Paula03 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Zdjęcia Kropki z sobotniego spacerku: Do domku Kropa! Quote
dalmibea Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Tak sie jej przygladam i przygladam i sorry, ale ja w niej nic z wyzla nie widze, tylko duzo zagrubego Mixa-dalmata :))))), no ale musze przyznac ze nie jestem znawca ras.Sliczny ma ten pyszczek :))) Quote
perdusia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Może i za gruby, ale jak znajdzie domek izacznie biegać to ho ho.... Quote
dalmibea Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ona przypomina mi troche moja Lady, pierwsza dalmatke , byla tez taki grubasek, no moze troche mniej :))) , biegala, plywala, extra Dieta od Weta i nic . Wystarczylo ze sie Lady na jedzenie popatrzyla to juz tyla :)))). Miala 34 kg i to ja napewno 2 lata jej zycia kosztowalo , robilam wszystko zeby schudla i nic ;(((( Quote
Paula03 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Kropcia dzisiaj sobie wygodnie leżała w budzie i w ogóle nie chciała wyjść, ale potem oczywiście przyszła :) W górę! Quote
bea_m Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Żal patrzeć na takie zdjęcia. Chyba ma depreche którą w dodatku zajada :( Quote
kajkoowa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Kropka ogólnie jest jakaś smutna, kiedyś jak wchodziłyśmy do schroniska pierwsza stała przy kratach i szczekała, żeby ją pogłaskać, a teraz wyszła tylko, jak czekałyśmy na mamę Pauli i to po długich namowach. Biedna psinka :( Quote
Romka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja tez to zauwazyłam.Ale wokół w boksach psiaki zmieniają się bo znajdują dom a ona musi na nowo przyzwyczajać się do zmian. Quote
kajkoowa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Romka napisał(a):Ja tez to zauwazyłam.Ale wokół w boksach psiaki zmieniają się bo znajdują dom a ona musi na nowo przyzwyczajać się do zmian. Też tak to widzę, jak na jakimś filmie, gdzie naokoło ktoś ciągle bierze psiaka w potrójnym tempie a Nasza Kropeczka nadal siedzi smutna! Quote
Paula03 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ludzie zauważcie Kropkę! Ona taka biedna... Quote
perdusia Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ale za to jaka ładna i bardzo mądra. Quote
Paula03 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Kropcia zasługuję na wspaniały domek! Quote
bea_m Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 domek szybko potrzebny. Chociaż z doświadczenia wiem że takie adopcje sa trdne. Sunia mało urokliwa i dużo wymagająca coby ja wyprostowć. Quote
Figafiga Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 wiesz co Kropka ma w sobie dużo uroku!!!i jest pięknym psem!!i niczego nie trzeba prostować!!!wierzymy, że znajdzie upragniony dom!!!! Quote
argusiowa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kropcia jest najpiękniejszą Kropcia na świecie! ostatecznie i niekwestionowalnie! Jakkolwiek nie po polsku to brzmi! Quote
bea_m Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 1. odchudzić 2. odzwyczaić od obrzarstwa A jak schron wpłyną pozatym na jej psychikę to okaże się dopiero nowym domu. Quote
amikat Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Prześledziłam wątek i temat adopcji do Niemiec - czy ZAWSZE sprawdzacie domki dla wszystkich psów ze swojego schroniska ? Czy ZAWSZE robicie wizyty po-adopcyjne? Quote
Romka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 bea_m napisał(a):1. odchudzić 2. odzwyczaić od obrzarstwa A jak schron wpłyną pozatym na jej psychikę to okaże się dopiero nowym domu. Zgadzam sie ,ze Kropke trzeba odchudzic jest za gruba, Nie zgadzam sie ,ze się obżera-je tyle samo co inne psiaki jej wielkości.Psy karmione kasza z mięsem przy małej ilosci ruchu tak czasami reagują jesli maja predyspozycje organizmu.Problem ten dotyczy w schronisku kilku psiaków i nie sa to wyłącznie suki. Od złych wpływow schroniska nie sa wolne zadne psiaki(schroniska nie zapomina się) ale ufamy,ze przy zrównowazonym charakterze Kropki(co obserwujemy w kontaktach z ludzmi) problem ten dotyczyć je bedzie w minimalnym stopniu. Quote
Recommended Posts