Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Mam pomysł: spijemy Flashkę albo Lidkę bo ma urodziny i puścimy na ring honorowy z Twoim psem ;-) Będzie jeszcze weselej niż w Sopocie :-)

tiaaa a jak ja wróce potem do Poznania:lol:

Posted

Agacia a moze jedzie jakis pociag z Wrocka przez Opole:P to bym sie zabrała z Toba:] zawsze razniej...bo narazie tesh kombinuje jak dojechac. Po naszej wyprawie do Nowej Rudy poszły mi hamulce w samochodzie i caly czas cos tam naprawiają:p

Co tu za niecne plany są wobec mnie? Przynajmniej moze w koncu sędziemu bedzie sie wydawać ze biegne prosto bo bede nadawac na jego falach;]

Posted

Savannah napisał(a):
hehe ,mówisz masz:cool3: więc ile chętnych?:cool1:

Mnie proszę doliczyć :sweetCyb:
Ja oczywiście piszę się na te napoje rozgrzewające bez procentów, bo trza będzie jeszcze jakoś samochód do domu zaprowadzić- sam nie trafi :laugh2_2:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Mnie proszę doliczyć :sweetCyb:
Ja oczywiście piszę się na te napoje rozgrzewające bez procentów, bo trza będzie jeszcze jakoś samochód do domu zaprowadzić- sam nie trafi :laugh2_2:

OK Ewa i Kasia doliczone:cool3: Tylko nie bic, bo zwykle w urodziny sie obrywa:lol:

Posted

Savannah napisał(a):
OK Ewa i Kasia doliczone:cool3: Tylko nie bic, bo zwykle w urodziny sie obrywa:lol:

Coooo Ty? :evil_lol:
Nie wiem, jak Ewa, ale ja to pokojowa jestem (nie mylić z pokojówką proszę :mad: )

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Kasiu a wybierasz sie do Gdanska ?

Hmmm...
Nie, w lutym wybieram się do Bydgoszczy, a potem na Klubowkę.
Gdańsk to na tę porę roku trochę za daleko, tym bardziej biorąc pod uwagę, że następnego dnia musiałabym gnać do Nowego Dworu :watpliwy:
No, a że to na dodatek zwykła krajówka, to szkoda się zabijać- wystawy to ma być przyjemność przecież ;)

Posted

Flashka,zawsze mozesz podjechac do Wrocka;) To raptem godzinka drogi. Zastanawiam sie tylko czy jechac w nocy czy dzien wczesniej,bo w poniedzialek wypadaloby sie pokazac na zajeciach,a po 2 nocach w pociagu pewnie wygladalabym raczej nieciekawie;)

A wlasnie sprawdzilam,ze moj ewentualny nocny pociag jedzie przez Opole

• 5 weeks later...
Posted

Nie zdziwcie sie jak w katalogu umaszczenie jednej weteranki bedzie czarny deresz;) Zaznaczylo mi sie jedno za daleko w formularzu netowym;) Oczywiscie napisalam maila ze sprostowaniem i mam nadzieje,ze uwzglednia,ale jak nie to ten czarny deresz to moja szaro biala Azja:cool1: