HUSKYTEAM Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Jak bez psow? A co ja z psem zrobie? Mam pomysł: spijemy Flashkę albo Lidkę bo ma urodziny i puścimy na ring honorowy z Twoim psem ;-) Będzie jeszcze weselej niż w Sopocie :-) Quote
PUENTA imszar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ja na 99% jadę ale jako widz.Będę was podziwiać :)Widzów mam nadzieję się nie spija? :lol: Quote
agacia Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 No Flashka juz sie zapowiedziala,ze z maluchem chce wystapic;) Quote
Savannah Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 HUSKYTEAM napisał(a):Mam pomysł: spijemy Flashkę albo Lidkę bo ma urodziny i puścimy na ring honorowy z Twoim psem ;-) Będzie jeszcze weselej niż w Sopocie :-) tiaaa a jak ja wróce potem do Poznania:lol: Quote
Savannah Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 agacia napisał(a):Ja proponuje kochane PKP;) to chyba jedyne wyjście:p Quote
rOOn7 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Zawsze mozna zabalowac na miejscu pare dni :diabloti: Quote
flashka-g Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Agacia a moze jedzie jakis pociag z Wrocka przez Opole:P to bym sie zabrała z Toba:] zawsze razniej...bo narazie tesh kombinuje jak dojechac. Po naszej wyprawie do Nowej Rudy poszły mi hamulce w samochodzie i caly czas cos tam naprawiają:p Co tu za niecne plany są wobec mnie? Przynajmniej moze w koncu sędziemu bedzie sie wydawać ze biegne prosto bo bede nadawac na jego falach;] Quote
NigdyNigdy Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Savannah napisał(a):hehe ,mówisz masz:cool3: więc ile chętnych?:cool1: Mnie proszę doliczyć :sweetCyb: Ja oczywiście piszę się na te napoje rozgrzewające bez procentów, bo trza będzie jeszcze jakoś samochód do domu zaprowadzić- sam nie trafi :laugh2_2: Quote
flashka-g Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Kasia autopilot włączysz i po sprawie:)) Quote
Nitor-Nivalis Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Ja też ja też :multi: W prawdzie na razie zastanawiam sie jak tam dojechać - zwłaszcza że dzień wcześniej chciałabym być w gdansku. A moze ktos wybiera sie z Gdanska na klubowke :) Quote
NigdyNigdy Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 flashka-g napisał(a):Kasia autopilot włączysz i po sprawie:)) Jasne! :p Autopilot i po.... samochodzie :evil_lol: Quote
Savannah Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 NigdyNigdy napisał(a):Mnie proszę doliczyć :sweetCyb: Ja oczywiście piszę się na te napoje rozgrzewające bez procentów, bo trza będzie jeszcze jakoś samochód do domu zaprowadzić- sam nie trafi :laugh2_2: OK Ewa i Kasia doliczone:cool3: Tylko nie bic, bo zwykle w urodziny sie obrywa:lol: Quote
NigdyNigdy Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Savannah napisał(a):OK Ewa i Kasia doliczone:cool3: Tylko nie bic, bo zwykle w urodziny sie obrywa:lol: Coooo Ty? :evil_lol: Nie wiem, jak Ewa, ale ja to pokojowa jestem (nie mylić z pokojówką proszę :mad: ) Quote
Savannah Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 NigdyNigdy napisał(a):Coooo Ty? :evil_lol: Nie wiem, jak Ewa, ale ja to pokojowa jestem (nie mylić z pokojówką proszę :mad: ) To ja Ci wierze:cool3: do czasu:mad: :cool1: Quote
Nitor-Nivalis Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 NigdyNigdy napisał(a):Coooo Ty? :evil_lol: Nie wiem, jak Ewa, ale ja to pokojowa jestem (nie mylić z pokojówką proszę :mad: ) Ja tez pokojowa :) Kasiu a wybierasz sie do Gdanska ? Quote
NigdyNigdy Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Kasiu a wybierasz sie do Gdanska ? Hmmm... Nie, w lutym wybieram się do Bydgoszczy, a potem na Klubowkę. Gdańsk to na tę porę roku trochę za daleko, tym bardziej biorąc pod uwagę, że następnego dnia musiałabym gnać do Nowego Dworu :watpliwy: No, a że to na dodatek zwykła krajówka, to szkoda się zabijać- wystawy to ma być przyjemność przecież ;) Quote
agacia Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Flashka,zawsze mozesz podjechac do Wrocka;) To raptem godzinka drogi. Zastanawiam sie tylko czy jechac w nocy czy dzien wczesniej,bo w poniedzialek wypadaloby sie pokazac na zajeciach,a po 2 nocach w pociagu pewnie wygladalabym raczej nieciekawie;) A wlasnie sprawdzilam,ze moj ewentualny nocny pociag jedzie przez Opole Quote
pmmazz Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 hmmm w planach jest że tez będziemy... co prawda kojot ostatnio dziwnie (czyt. bardzo nerwowo) reaguje mi na tłum... ale postaramy sie... Quote
Daisunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 nas nie będzie ale za to będziemy kibicować z za ekranu kompa :lol: Quote
agacia Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Nie zdziwcie sie jak w katalogu umaszczenie jednej weteranki bedzie czarny deresz;) Zaznaczylo mi sie jedno za daleko w formularzu netowym;) Oczywiscie napisalam maila ze sprostowaniem i mam nadzieje,ze uwzglednia,ale jak nie to ten czarny deresz to moja szaro biala Azja:cool1: Quote
flashka-g Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 a ja bede wczesniej w Gdansku przed klubówka;)) juz sie doczekac nie moge;d;d no no podroz powrotna takze sie ciekawa Agacia szykuje:cool3: Quote
agacia Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Na pewno,zwlaszcza,ze najprawdopodobniej bede wiozla z Wawy szczurka dla kolezanki;) Quote
Recommended Posts