Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UWAGA! WCHODZISZ DO STREFY SZCZĘŚLIWOŚCI - to uzależnia!

ZOŁZA TO SKRÓT - Prawdziwe imię tej suczki to HAPPY ZONE lub HAPPY ZOŃKA - NASZ CZARNY DIAMENT

Zołza jest jedną z trzech małych suczek,które mieszkają w łowickim schronisku,ma 3-4 miesiące i będzie w przyszłości średniej wielkości pieskim.Zołzę znaleziono jako maleńkiego szczeniaka na jednej z łowickich ulic-co mała tam robiła wie tylko ona.Zołza ma śliczną bródkę i jest bardzo podobna do sznaucera.Jej imię oddaje w pełni jej charakter,rządzi w boksie i chce skupić tylko na sobie uwagę odwiedzających.To psie dziecko siedzi w kojcu zamiast bawić sie ze swoim panem i chodzić na długie spacery.PROSIMY O CIEPŁY DOMEK DLA ZOŁZUNI!Mała jest zaszczepiona i odrobaczona.

allegro Zońki
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=821319903

inne ogłoszenia:
olx.pl
ale.gratka.pl
adopcjapsa.pl
petworld.pl (do akceptacji)
eoferty.com.pl
e-zwierzak.pl
pies.pl (do akceptacji)
psy.pl
przygarnijzwierzaka.pl (do akceptacji)
kokosy.pl

http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Zolza,29737

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Zołza jest cudna, napewno szybko znajdzie domek :loveu:

nika, Ty robiłaś ogłoszenia Zołzie, prawda? Czy mogłabyś przekleić informację o ogłoszeniach na ten wątek?

Posted

Po przesadzeniu do innego boksu mała ma więcej wrażeń(więcej widać) ale taraz została zupelnie sama!Wszystkie szczenięta z jej boksu znalazły już dom:Blanka w domu pod Warszawą a Figa w domu w Sochaczewie.Mała została sama !Dziś głosno domagała sie uwagi i wyciągała łapki ale nie mogłyśmy wziąć jej na ręce bo nie było czasu!Aż dziwne że nikt jej jeszcze nie wypatrzył jest piękna i charakterna!

Posted

Oby tylko był to dobry domek!Pan najpierw chciał Willego za mało szczeka,zrezygnował!Zołza wręcz odwrotnie i też nie wybrał za pierwszym razem!Państwo chcą psa do pilnowania podwórka a Zołzunia jest na polowanie:evil_lol:Byłam dziś z nią na spacerku za laskiem,bo rozpraszała Micha,który był u fryzjera,cały czas tropi,rozgrzebuje kretowiska,kopie dołki.!I szaleje!Co by było gdyby na podwórku był dajmy na to...kret i trzeba byłoby wykopać dołek albo nawet dwa?:diabloti:Już Balbina jest w zamknięciu za takie czyny!:-(

Posted

Nie wierzę wprost,że nikt o nią nie pyta jest taka śliczna!Jutro będę w schronisku to wezmę ja na spacer!FigaFiga a moze wrzucić ja na sznaucery?Co Ty na to?

Posted

dałam dziewczynkę na stronę adopcyjną, ale to za mało - poróbcie jej więcej ogłoszeń, imię też nie bardzo zachęca do adopcji bo ludzie zaraz kojarzą, że może do ludzi jest niefajna... sama już nie wiem

Posted

Taka piękna suczka nie wiem dlaczego nikt o nią nie pyta?Małą została sama w boksie na tyłach schroniska więc poprosiłyśmy o przesadzenie jej tak,żeby widziała schronisko i siedzi w boksie po Atosie!Ten boks przynosi szczęście więc może i mała pójdzie niedługo do domu!:lol:
Mała po przesadzeniu obejrzała cały boks,wywąchała każdą dziurkę i weszła do budy!