Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamanabank,FigaFiga juz dawno ustaliłyśmy poza forum,ze rezygnujemy ze współpracy z fundacja niemiecką.W swoim imieniu chciałabym podziękować za starania wszystkich zaangazowanych w to osób reprezentujących drugą stronę.Kierując się troską o Kropkę spróbujemy znależć jej domek w Polsce.Podejmując dyskusję miałyśmy nadzieję,że adopcja odbędzie sie na warunkach,które nie będą budzić watpliwości.Nie chcąc stracić szansy,której potem przyszłoby nam żałować chciałyśmy dogłębnie poznać zasady adopcji.Dziękujemy za współpracę!

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny,Dorota nie ma sensu złościć się!Nie skorzystałysmy z Waszej oferty do czego mamy prawo i na tym koniec.Złość Cię zaślepia bo jeśli dobrze czytam 6 szczeniąt dalmatyńczyka nie było z Gorzowa.Tam są 2 zdania,w drugim jest o Gorzowie.Obydwa zdania dotycza 2 róznych spraw.Być moze Waszą pracę doceniają inaczej schroniska gdzie warunki sa tragiczne u nas dzięki Bogu jest trochę inaczej!Pozdrawiam Was i miejcie na uwadze,że są tez tacy co inaczej oceniają Waszą pracę

Posted

Rzeczywiście nie ma co tu dyskutować już "nad rozlanym mlekiem". Ktoś już decyzje podjął więc sunia zostaje w schronie.
Ja od 5 lat działałam w Dalmatach w potrzebie i współpracowałam z różnymi fundacjami zarówno polskimi jak i niemieckimi. A niemczech z Sos dalmatyńczykom i DNH. Nie bałabym się powierzyć tym fundacjom suni ale to nie moja decyzja. Tylko suni żal. Pomijam fakt że to nie dalmat tylko mix pointera... ale też gończy więc raczej nie powinna siedzieć zbyt długo w kojcu. Już widać że jest zaniedbana. Jest za gruba!!! Nie ma ruchu. Może to sie niebawem odbić na jej zdrowiu. Zeby się nie skończyło tak jak z naszą "Parówką"

Posted

No to dziewczyny od dalmatyńczyków powinny odpuscić!Toz to wyżeł ta nasza Kropka!Dobry powód ,zeby dziewczyny wróciły do swoich dobermanów i dalmatyńczków!A my szukamy domku dalej!Sa jakies fora pointerów?Moze tam wrzucic nasza Kropkę,Figula?

Posted

Przypominam, że temat dotyczy konkretnego psa.
Decyzja została podjęta i nie ma sensu ciągnąć tematu niemieckich adopcji.
Jeżeli ktoś chce zrobić coś dla Kropki - kontaktujcie się z dziewczynami.
A jeśli ktoś nie może się pogodzić z decyzjami, które zapadły... niech żali się w pamiętnikach, jak to już ktoś wspomniał :]

Posted

[quote name='Szamanka']
A jeśli ktoś nie może się pogodzić z decyzjami, które zapadły... niech żali się w pamiętnikach, jak to już ktoś wspomniał :]

Nareszcie !
Dziekuje :Rose: :Rose: :Rose: