nika28 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Kaja10014 napisał(a):Zołzuniu, dlaczego ty nadal czekasz?:( No właśnie... Ja nie wiem, dlaczego nikt jej nie chce ! :-( Quote
kajkoowa Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Taki pogodny psiak, uwielbiający człowieka a nie ma swojego miejsca... Quote
Romka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dziewczyny czekamy jak niedlugo to niedługo i tak pewnie będzie bo szczeniorek jest cudny! Quote
Romka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dziewczyny,dzis rozmawiałam z p.Markiem jutro rano nasza Zońka IDZIE DO DOMKU!:multi:Będzie mieszkała w domu z ogrodkiem a za towarzysza będzie miała owczarka niemieckiego!Jutro więcej szczegółów!Obyś była szczęsliwa Zoniu!:lol: Quote
Figafiga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 super hiper fantastycznie...cos mi tu śmierdzi inwencją dżerki???dobrze myślę?? Quote
dżerka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 nie to cud i jesli interwencja,to romki,boze jak bym chciala,zeby to byla prawda..ja zachecalam do zolzeczki hapeczki mnostwo osob bez efektu,poki co,a tu prosze:loveu: Quote
dżerka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ale moze zadzialala moja inwencja,zeby jej dac ksywke happy:angel: Quote
dżerka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 hapusiu zolzusiu gdzie teraz jestes juz w swoim domku czy nadal w boksie,kochana tak czy smak caluje cie w twoj pysio i ciesze sie ze cie poznalam!!!! Quote
Figafiga Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Zołza czy nie Zołza mniejsza z tym już grzeje doopkę w nowym domku!!! Quote
Figafiga Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 dziś mi Romka wysłała sms-a ZOŁZA MA DOM Quote
dżerka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 o jak sie ciesze od wczoraj czekam na te wiadomosc hurra!!!!!!!! Quote
kajkoowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A ja jej po schronie wczoraj szukałam. No Zołzo ty jedna, ucieklaś do domciu zaraz przed naszym spacerkiem:mad::lol: Strasznie się cieszę, że już droga Zołzo nie musze Cię widzieć za kartami:loveu: Quote
Figafiga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dla mnie tez to jest cudowna wiadomość, bo kolejna moja ulubienica odeszła do domku...pierwsza była Figunia!!!dżerki!! ;-) Quote
dżerka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 pozdrowienia dla figifigi od dzerki dzerki.wlasnie wybiera sie na spacer z panstwem i cala banda...wcale nie jest taka cudowna,potrafi np zalizac czlowieka..na smierc:B-fly: Quote
nika28 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ale się cieszę że Zońka ma dom !!! :) :) Idę zdejmować ogłoszenia. Quote
Figafiga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 dżerka napisał(a):pozdrowienia dla figifigi od dzerki dzerki.wlasnie wybiera sie na spacer z panstwem i cala banda...wcale nie jest taka cudowna,potrafi np zalizac czlowieka..na smierc:B-fly: Dżerka jest bardzo ładną sunią o wyjątkowej urodzie, bardzo lubię takie psiaki.Proszę ją wyczochrać... Quote
dżerka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 juz sie robi.bedac na spacerku odkrylam jej mame,to wg mnie sunia bokserka z sasiedztwa,a dziecko jakos sie znalazlo pod schroniskiem..jesli nie myle sie,to pewno nastepne dzerki nastapia:angryy: Quote
Romka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Zońka jest w domku!Nowy właściciel Zońki zaprasza nas w odwiedziny!Więc pewnie w nastenym tygodniu skorzystamy z zaproszenia!Zońka będzie mieszkała z owczarkiem niemieckim podobno bardzo spokojnym i samotny !I dlatego Zońka ma rozruszac psiaka i sprawic,zeby nie był taki samotny!Podobno juz pokazała mu ząbki jak nie pozwoliła sobie zabrac patyka!Starszy psiak był zdziwiony na co pozwala sobie taka smarkata!Jest bardzo ruchliwa(co wiemy!) i juz próbowała przedostac się pod bramą!Bez problemu pozwala brać sie na ręce!Będzie mieszkała w budzie na podwórku ale ma tez wstęp do domu!Nowy opiekun obiecał dlugie spacery!Dzieci są zachwycone!Mamy nadzieje,ze Zońka spodoba sie wszystkim w domku i będzie szczęśliwa!Owczarek jest trochę zazdrosny i tez upomina się o głaski!Jak Zońka to i on! Quote
Andzike Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 O qrcze suuuuuper wiesci :D bardzo sie cieszę, ze Zonka znalazła dom !!! :) Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jak podpytałysmy gdzie sie tylko da jest to dom gdzie kochaja zwierzaki! Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Przed chwilą rozmawiałam z nowym opiekunem Zońki !ZOŃKA TO TERAZ ZORKA!Bardzo ładnie!Zaproszenie nadal aktualne!Na pewno skorzystamy! Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 DZiewczyny a może przenieśc Zońke do działu znalazły dom? Quote
mamanabank Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 wpisałam w tytule, a wątek przenosi mod Quote
Romka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Juz wiem codziennie czegos sie uczę!W następnym tygodniu ide zrobic zdjęcia! Quote
Recommended Posts