Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja swojej daje witaminę c i multiwitaminę tą malutką ludzką co drugi dzień na przemian ....moja jest krótkowłosa to tak żeby nic jej się nie imało ..... ale się tym nie kieruj , może ktoś ma sprawdzone psie preparaty :)

• 3 weeks later...
Posted

Bela- bo w sumie tak zostało, a nie Sziwa, juz ma sie dobrze ;) Dostała kolejną dwake tabletek na odrobaczenie, juz jest zdrowa i szczęśliwa:) Całkowicie zaklimatyzowała sie w nowym domu, kocha swojego kolege Niunka i dobrze im sie razem zyje :) Z moim,i sukami jak jestem u dziadkow tylko sie wygłupiają, jutro moze wezme cala gromadke na dlugi spacerek i zrobie jakies fotki bo dawno nie wrzucałam:oops:

Posted

No to wrzucam zdjęcia Beli z niedzieli, nie ma na dworze bo strasznie zimno było.. Ale moze w koncu sie wezme i te trzy psy ze soba i zrobie sesje :D
Lara z Belką sie bawiła ładnie, Lovi raczej jej unika.. jeszcze sie do niej jakoś nie przekonała.. wielce ostrozną udaje :D:D

Posted

olalolaa napisał(a):
No to wrzucam zdjęcia Beli z niedzieli, nie ma na dworze bo strasznie zimno było.. Ale moze w koncu sie wezme i te trzy psy ze soba i zrobie sesje :D
Lara z Belką sie bawiła ładnie, Lovi raczej jej unika.. jeszcze sie do niej jakoś nie przekonała.. wielce ostrozną udaje :D:D

piękna dziewczynka i widać że szczęśliwa :):)

Posted

w schronisku mowili ze to jest dziwny pies, niewychowany, nie nadaje sie.. a ona jest taka grzeczna:loveu:, zostaje sama w domu i nic zlego nie robi. Czasem rano tylko zdazy sie jej siku ale to jak dziadek sie za wolno ubiera chyba hehe;) Ogolnie pies wychowany, kochany strasznie:loveu: Nie robi zadnych problemow.. nie wiem jak ktoś mógl ją zostawić..

• 1 month later...
Posted

oo jaka ślicznosc.. ale ona taka bardziej jak jack russel no nie? Bo i piszesz ze mniejsza.

A ja nie mam trzech hehe to trzecie kudlate (bialo-szare) to jest taki pudelkowaty staruszek ;)

• 1 year later...
Posted

Ale tutaj dawno nikt nie pisał.. Belka jest najukochańszym psem świata.. wierna, posłuszna i wpatrzona w rodzinę jak w obrazek. Spędzającv każda niedzielę u babci nie odstępuje mnie na krok, chce cały czas byc głaskana.. jeszcze jej się nie znudziło ;) Niedługo miną dwa lata jak ja wzięłam ze schronu. Jakoś mnie naszło żeby odszukać ten wątek, bo Belka jutro idzie na sterylkę, dopiero teraz bo z finansami było kiepsko cały czas no i dziadkowie nie do końca byli przekonani ale ich namówiłam. Także mam stresa potężnego, nie pójdę spac chyba hehe. halo kto jeszcze Omene/Sziwę/Belle pamięta? :D

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Paula95']Znacie kogoś zaufanego, kto mógłby sprawdzić hotel w okolicach Częstochowy?[/QUOTE]
A który hotel? Ja bym mogła sprawdzić, tylko teraz większość czasu jestem we Wrocławiu.

Posted

[quote name='Paula95']Hotel w Olsztynie k.Częstochowy.[/QUOTE]
Teraz jestem w Częstochowie ale za kilka godzin wracam do Wrocławia.. nie wiem kiedy znowu będę.
ULKA12 mieszka w tamtych okolicach i ma swój hotelik, może do niej napisz?

Posted

[quote name='olalolaa']Teraz jestem w Częstochowie ale za kilka godzin wracam do Wrocławia.. nie wiem kiedy znowu będę.
ULKA12 mieszka w tamtych okolicach i ma swój hotelik, może do niej napisz?[/QUOTE]

Dziękuję, napiszę. :)

• 7 months later...
Posted

Witam, przepraszam za offa, ale mega pilnie poszukuję wolontariusza do wizyty przedadopcyjnej dla starego oneczka Lesia - Pani mieszka w Czarnym Lesie, ok. 13 km od Częstochowy. Sprawa pilna-myślę, ze to jedyna szansa dla Lesia na dom..
Watek Lesia:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/227346-LESIU-Biedny-zaniedbany-onkowaty-staruszek-gaśnie-w-schronisku
Kontakt do mnie na pw lub mail: zofiakrystyna@poczta.onet.pl tel. 508-063-271
BARDZO PROSZĘ O POMOC!