenie mailem, napisałam, że zapłacę na miejscu z powodu zbyt duzych kosztów przelewu bankowego i następnego dnia dostałam odpowiedź, że OK :) Quote
vpassione Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jagoodka, dzięki za odpowiedź! :) Zdecydowaliśmy się na ostatni moment - jedziemy, zgłoszenie już wysłane. Quote
Shetanka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Czy zgłoszenia wysyłaliście na maila tajemnik[małpa]msks.cz ? w formie skanu zgłoszenia? i czy jak się płaci na wystawie to są jakieś dopłaty? Quote
Angie_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 My wysyłałyśmy tu vystava@vystavaolomouc.info Ale po Twoim pytaniu, już nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam.. Zgłaszałam w piątek, na razie bez odpowiedzi. Quote
Złośnica Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja wysłałam dziś rano mailem scan wypełnionego formularza + rodowód i napisałam w mailu, że chce zapłacić na wystawie i żeby mi potwierdzili przyjęcie suki. Po 2 godzinach odpisali, że przyjęli i że mam zapłacić na wystawie. Czy ktoś się wybiera na piątek ?? Quote
Shetanka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Złośnica napisał(a):Czy ktoś się wybiera na piątek ?? My jesteśmy w piątek ;) nie mogę się już doczekać jak zobaczę tyle peruwianów naraz *.* bo pewnie z 10 conajmniej będzie XD Quote
Złośnica Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Shetanka napisał(a):My jesteśmy w piątek ;) OOO....a może moglibyście mnie zabrać po drodze? Mam średnią suczke. Mam czym dojechać, ale z kimś to zawsze raźniej i taniej a póki co nikt się nie zgłosił na wspólny przejazd. edit : aaaa...wy inną trasą polecicie ;) Quote
Shetanka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Co do trasy to nie wiem, ale kiepsko u nas z miejscem będzie - jedziemy w 4 osoby i jeden pies, ale jedziemy z noclegiem więc jeszcze bagaże dojdą... jedna osoba by się zmieściła ale z psem to już kiepsko Quote
Złośnica Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Spoko, spoko ;) w takim razie mam wolne miejsce w autku na piątek ( bez noclegu ) jakby ktoś ze śląska szukał ;) Quote
vpassione Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Ja już jestem spokojna - właśnie dostałam potwierdzenie mailem :) Quote
panienkabubu Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja wysyłałam pocztą polską i nadal cisza. Quote
Zuza i Noddy Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 A na jaki mail pisaliście z zapytaniem, tak ze w miarę szybko ktoś odpisał? Quote
Recommended Posts