Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny,dzis rozmawiałam z p.Markiem jutro rano nasza Zońka IDZIE DO DOMKU!:multi:Będzie mieszkała w domu z ogrodkiem a za towarzysza będzie miała owczarka niemieckiego!Jutro więcej szczegółów!Obyś była szczęsliwa Zoniu!:lol:

Posted

nie to cud i jesli interwencja,to romki,boze jak bym chciala,zeby to byla prawda..ja zachecalam do zolzeczki hapeczki mnostwo osob bez efektu,poki co,a tu prosze:loveu:

Posted

A ja jej po schronie wczoraj szukałam. No Zołzo ty jedna, ucieklaś do domciu zaraz przed naszym spacerkiem:mad::lol: Strasznie się cieszę, że już droga Zołzo nie musze Cię widzieć za kartami:loveu:

Posted

pozdrowienia dla figifigi od dzerki dzerki.wlasnie wybiera sie na spacer z panstwem i cala banda...wcale nie jest taka cudowna,potrafi np zalizac czlowieka..na smierc:B-fly:

Posted

dżerka napisał(a):
pozdrowienia dla figifigi od dzerki dzerki.wlasnie wybiera sie na spacer z panstwem i cala banda...wcale nie jest taka cudowna,potrafi np zalizac czlowieka..na smierc:B-fly:

Dżerka jest bardzo ładną sunią o wyjątkowej urodzie, bardzo lubię takie psiaki.Proszę ją wyczochrać...

Posted

juz sie robi.bedac na spacerku odkrylam jej mame,to wg mnie sunia bokserka z sasiedztwa,a dziecko jakos sie znalazlo pod schroniskiem..jesli nie myle sie,to pewno nastepne dzerki nastapia:angryy:

Posted

Zońka jest w domku!Nowy właściciel Zońki zaprasza nas w odwiedziny!Więc pewnie w nastenym tygodniu skorzystamy z zaproszenia!Zońka będzie mieszkała z owczarkiem niemieckim podobno bardzo spokojnym i samotny !I dlatego Zońka ma rozruszac psiaka i sprawic,zeby nie był taki samotny!Podobno juz pokazała mu ząbki jak nie pozwoliła sobie zabrac patyka!Starszy psiak był zdziwiony na co pozwala sobie taka smarkata!Jest bardzo ruchliwa(co wiemy!) i juz próbowała przedostac się pod bramą!Bez problemu pozwala brać sie na ręce!Będzie mieszkała w budzie na podwórku ale ma tez wstęp do domu!Nowy opiekun obiecał dlugie spacery!Dzieci są zachwycone!Mamy nadzieje,ze Zońka spodoba sie wszystkim w domku i będzie szczęśliwa!Owczarek jest trochę zazdrosny i tez upomina się o głaski!Jak Zońka to i on!