Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Dostałam wczoraj wiadomośc w sprawie naszej Zońki!Ale na razie cisza!Może jeszcze nic straconego!

A w sprawie Zońki do tej pory cisza!Pani już drugi raz nie napisała i nie zadzwoniła!

Posted

dziś mi się zrobiło smutno, bo ostatnio przekonałyśmy z p. Grażynką w schronie o przeniesienie Zonia do kojca po Atosie i była, a dziś znów sama siedzi tam gdzie kiedyś.Masakra

jej nadzieja jeszcze nie zgasła....skacze wysoko szczeka i cieszy się, że trudno jej zrobić dobre zdjęcie

Posted

mamanabank napisał(a):
Czy ja o czymś nie wiem?

Romka, gdzieś Ty była tyle czasu?

Ciii,grzeszylam!Pózniej Ci powiem jak!Wybieram się jutro do Intermache w sprawie małej!

Posted

Jestem po rozmowie z właścicielka sklepu o której wiem ,że kocha psiaki i wielu z nich znalazła dom!Teraz także ma w domu Maksa,który jest psiakiem z ulicy!Liczyłam,że sliczna Zołza zmiękczy jej serce,ale póki co pani nie może zaadoptować psiaka!Podejrzewam problemy z sąsiadami ,którzy skarżyli się,że Maks...szczeka!Nie ,że szczeka w nocy albo ciągle ale,że szczeka!Żeby było śmieszniej to szczekanie nie przeszkadzało najbliższym sąsiadom(pani mieszka w domku jednorodzinnym)ale mieszkańcom oddalonego bloku na osiedlu mieszkaniowym! Zdecydowała jednakże,że udostępni na nasze potrzeby tablicę informacyjną znajdującą sie w sklepie i tam będziemy ogłaszać dodatkowo nasze psiaki,w tym i naszą Zołzę!Może z tłumu kupujących znajdzie się ktoś komu Zońka zapadnie w serce!NADAL SZUKAMY DOMKU DLA MAŁEJ!

Posted

dziś wstawię zdjęcia Zońki zza krat...skubana jest taka szybka, że część poszła do kosza, ale kilka się udało obrobić...jest bardzo chętna do zabawy i pracy, dla aktywnej osoby idealna.Psie sporty itp.