Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musimy pilnować mimo wszystko,żeby trafiła w dobre ręce!W sobotę był w schronisku chętny na psiaka w typie Larki,ale jegomość chciał,żeby była niewysterylizowana!Na moje pytanie co zrobi ze szczeniakami facet odpowiedział"a kto by się tam psem przejmował"Powiedzialam mu,że w schronisku nie ma psiakow dla niego!

Posted

Wlaśnie Lara tak pragnie tego ludzkiego dotyku:loveu: OStatnio jak u niej byłam kilka razy położyła się na plecach i chciała, zebym ją miziała po brzuszku:loveu: Kochana jest:loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
W pierwszym poście brakuje cały czas opisu Lary, Romka, czy ja coś przegapiłam?
Coś mi sie wydaje ,że ja coś przegapiłam!Byłam pewna,że opis dałam!Sprawdzę i uzupełnie!

Posted

Tak i moją wyrwana rękeę podczas zabawy z Niko:diabloti: W boksie taka niepozorna a na spacerze wulkan energii, zachwycanie się każdym latającym listkiem, każdym słowem przeze mnie wypowiedzianym. Najwększe zainteresowanie udzielała temu stawikowi za schronem :D

Posted

Dziewczyny,LARKa DZIŚ ZNALAZŁA DOM!Jej nowym opiekunem a pewnie i przyjacielem został Paweł jeden z uczniów technikum weterynaryjnego,który wraz z kolegami co środę albo co czwartek wyprowadzają psiaki z boksów na spacer!Rozmawiałam telefonicznie z Pawłem,który zapewnił mnie że wie jak zajmować się psiakiem nie tylko od strony medycznej ale także jak nawiązać więż z psiakiem!Larka zawsze bardzo mu sie podobała,w domu będzie 2 psiakiem (jest jeszcze mały kundelek).Paweł jest pełnoletni więc umowa adopcyjna została podpisana przez niego!Obiecał,że pozwoli nam odwiedzić Larę!Paweł,gratulujemy psiaka!Larka bądż szczęśliwa w nowym domu!

Posted

No, Lara teraz masz wspaniały domek:loveu: Dobrze, że chłopak przychodził i miał kontakt z Larką już wcześniej. A mówiłam, żeby jeszcze troszkę poczekała, a napewno trafi na wspaniałego własciciela:loveu: