mamanabank Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 LARA jest młodą, około roczną suczką, bardzo aktywną i radosną, uwielbia ruch. Byłam dzisiaj na spacerze z Larą, jest bardzo aktywna, nie zauważyłam u niej oznak agresji, czy lękliwości wobec człowieka. czekamy na info __________________ Quote
Figafiga Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 oj dla mnie Lary to Lara. Sprawdzcie to kobitki...pierwszy boks obok wilka...dla mnie to suka,ale... Quote
mamanabank Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Ups, Romka sprawdzisz to jutro? Quote
Romka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ups!Chyba nie mam wyjścia ale za karę to p.Markowi każe to zrobić ,bo to on twierdzi,ze to pies! Quote
Romka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ups!Moje drogie LARY to jednak LARA!FigaFiga miała rację!Daję słowo,że wydrukowałam zdjęcia i dałam p.Markowi i on określił płeć!Dziś osobiście go zapytalam wskazując na psiaka i potwierdził,że to suka!Lara jest mniejsza od owczarka niemieckiego i mniejsza od sasiada z niedalekiego boksu WILKA-Willego!Trzeba zmienić płeć w 1 poście! Quote
Figafiga Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ha ha ha...moje przeczucia...i suka..mamanabank będzie to zmieni:evil_lol: Quote
mamanabank Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 hmm... a nie łatwiej byłoby jej płeć zmienić, zamiast teraz po wątkach skakać? :evil_lol: Quote
Figafiga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 W tych czasach no problem...tylko skąd siusiaka wziąść :evil_lol: Quote
Figafiga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Czas na Larę...dziś była na spacerku, uchole ma zaj....:oops:, że tak się wyrażę...ma temperament, ale na pewno nie adhd...sami popatrzcie jaka modelka...pierwsze za kratkami...:-( Quote
Romka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak ,Lara jest wyiątkowo ładnym psiakiem mniejsza od owczarka ,smukła proporcjonalna!Nie jest jeszcze smutnym psem schroniskowym ,miejsce w którym jest nie wpłynęło na nią jeszcze!Chyba nie lubią się z Kropką!Ma piękne uszy! Quote
mamanabank Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 No właśnie, Romka, zerknij na pierwszy post tego wątku, bo coś mi się ten opis nie zgadza z Larą, którą widziałam dzisiaj :razz: Quote
Romka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pokazałam własnie to 1 zdjęcie p.Markowi i on potwierdził to co napisałam -pies!Ale Figa Figa twierdzi,że fotografowała tylko Larę czyli sukę z pierwszego boksu ,zadnego innego nie!Pytaj Figi! Quote
mamanabank Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 nie nie, mnie nie chodzi o płeć tylko o CECHY CHARAKTERU Quote
Figafiga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 oj Wy ciotki klotki...opis tyczył się do psa, o którym myślał p. Marek i dlatego imię i płeć zostały zmienione a charakter i inne dane nie.....trzeba to szybko zmienić :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Figafiga Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 p. Marek się myli, bo ja nie fotografowałam innego takiego psa, tylko tego z pierwszego boksu, a Lara zawsze tam była odkąd zaglądam do schronu...to do jutra Quote
Romka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jutro jesteśmy w schronisku sprawdzimy psiaki!A Lara oprócz uszu ma tez piękne oczy i bardzo mądre spojrzenie! Quote
Figafiga Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 a to zdjęcie, które jej zrobiłam za kratkami, chyba to pierwsze jak się patrzy na wprost jest zniewalające....ustawiłam na pulpit...Negra mnie pogryzie za to :eviltong: Quote
mamanabank Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Negra Ci wybaczy, ona wie, że jej kumpela siedzi tam za niewinność... Quote
Figafiga Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 no własnie za niewinność...człowiek doprowadza do każdej krzywdy braci mniejszych :-(:shake: Quote
mamanabank Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Figafiga ten Twój dzisiejszy sms do mnie o 6.50 dotyczący Saby, świadczy o tym, ze łyknęłaś bakcyla na dobre! Witaj w klubie! W razie czego, do psychiatry idziemy razem :evil_lol: Quote
Figafiga Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 kochana ja wstaję codziennie o 5.30, wychodze z domu o 6.00, dochodzę do Zacisza obok Ekonimika i sądu o 6.15 i ruszam busem zakładowym do miejsca przeznaczenia 26 km...od 7 zaczynam pracę i siedzę tez na dogo ciiii....żeby nie było, że się obijam...a bakcyla łyknęłam...:crazyeye: Quote
Recommended Posts