mamanabank Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 UWAGA! WCHODZISZ DO STREFY SZCZĘŚLIWOŚCI - to uzależnia! ZOŁZA TO SKRÓT - Prawdziwe imię tej suczki to HAPPY ZONE lub HAPPY ZOŃKA - NASZ CZARNY DIAMENT Zołza jest jedną z trzech małych suczek,które mieszkają w łowickim schronisku,ma 3-4 miesiące i będzie w przyszłości średniej wielkości pieskim.Zołzę znaleziono jako maleńkiego szczeniaka na jednej z łowickich ulic-co mała tam robiła wie tylko ona.Zołza ma śliczną bródkę i jest bardzo podobna do sznaucera.Jej imię oddaje w pełni jej charakter,rządzi w boksie i chce skupić tylko na sobie uwagę odwiedzających.To psie dziecko siedzi w kojcu zamiast bawić sie ze swoim panem i chodzić na długie spacery.PROSIMY O CIEPŁY DOMEK DLA ZOŁZUNI!Mała jest zaszczepiona i odrobaczona. allegro Zońki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=821319903 inne ogłoszenia: olx.pl ale.gratka.pl adopcjapsa.pl petworld.pl (do akceptacji) eoferty.com.pl e-zwierzak.pl pies.pl (do akceptacji) psy.pl przygarnijzwierzaka.pl (do akceptacji) kokosy.pl http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Zolza,29737 Quote
nika28 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zołza jest cudna, napewno szybko znajdzie domek :loveu: Quote
Figafiga Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Super sucz. Oczywiście zaznaczam moją niepokorna modelkę, której zdjęcia robiłam w pierwszym poście.Super do sportu, niezmiernie energiczna i wesoła.:evil_lol: Quote
mamanabank Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 nika28 napisał(a):Zołza jest cudna, napewno szybko znajdzie domek :loveu: nika, Ty robiłaś ogłoszenia Zołzie, prawda? Czy mogłabyś przekleić informację o ogłoszeniach na ten wątek? Quote
nika28 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='mamanabank']nika, Ty robiłaś ogłoszenia Zołzie, prawda? Czy mogłabyś przekleić informację o ogłoszeniach na ten wątek? Tak, ja robiłam Zołzie ogłoszenia ;) Mała jest na : olx.pl ale.gratka.pl adopcjapsa.pl petworld.pl (do akceptacji) eoferty.com.pl e-zwierzak.pl pies.pl (do akceptacji) psy.pl przygarnijzwierzaka.pl (do akceptacji) kokosy.pl Quote
Romka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Po przesadzeniu do innego boksu mała ma więcej wrażeń(więcej widać) ale taraz została zupelnie sama!Wszystkie szczenięta z jej boksu znalazły już dom:Blanka w domu pod Warszawą a Figa w domu w Sochaczewie.Mała została sama !Dziś głosno domagała sie uwagi i wyciągała łapki ale nie mogłyśmy wziąć jej na ręce bo nie było czasu!Aż dziwne że nikt jej jeszcze nie wypatrzył jest piękna i charakterna! Quote
mamanabank Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 To prawda, dzisiaj dwie panny pojechały do domu Blanka do DT a Figa do DS, tylko Zołza czeka w schronisku... Quote
Figafiga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Troszkę kochaniutkiej Zołzuni :evil_lol: Quote
nika28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nie wierzę że taka śliczna sunia nadal szuka domu... Już dawno powinien się ktoś zgłosić... :-( Quote
Figafiga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dziś był Pan miał wziąść, ale jeszcze w sobotę podjedzie do schronu ;) trzeba mieć nadzieję :loveu: Quote
nika28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Mocno trzymam kciuki !!! :loveu: :loveu: Quote
Romka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Oby tylko był to dobry domek!Pan najpierw chciał Willego za mało szczeka,zrezygnował!Zołza wręcz odwrotnie i też nie wybrał za pierwszym razem!Państwo chcą psa do pilnowania podwórka a Zołzunia jest na polowanie:evil_lol:Byłam dziś z nią na spacerku za laskiem,bo rozpraszała Micha,który był u fryzjera,cały czas tropi,rozgrzebuje kretowiska,kopie dołki.!I szaleje!Co by było gdyby na podwórku był dajmy na to...kret i trzeba byłoby wykopać dołek albo nawet dwa?:diabloti:Już Balbina jest w zamknięciu za takie czyny!:-( Quote
Romka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nie wierzę wprost,że nikt o nią nie pyta jest taka śliczna!Jutro będę w schronisku to wezmę ja na spacer!FigaFiga a moze wrzucić ja na sznaucery?Co Ty na to? Quote
Figafiga Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :eviltong: dziś to zrobię Romka, w pracy nie wiem, nie ma na razie "szefa" więc luz Quote
Figafiga Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nie wiem jak się wpisuje psa do adopcji na sznaucerach.Wysłałam im zapytanie i mają odpowiedzieć edit. na razie dałam tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13503817#post13503817 Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 dałam dziewczynkę na stronę adopcyjną, ale to za mało - poróbcie jej więcej ogłoszeń, imię też nie bardzo zachęca do adopcji bo ludzie zaraz kojarzą, że może do ludzi jest niefajna... sama już nie wiem Quote
Romka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Taka piękna suczka nie wiem dlaczego nikt o nią nie pyta?Małą została sama w boksie na tyłach schroniska więc poprosiłyśmy o przesadzenie jej tak,żeby widziała schronisko i siedzi w boksie po Atosie!Ten boks przynosi szczęście więc może i mała pójdzie niedługo do domu!:lol: Mała po przesadzeniu obejrzała cały boks,wywąchała każdą dziurkę i weszła do budy! Quote
Romka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dziewczyny zastosujmy się do rady Malawaszki i dajmy więcej ogłoszeń!FigaFiga może Kaja potrafi to robić? Quote
Figafiga Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 o dobrze by było, gdyby Kaja porobiła troche ogłoszeń ;-) Kaju prosimy Quote
mamanabank Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Allegro Zołzy, której imię nieco skróciłam w ogłoszeniu: Zołzunia = ZONIA http://www.allegro.pl/show_item.php?item=821319903 Coś u nas kiepsko z tymi ogłoszeniami :shake: dobrze, że jest nika, bo inaczej tylko ja robię, a już nie wyrabiam i robię tylko allegro, trzeba tez ogłaszać na darmowych portalach ogłoszeniowych, takich jak np. cafeanimal. Quote
Romka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Dostałam wczoraj wiadomośc w sprawie naszej Zońki!Ale na razie cisza!Może jeszcze nic straconego! Quote
mamanabank Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Zonia musi zanleźć dom, bo jest super Quote
nika28 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Zonia jest taka cudna... Tylko gdzie ten domek dla niej ??? Quote
Recommended Posts