mamanabank Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Lara, obiecuję Ci spacerek, zobaczymy jaka z Ciebie mądra panienka :loveu: Quote
Romka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dlaczego nikt nie interesuje się taką piękną suczką!Mamanabank pewnie musisz iść na ten obiecany spacer a wtedy odkryjemy zalety naszej Lary! Quote
Romka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 No to kiedy idziemy do schroniska?Na spacerku ja ,Ty,Lara i Willy!I jeszcze Grażynka do swojej Czarnulki pójdzie!Może w czwartek około 13 30? Co Ty na to? Quote
Romka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Swoją drogą Lerka nie ma szczęścia nikt o nia nie pyta! Quote
kajkoowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 A szkoda, że nikt nie pyta bo ona jest wspaniala:loveu: Quote
Romka Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Musimy pilnować mimo wszystko,żeby trafiła w dobre ręce!W sobotę był w schronisku chętny na psiaka w typie Larki,ale jegomość chciał,żeby była niewysterylizowana!Na moje pytanie co zrobi ze szczeniakami facet odpowiedział"a kto by się tam psem przejmował"Powiedzialam mu,że w schronisku nie ma psiakow dla niego! Quote
Romka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Larka kładzie się przy kracie boksu i chce drapania!Szuka kontaktu z człowiekiem!Jak tak miłe psiątko może siedzieć tylko na łańcuchu! Quote
kajkoowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wlaśnie Lara tak pragnie tego ludzkiego dotyku:loveu: OStatnio jak u niej byłam kilka razy położyła się na plecach i chciała, zebym ją miziała po brzuszku:loveu: Kochana jest:loveu: Quote
Figafiga Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Siwetnie wygląda z łapką na łapce ha ha ha....dlaczego nikt o nią nie pyta cholera jedna z tymi ludźmi...młoda ładna wysterylizowana ideał Quote
kajkoowa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://i45.tinypic.com/2z844nb.jpg przeciuez na tym zdjęciu to tylko cud, miód i orzeszek:loveu: Ludzie chyba nie umieją docenić psów ze schronu:shake: Taki psi ideał a sama siedzi:( Quote
mamanabank Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Kaja, świetne zdjęcia i świetnie, że do nich chodzisz, do tych naszych psiaków łowiczaków Quote
kajkoowa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja jestem szczupła osóbkę i nie wyglądam na osobę, która utrzyma Alana, a pracownicy chca dobrze i dają psiaki na nasze siły. Tak myslę;) Quote
Figafiga Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 pracownicy chcą dobrze i dają psy odpowiednie do Waszych sił tak myślę :razz: Quote
mamanabank Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 W pierwszym poście brakuje cały czas opisu Lary, Romka, czy ja coś przegapiłam? Quote
Romka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 mamanabank napisał(a):W pierwszym poście brakuje cały czas opisu Lary, Romka, czy ja coś przegapiłam?Coś mi sie wydaje ,że ja coś przegapiłam!Byłam pewna,że opis dałam!Sprawdzę i uzupełnie! Quote
Romka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Larka w sobotę doczekala sie spacerku!Trzeba było widzieć jej radość! Quote
kajkoowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Tak i moją wyrwana rękeę podczas zabawy z Niko:diabloti: W boksie taka niepozorna a na spacerze wulkan energii, zachwycanie się każdym latającym listkiem, każdym słowem przeze mnie wypowiedzianym. Najwększe zainteresowanie udzielała temu stawikowi za schronem :D Quote
Romka Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Za długo już siedzi w boksie więc wszystko ja interesuje! Quote
Romka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Dziewczyny,LARKa DZIŚ ZNALAZŁA DOM!Jej nowym opiekunem a pewnie i przyjacielem został Paweł jeden z uczniów technikum weterynaryjnego,który wraz z kolegami co środę albo co czwartek wyprowadzają psiaki z boksów na spacer!Rozmawiałam telefonicznie z Pawłem,który zapewnił mnie że wie jak zajmować się psiakiem nie tylko od strony medycznej ale także jak nawiązać więż z psiakiem!Larka zawsze bardzo mu sie podobała,w domu będzie 2 psiakiem (jest jeszcze mały kundelek).Paweł jest pełnoletni więc umowa adopcyjna została podpisana przez niego!Obiecał,że pozwoli nam odwiedzić Larę!Paweł,gratulujemy psiaka!Larka bądż szczęśliwa w nowym domu! Quote
kajkoowa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 No, Lara teraz masz wspaniały domek:loveu: Dobrze, że chłopak przychodził i miał kontakt z Larką już wcześniej. A mówiłam, żeby jeszcze troszkę poczekała, a napewno trafi na wspaniałego własciciela:loveu: Quote
Recommended Posts