Romka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Mamanabank,FigaFiga juz dawno ustaliłyśmy poza forum,ze rezygnujemy ze współpracy z fundacja niemiecką.W swoim imieniu chciałabym podziękować za starania wszystkich zaangazowanych w to osób reprezentujących drugą stronę.Kierując się troską o Kropkę spróbujemy znależć jej domek w Polsce.Podejmując dyskusję miałyśmy nadzieję,że adopcja odbędzie sie na warunkach,które nie będą budzić watpliwości.Nie chcąc stracić szansy,której potem przyszłoby nam żałować chciałyśmy dogłębnie poznać zasady adopcji.Dziękujemy za współpracę! Quote
mamanabank Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 no i • Schluss - nie ma o czym gadać. Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dziewczyny,Dorota nie ma sensu złościć się!Nie skorzystałysmy z Waszej oferty do czego mamy prawo i na tym koniec.Złość Cię zaślepia bo jeśli dobrze czytam 6 szczeniąt dalmatyńczyka nie było z Gorzowa.Tam są 2 zdania,w drugim jest o Gorzowie.Obydwa zdania dotycza 2 róznych spraw.Być moze Waszą pracę doceniają inaczej schroniska gdzie warunki sa tragiczne u nas dzięki Bogu jest trochę inaczej!Pozdrawiam Was i miejcie na uwadze,że są tez tacy co inaczej oceniają Waszą pracę Quote
mamanabank Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Kurczę Figa ale postrach taki siejesz, że hej! Quote
Figafiga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 nie sieję tylko mnie to denerwuje nasza decyzja zapadła i Kropka zostaje i szukamy dla niej domu, a zaśmiecanie jej wątku niczego nie wnosi Quote
kajkoowa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kropeczka była smutna, dawno nie była z Nami na spacerze i jak przyszłyśmy postała chwilę przy kratach i poszła do swojej budy! Była bardzo zrezygnowana! Quote
perdusia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Drogie panie zakończcie tę dyskusję i przyjmijcie do wiadomości odpowiedź naszych dziewczyn, skoro tak zdecydowały to znaczy, że wiedza co robią. Quote
bea_m Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Rzeczywiście nie ma co tu dyskutować już "nad rozlanym mlekiem". Ktoś już decyzje podjął więc sunia zostaje w schronie. Ja od 5 lat działałam w Dalmatach w potrzebie i współpracowałam z różnymi fundacjami zarówno polskimi jak i niemieckimi. A niemczech z Sos dalmatyńczykom i DNH. Nie bałabym się powierzyć tym fundacjom suni ale to nie moja decyzja. Tylko suni żal. Pomijam fakt że to nie dalmat tylko mix pointera... ale też gończy więc raczej nie powinna siedzieć zbyt długo w kojcu. Już widać że jest zaniedbana. Jest za gruba!!! Nie ma ruchu. Może to sie niebawem odbić na jej zdrowiu. Zeby się nie skończyło tak jak z naszą "Parówką" Quote
Romka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No to dziewczyny od dalmatyńczyków powinny odpuscić!Toz to wyżeł ta nasza Kropka!Dobry powód ,zeby dziewczyny wróciły do swoich dobermanów i dalmatyńczków!A my szukamy domku dalej!Sa jakies fora pointerów?Moze tam wrzucic nasza Kropkę,Figula? Quote
argusiowa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 poinetrkowa Kropeczka jak wymalowana:) Quote
Paula03 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Właśnie Kropeczko szykuj się jutro spacerek :) Quote
Szamanka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Przypominam, że temat dotyczy konkretnego psa. Decyzja została podjęta i nie ma sensu ciągnąć tematu niemieckich adopcji. Jeżeli ktoś chce zrobić coś dla Kropki - kontaktujcie się z dziewczynami. A jeśli ktoś nie może się pogodzić z decyzjami, które zapadły... niech żali się w pamiętnikach, jak to już ktoś wspomniał :] Quote
wellington Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='Szamanka'] A jeśli ktoś nie może się pogodzić z decyzjami, które zapadły... niech żali się w pamiętnikach, jak to już ktoś wspomniał :] Nareszcie ! Dziekuje :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Pies Wolny Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ja też, ja też .... Szamanko ja też :Rose: :loveu: Quote
mamanabank Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Podesłałam Kropkę tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/103885-WyA-A-y-szorstkowA-ose-krA-tkowA-ose-kto-przygarnie-W-NOWYM-DOMU/page24 Quote
Romka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 I bardzo dobrze Mamanabank!Domek dla Kropki na pewno gdzieś jest! Quote
Recommended Posts