Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LARA jest młodą, około roczną suczką, bardzo aktywną i radosną, uwielbia ruch. Byłam dzisiaj na spacerze z Larą, jest bardzo aktywna, nie zauważyłam u niej oznak agresji, czy lękliwości wobec człowieka.

czekamy na info

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ups!Moje drogie LARY to jednak LARA!FigaFiga miała rację!Daję słowo,że wydrukowałam zdjęcia i dałam p.Markowi i on określił płeć!Dziś osobiście go zapytalam wskazując na psiaka i potwierdził,że to suka!Lara jest mniejsza od owczarka niemieckiego i mniejsza od sasiada z niedalekiego boksu WILKA-Willego!Trzeba zmienić płeć w 1 poście!

Posted

Czas na Larę...dziś była na spacerku, uchole ma zaj....:oops:, że tak się wyrażę...ma temperament, ale na pewno nie adhd...sami popatrzcie jaka modelka...pierwsze za kratkami...:-(

Posted

Tak ,Lara jest wyiątkowo ładnym psiakiem mniejsza od owczarka ,smukła proporcjonalna!Nie jest jeszcze smutnym psem schroniskowym ,miejsce w którym jest nie wpłynęło na nią jeszcze!Chyba nie lubią się z Kropką!Ma piękne uszy!

Posted

Pokazałam własnie to 1 zdjęcie p.Markowi i on potwierdził to co napisałam -pies!Ale Figa Figa twierdzi,że fotografowała tylko Larę czyli sukę z pierwszego boksu ,zadnego innego nie!Pytaj Figi!

Posted

oj Wy ciotki klotki...opis tyczył się do psa, o którym myślał p. Marek i dlatego imię i płeć zostały zmienione a charakter i inne dane nie.....trzeba to szybko zmienić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kochana ja wstaję codziennie o 5.30, wychodze z domu o 6.00, dochodzę do Zacisza obok Ekonimika i sądu o 6.15 i ruszam busem zakładowym do miejsca przeznaczenia 26 km...od 7 zaczynam pracę i siedzę tez na dogo ciiii....żeby nie było, że się obijam...a bakcyla łyknęłam...:crazyeye: