Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja powiem, że się cieszę
mamanabank i Romka nie odpisujcie na uwagi osób, które nie potrafią cieszyć się ze szczęścia Kropki...uczepiły się jak rzep psiego ogona...

• 2 weeks later...
  • Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

łał, podwórko i buda, super; gratuluję udanej adopcji! aż przebieram nóziami z radości, że staruszka ma możliwość wejścia do domu....pełen luksus :lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

No to już Wam mówię. Adoptowanie Kropki 8 marca było działaniem rozmyślnym, pan adoptował ją właśnie tego dnia aby sprawić radość pani :-)

U Kropki, zwanej teraz Sabą wszystko dobrze. Jest zadbana, kochana, psychicznie zmieniła się bardzo, jest radosna. Adoptowali ją serdeczni ludzie, którzy bez stresu przyjęli nas dzisiaj na niezapowiedzianą wizytę poadopcyjną. Pani opowiadała o niej i opowiadała...

jedyne zastrzeżenie: nie schudła

Posted

No to wytnę hołubca !!! :loveu::loveu: SUPER !!! Mordziacha się śmieje :loveu::loveu::loveu:

I do tego PO POLSKU. Idę golnąć sobie, z taaakiej okazji warto i wątrobę skopać :loveu::loveu::loveu:

Mamanabank :ylsuper: :bigok: :Rose: :modla:
Pozdrów dziewczyny.

Posted

Byłyśmy razem,Kropka poznała nas i baardzo ucieszyła sie na nasz widok.A potem jak pisze Mamanabank biegała do pana z nogą w gipsie i nie zwracała na nas uwagi co baardzo ucieszyło znów nas!Obiecałysmy pani,ze znów ja odwiedzimy!Zrobimy to na pewno!

• 3 weeks later...
Posted

i mają dowód CI co pluli jadem!!!!!!!
Nooo :)))

I jakos w ogole sie nie odzywaja, a tak biadolily i sie litowaly nad ta bida,

ani aisaK (
Ale był domek, wspanialy i nie wybrałyscie, bo był NIEMIECKI! W Niemczech pies mieszkałby w domu, a nie mógł od czasu do czasu do niego wchodzić, wiec jak dla mnie był lepszy!
,

ani Dorota
Jakież to dla Kropki szczęście , czasem wpuszczą ją do mieszkania , TO SUPER WIEŚCI , GRATULUJĘ < DZiEWCZYNY <DOKONAŁYŚCIE CUDU >TAKI DOM >JESTEM POD WRAZENIEM
ani dalmibea
czy ona bedzie na lancuchu przy budzie ? Bedzie chociaz w nocy mogla spac w domu ?
,

ani kate11
gratulacje łał, podwórko i buda, super; gratuluję udanej adopcji! aż przebieram nóziami z radości, że staruszka ma możliwość wejścia do domu....pełen luksus
Zatkalo je z ...wrazenia , czy co ?

Posted

Tak. Mnie zatkało. Co prawda, nie brałam udziału w szukaniu dla Kamy domu w niemczech ale się dziwię Wam, że tyle jadu wylewacie na osoby które chciały pomóc Kamie.
A co do domu Kamy. Mam zbyt mało informacji żeby ocenić jak jej tam teraz.

Posted

bea_m napisał(a):
Tak. Mnie zatkało. Co prawda, nie brałam udziału w szukaniu dla Kamy domu w niemczech ale się dziwię Wam, że tyle jadu wylewacie na osoby które chciały pomóc Kamie.
A co do domu Kamy. Mam zbyt mało informacji żeby ocenić jak jej tam teraz.

Pewnie, pewnie. Ja też się dziwiłem, .... tylko zupełnie czemu innemu :eviltong:. Ale Ty pewnie o tym też nie wiedziałaś, .... no bo i skąd ? no bo, kto miałby Ci prawdę powiedzieć, userki z kolekcji w poście Wellington ?? :cool3:
Miło, że wpadłaś. Zawsze fajnie jest coś dobrego i miłego usłyszeć :shake:, a Kropka to już najbardziej się cieszy. Psole zawsze się cieszą, nawet ze złej teściowej :roll:.