Romka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Romka napisał(a):Dostałam wczoraj wiadomośc w sprawie naszej Zońki!Ale na razie cisza!Może jeszcze nic straconego! A w sprawie Zońki do tej pory cisza!Pani już drugi raz nie napisała i nie zadzwoniła! Quote
nika28 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Romka napisał(a):A w sprawie Zońki do tej pory cisza!Pani już drugi raz nie napisała i nie zadzwoniła! Niepotrzebnie tylko wzbudzała nadzieje... :-( Quote
Figafiga Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 dziś mi się zrobiło smutno, bo ostatnio przekonałyśmy z p. Grażynką w schronie o przeniesienie Zonia do kojca po Atosie i była, a dziś znów sama siedzi tam gdzie kiedyś.Masakra jej nadzieja jeszcze nie zgasła....skacze wysoko szczeka i cieszy się, że trudno jej zrobić dobre zdjęcie Quote
mamanabank Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Zołza ma allegro ale to za mało, proszę o pomoc w ogłoszeniach, można wykorzystać tekst z allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=821319903 Quote
kajkoowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jeżeli mała nie jest ogloszona na cafeanimal, to zaraz moge porobic ogloszenia ;) Znowu siedzi tam w dziurze i szczeka. Energia ją rozpiera:loveu: Quote
mamanabank Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Zońka ogłaszana jest tutaj: olx.pl ale.gratka.pl adopcjapsa.pl petworld.pl (do akceptacji) eoferty.com.pl e-zwierzak.pl pies.pl (do akceptacji) psy.pl przygarnijzwierzaka.pl (do akceptacji) kokosy.pl i na allegro Quote
kajkoowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zrobilam ogloszenie http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Zolza,29737 Quote
Romka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wydrukowałam zdjęcie Zoni i jutro idę do potencjalnego chętnego!Może coś się uda! Quote
mamanabank Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Czy ja o czymś nie wiem? Romka, gdzieś Ty była tyle czasu? Quote
Romka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 mamanabank napisał(a):Czy ja o czymś nie wiem? Romka, gdzieś Ty była tyle czasu? Ciii,grzeszylam!Pózniej Ci powiem jak!Wybieram się jutro do Intermache w sprawie małej! Quote
Andzike Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Zonka jest PIEEEKNA !!! Gdyby nie Nela (ktorej nie oddalabym za zadne skarby) to bym ja przygarnela... Na 100% znajdzie domek bo jest urocza ! Quote
kajkoowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Już jutro więc czekam na wiesci i trzymam kciuki:loveu: Quote
Romka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Jestem po rozmowie z właścicielka sklepu o której wiem ,że kocha psiaki i wielu z nich znalazła dom!Teraz także ma w domu Maksa,który jest psiakiem z ulicy!Liczyłam,że sliczna Zołza zmiękczy jej serce,ale póki co pani nie może zaadoptować psiaka!Podejrzewam problemy z sąsiadami ,którzy skarżyli się,że Maks...szczeka!Nie ,że szczeka w nocy albo ciągle ale,że szczeka!Żeby było śmieszniej to szczekanie nie przeszkadzało najbliższym sąsiadom(pani mieszka w domku jednorodzinnym)ale mieszkańcom oddalonego bloku na osiedlu mieszkaniowym! Zdecydowała jednakże,że udostępni na nasze potrzeby tablicę informacyjną znajdującą sie w sklepie i tam będziemy ogłaszać dodatkowo nasze psiaki,w tym i naszą Zołzę!Może z tłumu kupujących znajdzie się ktoś komu Zońka zapadnie w serce!NADAL SZUKAMY DOMKU DLA MAŁEJ! Quote
Romka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dziś do domu poszła Ori-suczka amstaffa!Ori była w jednym boksie razem z Zołzą!Mała Zońka znów jest sama! Quote
Romka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Dziś do domu poszła Ori-suczka amstaffa!Ori siedziała w boksie razem z Zołzą!Mała Zońka znów jest sama! Quote
Romka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Zdjęcie małej Zońki inauguruje otwarcie tablicy informacyjnej schroniska w sklepie Intermarche!Na tej adopcji bardzo nam zależy! Quote
Figafiga Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 dziś wstawię zdjęcia Zońki zza krat...skubana jest taka szybka, że część poszła do kosza, ale kilka się udało obrobić...jest bardzo chętna do zabawy i pracy, dla aktywnej osoby idealna.Psie sporty itp. Quote
Figafiga Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Mamanabank wstaw kilka pierwszych zdjęć na początek wątku ok., tamte są mało zachęcające. Quote
mamanabank Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Oczywiście, zdjęcia już zamieniam, są piękne, jak zawsze! Quote
Recommended Posts